Logo 600 - zkusenosti I
Logo 600 - zkusenosti I
Uvazuji o 50.heline v elektrice. Mel jsem Logo pujcene jen na dva lety a byl jsem z neho nadseny. Nemate nekdo dalsi zkusenosti s timto strojem.Diky
Já mám Logo 600 s Vstabi.Mám na něm prozatím cca 120 startů. Měl jsem už hodně vrtulníků všech kategorií ( běžných , turbínu teda nemám
)takže si můžu troufnout na nějaké to srovnání a to Logo je naprosto fantastický stroj. Letové vlastnosti jako devadesátka, výkonu na rozdávání, létá naprosto přesně a stabilně kam ho pošlu, tam jde , přitom velice obratné. Kvalita zpracování vynikající. Nic nevibruje, nic se nepovoluje, nikde žádné vůle, prostě je stále ve stejné kondici jako čerstvě vytažené z krabice.Je to naprosto bezproblémové a bezúdržbové. Prostě všechno funguje. Lepší vrtulník jsem neměl.Cena ND je relativně vyšší ale to mi nijak zvlášť nevadí, moc na ruce nepadám ( ne že bych to tak dobře uměl ale učím se po troškách a pomalu, nemusím zítra létat jako Jetschin ) a životnost dílů i ložisek vypadá být vynikající. Vřele doporučuji. Pokud bych chtěl cokoli vědět, stačí se zeptat, co budu vědět, napíšu.
Mám tam motor i regl Kontronik , Tango 45-06,( pastorek 14z) JAZZ 55-10-32, serva Futaby S9451, na vrtulku klasika 9254, baterky Kokam 10s 3200. Na rotoru točím 2150 ot/min ( s pastorkem 15z 2300ot/min) , letová doba 6 min, dobíjím cca 2300-2500mAh, dle zuřivosti tahání za kolektiv
, Průměrný odběr ve visu je cca 25A, špičky 65A, max příkon jsem změřil na 2350W. Udělal jsem pár letů s Hiboxem. Jo a celé to má vzletovou hmotnost 3,3 kg. Listy Torsion Blade nebo SAB 600, vrtulka původní .
- Vladimir7
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes provětral Logo 500SE, dostalo nové lupení polosymetrické SpinBlade 600mm. Inspirován videem od spinbladu jsem zkusil jak dlouho to vydrží letět.
Napájení 6S 5000-30C Zipy, regl na 20%, otáčky cca. 1250.
Létány pouze osmičky a letový čas ? Naprosto neuvěřitelných 21,05 minuty. Let končil omezením reglu.
Ještě teď mám modrý palce a motá se mi hlava.
Napájení 6S 5000-30C Zipy, regl na 20%, otáčky cca. 1250.
Létány pouze osmičky a letový čas ? Naprosto neuvěřitelných 21,05 minuty. Let končil omezením reglu.
Ještě teď mám modrý palce a motá se mi hlava.
Walkera 4G6 - BeastXTrex 250se - BeastXRicco SE - BeastXTrex 450 Pro - MiniVBarLogo 500se - VBar
- oskar 007
- Kontaktovat uživatele:
učím se po troškách a pomalu, nemusím zítra létat jako Jetschin
To je hezké!
Já taky mám logo 600 3d jen čerstvě postavené. Ale přístup mám stejný. Vybavení mám Motor scorpion (15z)+jive80, serva 3* HD 5680BB a vrtulka lts 6100G ,ale mám tam micro beasta. Listí KOK a vrtulka setová. Já to osadil takřka zbytkama co byly doma. Prozatím.
To je hezké!
Já taky mám logo 600 3d jen čerstvě postavené. Ale přístup mám stejný. Vybavení mám Motor scorpion (15z)+jive80, serva 3* HD 5680BB a vrtulka lts 6100G ,ale mám tam micro beasta. Listí KOK a vrtulka setová. Já to osadil takřka zbytkama co byly doma. Prozatím.
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]