Game over

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
komarek.lukas

Game over

#1 Příspěvek od komarek.lukas »

Tak když už konečně přišlo to správný počasí na lítání mě se stane věc,která mě fakt vykolejila.Byl sem po dlouhý době s kámošema na jednich narozkách no a jak to po dlouhé době bývá trochu sem se vykalil a druhý den sem slíbil kámošovi,že ho odvezu autem do Ustí nad Labem a samozřejmě,že mě zastavili Policajti a ikdyž sem se z toho vyspal přesto sem nadýchal 0,3 promile a ikdyž sem cajtum vysvětloval,že je to zustatkovej alkohol zadřeli mě jak mohli sebrali mi papíry a ted čekám na verdikt.Takže si ted ani zalítat nemužu páč k tomu potřebuju bejt pojízdnej :( 8O
Xenomorfus

Re: game over

#2 Příspěvek od Xenomorfus »

Co k tomu dodat? Na vetsine slusnych cerpacich stanic se da poridit jednorazova "trubicka", jeden si foukne a vi, na cem je. Taktez alkoholmetr uz dneska nestoji cely svet (kamos kupoval za nejakych 800,-kc a pro orientaci bohate staci). Na jednu stranu 0.3 promile neni moc, na druhou stranu pravidla jsou dana a je rozumne je dodrzovat a nebo si nest nasledky. Preji kazdopadne,aby ty nasledky byly co nejkratsi a priste si davat vetsi pozor, kdy usedat za volant.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kuba78 »

komarek.lukas píše:Tak když už konečně přišlo to správný počasí na lítání mě se stane věc,která mě fakt vykolejila.Byl sem po dlouhý době s kámošema na jednich narozkách no a jak to po dlouhé době bývá trochu sem se vykalil a druhý den sem slíbil kámošovi,že ho odvezu autem do Ustí nad Labem a samozřejmě,že mě zastavili Policajti a ikdyž sem se z toho vyspal přesto sem nadýchal 0,3 promile a ikdyž sem cajtum vysvětloval,že je to zustatkovej alkohol zadřeli mě jak mohli sebrali mi papíry a ted čekám na verdikt.Takže si ted ani zalítat nemužu páč k tomu potřebuju bejt pojízdnej :( 8O

nezlob se, ale clovek ktery si necha sebrat papiry za nadychanych(!) 0,3 promile asi ten ridicak tolik nepotrebuje.. tohle je hranice kdy mas velice slusnou sanci ze se z toho nejen vykroutis, ale dokonce si pravdepodobne ani zadny prestupek nespachal. na tyhle hranici totiz nejsou ty jejich vercajky ani kalibrovany, kdybys trval na lekarskem vysetreni pravdepodobne by ti zmerili uz o neco mene a cokoliv pod 0,25 se pokud vim povazuje za nulu. nehlede na to, ze i interni predpis policie rika ze pod 0,3 to nemaj hrotit protoze se pohybuji na hrane zakona..
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010010102
komarek.lukas

#4 Příspěvek od komarek.lukas »

Vzali mi ho abych už nemohl ten den za volant stim,že ho pošlou na patřičnej uřad,který mi ho ted nechce vydat,nicméně sem zahájil právní kroky naštěstí s našim rodinnym právníkem a možná dojde i na pány policajty tedy alespon na toho,který měl být ten vostřejší-nemohl pochopit,že tu digitální váhu mám na rc letadla a né na drogy.Nevim proč,ale byl vuči mě hodně zaujatý.
komarek.lukas

#5 Příspěvek od komarek.lukas »

nezlob se, ale clovek ktery si necha sebrat papiry za nadychanych(!) 0,3 promile asi ten ridicak tolik nepotrebuje.. tohle je hranice kdy mas velice slusnou sanci ze se z toho nejen vykroutis, ale dokonce si pravdepodobne ani zadny prestupek nespachal. na tyhle hranici totiz nejsou ty jejich vercajky ani kalibrovany, kdybys trval na lekarskem vysetreni pravdepodobne by ti zmerili uz o neco mene a cokoliv pod 0,25 se pokud vim povazuje za nulu. nehlede na to, ze i interni predpis policie rika ze pod 0,3 to nemaj hrotit protoze se pohybuji na hrane zakona..
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010010102[/quote]

díky za odkaz už sem ho poslal právníkovi,díky.
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kuba78 »

Tak udelal si blbost - v takovem pripade se ridicak vubec nema davat z ruky, klidne rekni zes ho nechal doma. S nadychanym nesouhlasit (ale neodmitat), trvat na lekarskem vysetreni a zduraznit ze pokud bude negativni (coz by asi bylo) budes trvat na nahrade nakladu.
I policajti jsou jen lidi - nekdy natrefis na rozumneho cloveka, nekdy na uplneho kretena, casto na frustrata ktery se po tobe bude vozit. Dulezite je chovat se korektne, slusne, ale durazne a asertivne trvat na svych pravech a nezrat vse co ti nakecaji - dost casto lidem lzou a de facto je vydiraji.
Quis custodiet ipsos custodes?
komarek.lukas

#7 Příspěvek od komarek.lukas »

Kuba78 píše:Tak udelal si blbost - v takovem pripade se ridicak vubec nema davat z ruky, klidne rekni zes ho nechal doma. S nadychanym nesouhlasit (ale neodmitat), trvat na lekarskem vysetreni a zduraznit ze pokud bude negativni (coz by asi bylo) budes trvat na nahrade nakladu.
I policajti jsou jen lidi - nekdy natrefis na rozumneho cloveka, nekdy na uplneho kretena, casto na frustrata ktery se po tobe bude vozit. Dulezite je chovat se korektne, slusne, ale durazne a asertivne trvat na svych pravech a nezrat vse co ti nakecaji - dost casto lidem lzou a de facto je vydiraji.

Souhlasim,že lžou a upravují si zákony podle svého a jak se jim to hodí.A tenhle policajt byl fakt obrkokot zakomplexovanej.No snad to dobře dopadne a budu co nejdříve pojízdnej už kvuli mé rodině.
robotmz

#8 Příspěvek od robotmz »

Nadýchal 0,3 /číslo zobrazené na policajnom testeri/ NIE SÚ PROMILE!!!
Policajný tester nezobrazuje promile, ale mg na liter vydychovaného vzduchu a to ak sa prepočíta na promile tak je to presne 0,62 promile a za to sa papiere už berú..... lebo sa z toho nevykrúti....

Ono sa to traduje že nafúkal som IBA 0,6 /domyslia sa promile/ ale v skutočnosti ak sa na policajnom testeri objaví 0,6 tak je to presne 1,25 promile...... 8)
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Kuba78 »

Ale nic to nemeni na tom, ze to nadychal na orientacnim meridle. Prukazne je pouze lekarske vysetreni..
Quis custodiet ipsos custodes?
robotmz

#10 Příspěvek od robotmz »

To je omyl že preukazné je iba lekárske vyšetrenie... :?
Toto je kalibrované a certifikované zariadenie, ku ktorému ešte existuje interný predpis a to tolerancia do 0,3 promile, teda 0,14 mg/l.

To, že môže ísť na krv je iba ďalší "vyšší level" na chránenie osoby, ktorá napr. si je vedomá že nič nepožila....

Netreba zabúdať, že akonáhle ide človek na krv a tam sa mu hodnota potvrdí, už sa to rieši v inom režime ako iba "fúkanie". nie som právnik ale možno sa tu niekto vyjadrí kto to vie presnejšie.

mám dojem že niekedy to bolo "nafúkanie" - priestupok, pozitívna hodnota na odbere krvi - trestný čin...
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Elfew »

Promin, ale toto je uz chaba vymluva... kazdy tester je zkalibrovany a ma razitko a papiry ze byl zkalibrovan odbornou firmou a tyto kontroly se delaji jednou za urcity cas jinak by dany meric nemohl byt pouzit jako dukaz ze mas v teel alkohol.

Pokud to je tak, ze 0,6 je 1,26promile v krvi tak to neukecas... to oje hodne nad limit a tady by ti ani chyba v kalibraci ci odchylka nepomohla... no 2roky bez ridicaku budou tezke, ale drzim palce aby to dopadlo dobre pro tebe.
mhabr

#12 Příspěvek od mhabr »

... a proč to píšeš sem ???

Tak např. já jsem byl před chvilkou na záchodě, tam se mi povadlo skvělé dílo a teď sosám riesling, co jsem si dovezl z Německa a moc mi chutná. Zajímá to někoho? Divil bych se, kdyby jo ...
ariane
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od ariane »

Úsměvné, zejména pokud jsi jim tvrdil, že je to zbytkáč:-DD Tak nějak ses jim na plnou hubu přiznal, že jsi před jízdou skutečně pil. Chápal bych tvé rozhořčení, pokud bys byl čistý a oni tě buzerovali za 0.3 promile, které se ukázaly při dechové zkoušce, ačkoliv jsi nic nepil... Jinak přeji hodně úspěchů u správního orgánu s radami od dfens:-DDD
milode

#14 Příspěvek od milode »

mhabr píše:... a proč to píšeš sem ???

Tak např. já jsem byl před chvilkou na záchodě, tam se mi povadlo skvělé dílo a teď sosám riesling, co jsem si dovezl z Německa a moc mi chutná. Zajímá to někoho? Divil bych se, kdyby jo ...

Stačí nereagovat..... a nemusí se nikdo čílit :wink:
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
frontier
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od frontier »

komarek.lukas píše:...sebrali mi papíry

já je zásadně nedávám policajtům do ruky :lol:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“