První model - 2000kč - 3000kč
- mart
- Kontaktovat uživatele:
Albeda píše:to mart: No, tak jak si to napsal to nejspis udelam ... do prazdnim by me ten ticholet mohl stacit a po prazdninach nebude problem sehnat neco kolem 10 000 ... akorat mohl by si mi ukazat nejaky vhodny motor na ten ticholet + regulator ? Serva bych tam hodil HXT900 no a vysilac a prijmac je ten DX5e a tam je i vysilac i prijmac ... Zbek me radil do toho ticholeta tyto baterky: ZIPPY Flightmax 1300mAh 3S1P 15-25C a tyhle uz jsou trojclankovy ne?
nemam ticholet ani sem ho nevidel ..
Google - ticholet
ja fakt nevim, take jsem v podstate zacatecnik .. stavet si prvni model bez jakychkoli zkusenosti? nejsem si jistej jestli si zaletas ...
nedas si poradit - nemuzes investovat neco navic ..
tezko radit, tak se mi i vtira myslenka jestli by pro tebe nebylo nejjednodussi koupit wild hawka (treba), trapit se s nim, udelat si upravy podle zkusenosti z netu , setrit a postupne si kupovat co je treba ... ale je to ta nejdrazsi cesta ...
vse jiz bylo napsano, porad dokola se tocis na jednom a tom samem.
nejlepsi je vybrat si nekoho zkuseneho, kdo ma zajem ti poradit a verit jeho nazoru, podle toho se zaridit a touto cestou jit ..
mart píše:strigy píše:s wild hawkem lítám už rok a 3 dny a všechno uplně v pohodě, baterka taky pořát maká, jenom sem si tam dal silnější motor a upravil regulátor a všechno je v pohodě. akorát nabíječku mám novou
a o tom to je, behem par mesicu vymeni vpodstate vse ... vyhozene penize - set
ale to nebylo kvuli tomu že se neco podelalo, ale protože jsem dodělal křidýlka a tím pádem se motor zeslabil tak sem ho musel vyměnit, a všechno ostatní používám dál a ten puvodní motor pujde do dalšího letadla. takže já bych sety tak neodsuzoval(aspon ne wild hawka)
- vitousek
- Kontaktovat uživatele:
strigy píše:mart píše:strigy píše:s wild hawkem lítám už rok a 3 dny a všechno uplně v pohodě, baterka taky pořát maká, jenom sem si tam dal silnější motor a upravil regulátor a všechno je v pohodě. akorát nabíječku mám novou
a o tom to je, behem par mesicu vymeni vpodstate vse ... vyhozene penize - set
ale to nebylo kvuli tomu že se neco podelalo, ale protože jsem dodělal křidýlka a tím pádem se motor zeslabil tak sem ho musel vyměnit, a všechno ostatní používám dál a ten puvodní motor pujde do dalšího letadla. takže já bych sety tak neodsuzoval(aspon ne wild hawka)
Jak se doděláním křidélek zeslabil motor ?
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
vse jiz bylo napsano, porad dokola se tocis na jednom a tom samem.
Snazim se najit nejakou alternativu a treba ten ticholet ste mi taky neradili hned na zacatku, takze stale dokola to zas tak nemuze byt
a co si koupit wild hawka? je to set uplně se vším za 3000kč, stačí nabit baterku a jdeš lítat. a je to jedno z nejideálnějších letadel pro zažátečníky
Tohle bych nejradsi udelal, ale spousta lidi mi rikalo, ze je to naprd a ze si nezaletam, tak fakt nevim ...
stavet si prvni model bez jakychkoli zkusenosti? nejsem si jistej jestli si zaletas ...
Zbek rikal, ze tyhle lehky modely letaj vsechny
To je jasny, ale kdyz se tady par lidi rozchazi s nazorem co je vhodne, tak clovek uz opravdu moc nevi co ma delat.
Mam ted par moznosti co vyplinulo z toho co jsem tu pochytil:
1) Koupit si set do 3000 - Sky Lady, Wild hawk
2) Ticholet - postavit ho a nakoupit do toho elektroniku - cca kolem 4000
3) Pockat ... koupit si potom DX6i a k tomu nejake to letadylko - cca kolem 7000
4)Koupit Easy star set za 5500 - tim padem bych musel pockat
Tech moznosti je hodne, ale vybrat si to bude vetsi orisek
Mam ted par moznosti co vyplinulo z toho co jsem tu pochytil:
1) Koupit si set do 3000 - Sky Lady, Wild hawk
2) Ticholet - postavit ho a nakoupit do toho elektroniku - cca kolem 4000
3) Pockat ... koupit si potom DX6i a k tomu nejake to letadylko - cca kolem 7000
4)Koupit Easy star set za 5500 - tim padem bych musel pockat
Tech moznosti je hodne, ale vybrat si to bude vetsi orisek
Řekl bych, že máš ještě jednu možnost. Počkat tak do konce února. Jednak se možná trošku změní ceny a také si ještě do té doby něco k tomu přečteš, popřípadě se o tom pobavíš s kluky z klubu ze Zábřeha.
Jinak tvůj postupný vývoj myšlení kolem modelu považuji za pozitivní.
Cesta pořídit si samotný vysílač (i nižší třídy) a k němu postavit model s něčí dopomocí není vůbec špatná.
Koupit desku Depronu nevyjde až tak draho, nutná elektronika taktéž. A když budeš mít možnost se někoho zeptat, tak si na jaře určitě zalítáš a ve výsledku budeš spokojenější než se setem. Jednak se pobavíš tím, že si model sám vysocháš a budeš tak vědět, kde co je a také když ho pomačkáš, tak ho buď celkem jednoduše opravíš, nebo použiješ elektroniku do dalšího, který si postavíš.
Fandím ti.
Jinak tvůj postupný vývoj myšlení kolem modelu považuji za pozitivní.
Cesta pořídit si samotný vysílač (i nižší třídy) a k němu postavit model s něčí dopomocí není vůbec špatná.
Koupit desku Depronu nevyjde až tak draho, nutná elektronika taktéž. A když budeš mít možnost se někoho zeptat, tak si na jaře určitě zalítáš a ve výsledku budeš spokojenější než se setem. Jednak se pobavíš tím, že si model sám vysocháš a budeš tak vědět, kde co je a také když ho pomačkáš, tak ho buď celkem jednoduše opravíš, nebo použiješ elektroniku do dalšího, který si postavíš.
Fandím ti.
podívej se na moje začátky, také se tam mihl ES, možná Ti to pomůže.....:
www.modelar.estranky.cz
(moje letadla a létání 2006)
www.modelar.estranky.cz
(moje letadla a létání 2006)
Mé modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=21
No to neni spatny napad pockat do unora ... stejne ted bych si moc nezaletal, kdyz je takova kosa. No a s tema modelarema ze Zábřeha se zřejmě zkusím spojit a třeba mě poradí.
Můj vývoj myšlení je pomalý, taky se nemůžete divit, když vidím model letadla za 2500, který má popis, že je to výborný letadlo a vy mě tady tvrdíte, že je potřeba kolem 7000, tak tohle opravdu pomalu dochází.
To bych nejraději tak udělal, že bych si postavil toho ticholeta zatím ... a později bych dokoupil elektroniku.
Můj vývoj myšlení je pomalý, taky se nemůžete divit, když vidím model letadla za 2500, který má popis, že je to výborný letadlo a vy mě tady tvrdíte, že je potřeba kolem 7000, tak tohle opravdu pomalu dochází.
To bych nejraději tak udělal, že bych si postavil toho ticholeta zatím ... a později bych dokoupil elektroniku.
Postav ticholeta z kartonu uvidíš jak ti to jde , když tě to bude bavit tak si ho postav z pronu
lítal jsem z 1 easy star optic
2 Wild Hawk 4k setové radio
3 focus setove radio
se všema erama se dá litat kvalita je postupně 1,2,3 u 2 a 3 to chce nakroutit křídla a seřídit . Nevýhoda těchto er pro začátečnika je že jsou těžke a tupé na řízení
lítal jsem z 1 easy star optic
2 Wild Hawk 4k setové radio
3 focus setove radio
se všema erama se dá litat kvalita je postupně 1,2,3 u 2 a 3 to chce nakroutit křídla a seřídit . Nevýhoda těchto er pro začátečnika je že jsou těžke a tupé na řízení
zbek
aircombat
aircombat