No, v patnacti jsem si teda taky postavil trikolku, s poctivym motorem z mopedu Jawa 555 po dedovi, na trikolce jsem se myslim uspesne naucil svarovat, i kdyz ze zacatku obcas neco upadlo, ale ta trikolka dodnes existuje, skoro se mi ted zzelelo a jak budu v CR tak ji asi vytahnu, naleju benzin a nekam se projedu

, ale osobne bych se teda do vrtulniku nepoustel, pokud chces mit drahou sebevrazdu, no proc ne, zabit se da i levneji, ale kdo chce kam, staci ze kolikrat resime doma problemy s RC stroji, vibrace, ruzne ustralovani, nestabilni let atd...moc si to nedokazu predstavit resit to u opravdoveho stroje s nevyzkousenymi soucastkami, nejaky vypocty predpokladam uplne vypoustis, nevim, je to krasna myslenka, ale kdyz uz, sel bych asi opravdu tou legalnejsi cestou, mam obavu ze i kdyz ti to poleti, za chvilku ti poskakovani na louce stacit nebude, zjistis ze to leti, tak poletis tam, tam a pak to jednou nevyjde, ale je to jen muj nazor
nekde na youtube byl ten elektrokopter co unesl cloveka, to uz bych skoro videl jako schudnesji reseni na blbnuti
dalsi vec tu napisi za sebe, k narozeninam sem dostal poukaz na 25minut letu na zkousku v letecke skola v Brne, bohuzel v dubnu co sem byl v Cechach tak nevyslo pocasi

ale budu v CR znova deset dnu v zari tak doufam ze uz se zadari

, poletime robinsonem R44, zeptam se zkusenych pilotu tady, jak je skutecne pilotaz takoveho vrtulniku narocna? samozrejme princip rizeni znam, ale urcite to bude jine nez ridit palcema na vysilacce, kazdopadne se na let moc tesim