Multiplex FunCub
Re: Multiplex FunCub
Pěkný a praktický. Budu muset něco vymyslet.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Presne tak, mam to ale v tvrde krabici a to cele v tasce... Pripraveno na prenos a chraneno proti prachu a poskozeni... A bylo to za pakatel
Elfew píše:Presne tak, mam to ale v tvrde krabici a to cele v tasce... Pripraveno na prenos a chraneno proti prachu a poskozeni... A bylo to za pakatel
Mě šlo hlavně o kolečka. Jestli to máš v krabici a na kolečkách, tak to je stejné,jako když já ho mám na stole nebo na zemi, ale na kolečkách. Ten stojan tento problém řeší, pokud se to problémem dá nazvat
Spíš to byl jen postřeh.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Ne, mam to v tom stojanu a ten stojan je vsunutej do krabice z 3mm papiru a to je dane do tasky. Cele i se stojanme co je fotce me to prislo na 900kc
Ahoj, když nelítám,tak stojí na stole složený.Otlaky nemám. R.
Tak nejde o rychlost,ale nemá to jakoby dostatečný tah na tu 11x5.5
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T
skladuji ve visu, přichycen za ocasní plochy, křídlo mám sundané a vcelku slepené...hodím tyhle dva kusy do auta a na letišti jen spojím konektory a našroubuju křídlo 
sám mám motor 3536 1000kv a vrtuli 11x5.5, ale APC E, tah to má takový, že na 2/3 plynu na klapkách asi 30 stupňů odstartuji na třech metrech...jinou vrtuli jsem ani nezkoušel, jen jsem trošku laboroval s vyosením, ale spíš jen pro svůj osobní pocit, že to mám správně nastavený...
sám mám motor 3536 1000kv a vrtuli 11x5.5, ale APC E, tah to má takový, že na 2/3 plynu na klapkách asi 30 stupňů odstartuji na třech metrech...jinou vrtuli jsem ani nezkoušel, jen jsem trošku laboroval s vyosením, ale spíš jen pro svůj osobní pocit, že to mám správně nastavený...
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+
Mám u všech modelu nahoře háček a zavesuju je pod strop.
- NefroniK
- Kontaktovat uživatele:
S APC 11x5.5 E a Turnigy 3565/8 1000KV, Mystery 40A + 3S (2600mAh, 25C) mi to ide na plnom plyne takmer kolmo hore.
Naposledy upravil(a) NefroniK dne pát 12.07.2013 10:31, celkem upraveno 1 x.
FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
Aurora 9 mod 2
Temer stejna konfigurace, jen motor 3536 1050kv sk3 turnigy a regl 60a plush
Fc je jak drak, lita to kolmo, startuje ze strechy auta...
Fc je jak drak, lita to kolmo, startuje ze strechy auta...
- HonzaHenzl
Přesně, nevěřil jsem jakou by mi mohl nadělat radost hornoploch
Ještě to osvětlení a plováčky 
Osvetleni tam mam od multiplexu. Plovaky jsou na rade, ale prvne bych chtrl lyziny na zimni litani 
- HonzaHenzl
Tak to je jasný, sníh je tady hnedle hned
A ten modul MPX, svítí to pěkně? Nemám už volný kanál. Mám DX7. Dal bych to do portu pro baterie....
Ano sviti, pokud nemas volny kanal tak normalne na baterku a vypojit bily dratek, mam to taky tak pres vypinac