Viking 2-E a další modýlky
Re: Viking 2-E a další modýlky
No jo asi mě už hrabe z toho pípání Futabáckýho vária ... 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Nedalo mi to a k té rentě. Ano, když ji už člověk bere po 30 létech, tak je to příjemné a to moc. Ale nejdřív si musíte nechat líbit neskutečný život. Celou rodinu vláčet přes celou republiku, všude začínat od začátku, jak vy, manželka a nakonec děti. Není to moc příjemný, hlavně když si to pak zpětně promítnete. 30 let nenávratně v hajzlu. Černí baroni jsou slabým odvarem.

Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
No vidíš,já su v klidu...Piotrek vario mi příjemným tonem hlásí co potřebuji,..příjemný hlas paní Michálkové ohlašuje překročení 400m výšky...a na telemetrii od Futaby kadím. Použiju něco,až to použitelné bude.
Brzo tu bude DS16 pro bráchu,tak se zase budu mít čím bavit...jo a začal jsem šetřit na Elviru (nebo něco podobného)..
Jen to asi dost dlouho potrvá,je to poněkud dražší, ale takovou krávu uvidím na dva kilometry...
Brzo tu bude DS16 pro bráchu,tak se zase budu mít čím bavit...jo a začal jsem šetřit na Elviru (nebo něco podobného)..
kovaco píše:Nedalo mi to a k té rentě. Ano, když ji už člověk bere po 30 létech, tak je to příjemné a to moc. Ale nejdřív si musíte nechat líbit neskutečný život. Celou rodinu vláčet přes celou republiku, všude začínat od začátku, jak vy, manželka a nakonec děti. Není to moc příjemný, hlavně když si to pak zpětně promítnete. 30 let nenávratně v hajzlu. Černí baroni jsou slabým odvarem.![]()
No vidíš, já letos mám taky odmakáno 30 let a vidím to na dalších 30 abych si mohl občas zalítat se slušným érem.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Ti spravím depku....američani....co dodat 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BmpVJ54ndts[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BmpVJ54ndts[/youtube]
graup15 píše:Ti spravím depku....američani....co dodat
Ve 2:23 jsem přestal zvládat ty nekonečný opakovačky, jak říkáš jůesej, to nedám.
x9d, x-lite pro a pár poletuch
- graup15_junior
prodávám svoji Futabu a celé prislušenství, viz http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=98&t=59479. Kdyby mel neco zájem, tak napiste. Na cene se domluvime.
- Standa Stuchlý
přecházíš na vláčky ? 
- graup15_junior
Standa Stuchlý píše:přecházíš na vláčky ?
Precházím na Jeti DS-16 (podporuji české výrobce
- Standa Stuchlý
tak o máš u mne červený bodík 
...už se těšim Dane, že tady budou brzo další JETI bráchové

JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
- graup15_junior
Marku, neprijedete v nedeli do Bubakova? Michalovi bych pujcil Storka aby si vyzkousel a na druhou stranu jste mi pomohli nastavit vysilac?
Dane, už sem mluvil s Daliborem, od pátka do neděle jsem v práci, tak že já bohužel tenhle víkend nemůžu, ale řeknu to bráchovi, ten by snad měl mít volno 
JETI DC-16
graup15_junior píše:Marku, neprijedete v nedeli do Bubakova? Michalovi bych pujcil Storka aby si vyzkousel a na druhou stranu jste mi pomohli nastavit vysilac?
Ahooj Dane, určitě se domluvíme
graup15_junior píše:Marku, neprijedete v nedeli do Bubakova? Michalovi bych pujcil Storka aby si vyzkousel a na druhou stranu jste mi pomohli nastavit vysilac?
Kde se nachazi vase letiste Bubakov?
U ktereho mesta?
Kdybych jel okolo,rad bych se podival.
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz