Jaký mám koupit Tablet 10"

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
halaly

Re: Jaký mám koupit Tablet 10"

#16 Příspěvek od halaly »

Je to argument jako každý jiný. Co se dá čekat u high-end blbůstky za 3 tisíce? Proč je tedy rozdíl mezi Ipadem a Gocleverem minimálně 10 tisíc? Měl jsem ho v ruce a měl jsem taky Ipod, takže vím, že se neplatí jen za jabko, ale Apple má prostě něco víc do sebe.

Zase ta rychlost CPU se odvíjí od kvality součástek.
pokud se nejaký lowend seká dvakrát tolik než "lepší" model, který má papírově horší osazení už se chápe hůře.

To jsem ještě nezažil.

S tím GPS si mě pobavil. :D
ASW 28 Pelikan, Alpha 1500
tomashr

#17 Příspěvek od tomashr »

No, jsem rád, že tě to GPS pobavilo, já spíš jen nasucho polkl a škrtl další na první pohled přijatelný model z výběru... :?

Jinak trochu pozitivněji - ten první Acer Iconia, který jsem vracel, se mi ve své podstatě líbil a s přimhouřením oka bych ho i doporučil. Vrátil jsem ho proto, že neumí USB OTG - to pro mě byla nezbytnost a tak nebyo co řešit. Ovšem dovolím si odhadnout, že to velká většina uživatelů v životě nepoužije a vše ostatní mi přišlo zprasené spíš méně, než je v této třídě zvykem. Jde o model http://www.czc.cz/acer-iconia-tab-b1-a7 ... e=sTablety , dokonce koukám, že je dnes o něco levnější, než když jsem ho kupoval já, dnes stojí stejně jako tehdy 8GB model větší 16GB verze. V podstatě mě tehdy to vrácení docela mrzelo, tenhle první výběr se mi jinak zamlouval a řekl bych, že své ceně docela odpovídá a možná ji i lehce přesahuje. Bohužel jsem špatně pochopil jeden zmatek v popisu (už to mají trochu lépe) :?
Ale je to 7 palců, dotaz je primárně na 10 palců a s tím v levnější třídě zkušenost nemám.
paegas123

#18 Příspěvek od paegas123 »

Taj jsem po dlouhém přemýšlení a rozhodování nakonec vzal Nexus7 sice jsem musel slevit z 10" displeye ale teď jsem za to rád. Doufám že budu spokojený.
Igel
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Igel »

WW2
paegas123

#20 Příspěvek od paegas123 »

pěkný no.... jen ta cena :roll:
Igel
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Igel »

No ked chcem BMW, nebude za cenu Skody... Dobre veci su vzdy drahe, s tym sa nic neda robit a neda sa to ani osulit.
WW2
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od kasssy »

Ahoj. Včera jsem narychlo řešil pořízení tabletu a už jsem chtěl jít pro nějaký obyč. (vlastně jsem jen potřeboval připojení na net v nemocnici) I 1600kč se mě zdálo dost:-))) Pak jsem si přečetl tohle vlákno a trošku jsem situaci přehodnotil:-) sice ne zas tak moc,ale trošku přeci. Koupil jsem ACER Iconia B1-A71 (8GB) To vám zas teda jednou pěkně děkuju:-))
Tuším, že je to ten jak dával odkaz tomashr. Jsem zvědav jak se s ním manželka popere, ona odpůrkyně dotykových displayů:-) Zvažoval jsem i nějaký netbook,ale ty ceny! Ikdyž jsem byl překvapenej jaký už mají dnes parametry,ale pro můj účel zbytečný. A tablet je krásně skladnej a nemusí se bát, že na peřině ucpe větrání:-))
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
paegas123

#23 Příspěvek od paegas123 »

Taky jsem chtěl nějakou čínu hlavně levnou ale pak jsem si nechal poradit a teď toho nelituju. Dokonce manželka taky odpůrkyně dotykáčů mi to teď nechce ani půjčit. Furt si tam čte nějakou knížku a já musím zase jen sedět u noťase :-)
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od H1N1 »

Ja musel domu koupit kazdymu vlastni Ipad. Jeden nestacil... A za par let bude chtit i dcerka...
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
horpak

#25 Příspěvek od horpak »

Jo no, já taky když jsem si vybíral tablet tak jsem začal s limitem 3000kč, ale postupně jak jsem si četl recenze atd. tak jsem to nakonec dostáhl k samsungu galaxy note 10.1 a musím říct že jsem rád, sice kůli blbýmu touchwizu to není v uživatelským rozhraní úplně plynulé, ale videa, hry a všechny náročnější programy na něm běží jak po masle. Navíc multitasking je fakt bombovní věc... :D
tyci

#26 Příspěvek od tyci »

Zajímavý, nevím co na těch tabletech máte :) . Já ho ted taky scháním a stejně jako vy vlastně nevím na co ale prostě už to nějak do rodiny patří a taky se přikloním bud k SONY nebo SAMSUNG to jsou značky který tím vynikají.
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od kasssy »

tyci píše:Zajímavý, nevím co na těch tabletech máte :) . Já ho ted taky scháním a stejně jako vy vlastně nevím na co ale prostě už to nějak do rodiny patří a taky se přikloním bud k SONY nebo SAMSUNG to jsou značky který tím vynikají.

Já bych ho zrovna nekupoval, ale manželka má výhled na několik týdnů si poležet ve špitále a aby se nezbláznila, tak by jí v tom internet mohl pomoct. A tahat tam domácí NTB je nepraktický, navíc jí hrozí převoz a tak je tablet praktičtější volba. sice je to hodně o kompromisu,ale musí stačit..
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“