K baterkam, kdyz si je zasmrstis do jednoho paku, kousek suchace dopredu na ram a ty dva stahovaci pasky... tak to zase takovy opruz neni. Mohlo by to byt lepsi, uznavam, ale nijak moc mi to nevadi. Vzadu v ramu mam nalepeny kousky mechovky a ty tvori vedeni pro baterku. Pouzil jsem vyrezy vyloupnute z drzaku listu. Padly tam presne.
Logo 600 - zkusenosti I
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Logo 600 - zkusenosti
Super je ta vosi zlutocerna kabinka. Nejlepsi viditelnost co jsem kdy mel. Bohuzel pri jednom pristani pod uroven terenu uz neni.
K baterkam, kdyz si je zasmrstis do jednoho paku, kousek suchace dopredu na ram a ty dva stahovaci pasky... tak to zase takovy opruz neni. Mohlo by to byt lepsi, uznavam, ale nijak moc mi to nevadi. Vzadu v ramu mam nalepeny kousky mechovky a ty tvori vedeni pro baterku. Pouzil jsem vyrezy vyloupnute z drzaku listu. Padly tam presne.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Logíčko je logíčko , v Kroměříži mě zase po dlouhý době chytla myšlenka mít jen jednu helinu , ale musí to být 700vka. Jenže to se kříží s faktem prodat logo, a ten fakt nelze realizovat, protože logíčko je logíčko... Ach jo 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
-
zbyněk.norny
Můžete mi prosím někdo kouknout na log z dnešního visení (přesuny sem a tam), záměrně nepíši konfiguraci. Jen Teplota motoru 65C a bec a regl viz log. Teplota motoru se mi zdá docela vysoká. Kdo tomu nějak rozumíte, prosím koukněte na to. Logo 600 bezpadlo.
Jen doplním 1850 otáček na 620 listy.
Jen doplním 1850 otáček na 620 listy.
- Přílohy
-
- log00015.txt
- (328.98 KiB) Staženo 28 x
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nevidim tam nic spatne. Nakonfiguruj si na kartu jeste pocet polu a prevodovy pomer. Pak uvidis primo otacky rotoru v grafu pod RPM -uni.
Ty teploty zacinaji nad 30ti stupni, takze bud jsi mel heli na slunicku nebo to nebyl prvni let. Narust teploty cca 25 stupnu je v pohode. Mozna by neuskodil chladic na Jive pokud ho tam nemas. Ale max teplota regulatoru i BECu 52 stupnu je hezka. Co bych za to dal. Pokud litas jenom takhle, zkusil bych o zub lehci prevod. Governor to pobere, PWM je dostatecne nizko. Regl budes moci lehce vic otevrit. Motor bude mene zatizen a vice se tocit. Tim se bude i lepe chladit. Ale jen pokud litas jenom takhle. Pokud litas i vyssi otacky a agresivneji, tak bych to nechal jak to je.
Ty teploty zacinaji nad 30ti stupni, takze bud jsi mel heli na slunicku nebo to nebyl prvni let. Narust teploty cca 25 stupnu je v pohode. Mozna by neuskodil chladic na Jive pokud ho tam nemas. Ale max teplota regulatoru i BECu 52 stupnu je hezka. Co bych za to dal. Pokud litas jenom takhle, zkusil bych o zub lehci prevod. Governor to pobere, PWM je dostatecne nizko. Regl budes moci lehce vic otevrit. Motor bude mene zatizen a vice se tocit. Tim se bude i lepe chladit. Ale jen pokud litas jenom takhle. Pokud litas i vyssi otacky a agresivneji, tak bych to nechal jak to je.
Naposledy upravil(a) pkotatko dne čtv 18.07.2013 20:03, celkem upraveno 1 x.
-
zbyněk.norny
Díky udělám, chladič na Jivu je, zkušenost mám takovou, že při létání možná bude chladnější, kvůli proudění. Alespoň u jiné heli tomu tak je oproti visu.
Petře, prosímtě neposkytneš mi nějaký tvůj log z normálního lítání?
Petře, prosímtě neposkytneš mi nějaký tvůj log z normálního lítání?
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Otazka je co je normalni litani 
Takhle
nebo takhle
Nepouzivam Jive BEC, presto se ohriva od reglu. Ten odber z BECu na konci je alarm s LED na odebranou kapacitu baterek.
Takhle
nebo takhle
Nepouzivam Jive BEC, presto se ohriva od reglu. Ten odber z BECu na konci je alarm s LED na odebranou kapacitu baterek.
-
zbyněk.norny
Točíš o poznání méně
, tak bych si to taky představoval.
Mám 800KV, při poměru 153/12 a otevření 53% (log) točím 1860 ot, motor 24tis
Bylo by lepší dát pastorek 13t a tím snížit otáčky motoru?
Mám 800KV, při poměru 153/12 a otevření 53% (log) točím 1860 ot, motor 24tis
Bylo by lepší dát pastorek 13t a tím snížit otáčky motoru?
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Tango je ale inrunner. Max. povolene otacky jsou 30000. Takze by to melo byt v pohode.
Ja tam mam outrunner s 560KV taky na 10S.
Ja tam mam outrunner s 560KV taky na 10S.
peko.cz píše:pro mě nečitelná kabina ve vzduchu - moc tmavých barev
Nemozes si na tie tmave farby nalepit neonovu nalepku?
Můžu si udělat novou airbrush kabinku ve svém designu, jak jsem to dělal u LA700/Trex450/Trex500 atd. Ale kde ji levně sehnat? Aha, HK ji má za 35USD +15USD doprava, což by snad šlo ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Neviem ake su tie kabinky z HK, ale mam doma jednu custom kabinu na TDR od Canomod. Nastrek je paradny (https://picasaweb.google.com/1097975283 ... wI2UpsrZDQ , https://picasaweb.google.com/1097975283 ... YDzx_GVyQE ) , ale laminat je oproti originalu katastrofa, vaha ani nehovorim ... Kamarat niekedy robil kabinky na Logo 600. Kvalitativne su jeho kabinky lepsie nez tie od Mikada a su aj lahke. Pokial by si mal zaujem, napis mi PM, poslem ti kontakt.
rcblog.houseofcode.eu
Skoda, ze na HK nemaju aj cisto bielu kabinku 
včera fotil kamarád....
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Urizni tu vycuhujici hridel motoru. Chces aby ti nekdy propichla baterku ?
Máš pravdu přecedo, jenže já jak něco funguje, tak se mi to nechce rozebírat. Ale jsem si toho vědom...... je tam cca 5mm, za letu se to nepropíchne, a při ráně bude škod stejně hafo.....