Jaké OSD
Re: Ake OSD ?
Má zde prosím někdo nějakou zkušenost se systémem OSD Eagle Tree? Momentálně mě trápí stabilizátor. Mám to sice jen na stole ale když ho spustím tak do stran stabilizuje správně ale nahoru a dolů obráceně. Je to stabilizace s OSD a je to v křídle X 8. Run servo analysing jsem spouštěl několikrát a když jsem mu skusil dát obrácený příkaz tak to vyhodí jako chybu softweru. RTH se mi dosud nepovedlo rozchodit tak kdyby někdo malounko něco věděl. Dík
Zeptám se ,RVOSD se dá koupit jen na stránkách Range Video?Jáká je výsledná ce na po zaplacení CLA?
CyCo píše:Zeptám se ,RVOSD se dá koupit jen na stránkách Range Video?Jáká je výsledná ce na po zaplacení CLA?
To mě také zajímá. Nákup RVOSD mě také čeká. Budu k němu brát i RVGS. Ovšem problém je, že prodejce blokuje waypoint seqencer pro export. Zrovna tato funkce je jedna z těch, proč ho kupuji. Řeší se tím, že se provede upgrade firmware a je odblokováno. Máte někdo s tímto zkušenost?
FPV Raptor 2000
FPV Raptor 1600
FPV Blade MQx
FPV Raptor 1600
FPV Blade MQx
Pro přehrání bude asi potřeba ten jejich PICKIT ,popřípadě jiný programátor pro procesory od Microchipu.A jedině sehnat FW od nějakýho amíka.Nemám s přístupem k FW zkušenosti,ale je i možné ,že to bude uzamčený podle ID tebou vlastněný jednotky.Někdo tady psal ,že to zkoušel ,WP sequencer měl aktivní ,ale moc ho nechválil. 
RVOSD kúpite iba na stránkach RangeVidea. Lebo Vova.
Sequencer vám nepôjde bez ohľadu na použitý firmware. Lebo Vova sa bojí americkej legislatívy. Takže Alex to musel zablokovať priamo v kóde. Tj. ak aj tam šupnete "americký" firmware, aj tak to nepôjde, lebo ono si to checkne vašu polohu a ak nie je v rámci "legálnych" hraníc, tak proste WPS nepustí.
Kedysi ma to štvalo, akuálne je mi to fuk, lebo radšej lietam ako sledujem, ako to lieta samo. Ak chcete WPS bez tohoto obmedzenia, skúste dačo s Arduinom alebo Arkbirda. Na RVOSD to nepôjde, kým tam bude šéfovať Vova...
Sequencer vám nepôjde bez ohľadu na použitý firmware. Lebo Vova sa bojí americkej legislatívy. Takže Alex to musel zablokovať priamo v kóde. Tj. ak aj tam šupnete "americký" firmware, aj tak to nepôjde, lebo ono si to checkne vašu polohu a ak nie je v rámci "legálnych" hraníc, tak proste WPS nepustí.
Kedysi ma to štvalo, akuálne je mi to fuk, lebo radšej lietam ako sledujem, ako to lieta samo. Ak chcete WPS bez tohoto obmedzenia, skúste dačo s Arduinom alebo Arkbirda. Na RVOSD to nepôjde, kým tam bude šéfovať Vova...
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
Hmm, to není dobrá zpráva. Mám pocit, že jsem na YouTube viděl videa, že s tím WPS létali lidi i mimo US. To opravdu není žádná cesta, jak zprovoznit WPS?
Pokud bych hledal náhradu za RVOSD, potřebuj kromě klasických funkcí:
-RTH, autolevel, autohading, kroužení kolem bodu.
-WPS
-sledování polohy a telemetrie v reálném čase na notebooku
-stabilizace
Umí tohle něco jiného, než RVOSD+RVGS
Pokud bych hledal náhradu za RVOSD, potřebuj kromě klasických funkcí:
-RTH, autolevel, autohading, kroužení kolem bodu.
-WPS
-sledování polohy a telemetrie v reálném čase na notebooku
-stabilizace
Umí tohle něco jiného, než RVOSD+RVGS
FPV Raptor 2000
FPV Raptor 1600
FPV Blade MQx
FPV Raptor 1600
FPV Blade MQx
Já jsem si pořídil od Foxů Cyclops Storm OSD - http://www.foxtechfpv.com/cyclops-storm-osd-v104-firmware-p-688.html
Potřebuji na křídlo stabilizaci, RTH když se dostanu mimo signál a základní údaje. Jsem začátečník, takže stejně moc po těch údajích asi nebudu mít čas koukat. Ale problém je, že mi v menu lítá kurzor odzhora dolů velkou rychlostí, takže se nic nedá nastavit. Od známého jsem vyzkoušel jiná ovládací tlačítka a výsledek je stejný, takže to vidím jako problém v tom OSD. Asi mě čeká reklamace.
Nemáte někdo s tímhle zkušenost?
Potřebuji na křídlo stabilizaci, RTH když se dostanu mimo signál a základní údaje. Jsem začátečník, takže stejně moc po těch údajích asi nebudu mít čas koukat. Ale problém je, že mi v menu lítá kurzor odzhora dolů velkou rychlostí, takže se nic nedá nastavit. Od známého jsem vyzkoušel jiná ovládací tlačítka a výsledek je stejný, takže to vidím jako problém v tom OSD. Asi mě čeká reklamace.
Aku tam mas verziu fw?
A jak to zjistím když v menu nemohu pracovat?
Moren píše:A jak to zjistím když v menu nemohu pracovat?
Malo by to zobrazit dole v rohu ked sa spusta OSD
Jsem přesvědčen, že s tím, jaká je verze fw to nemá nic společného ....
Janmodell píše:Jsem přesvědčen, že s tím, jaká je verze fw to nemá nic společného ....
Ak tam ma starsi ako v1.1, tak za update na novsi nic neda. Netrvdim, ze to je urcite tym, ale skusit to moze.
Je tam FW 1.04. Ale taky si myslím že to nemá vliv.
Re: Jaké OSD
Co jsem ale četl, tak update se dělá přes menu a do menu se nedostanu. 
Re: Jaké OSD
Moren píše:Co jsem ale četl, tak update se dělá přes menu a do menu se nedostanu.
http://www.youtube.com/watch?v=gYbv-hu4nqE
Na tomto videu som si nevsimol, ze by pouzival menu