rcfrant!k:
Ten problém s utíkáním v self level mám taky. Nahrál jsi už i novější firmware? Tam je opravený bug který byl v prvních verzích, kde self-level moc dobře nefungoval.
Tak třeba já mám jednu z prvních desek a původní firmware. Po asi pěti měsících úprav v nastavení se mě podařilo dosáhnout toho, že v obou módech quadrokopter létá bez problémů a v Self Level je velice stabilní. V bezvětří stojí na místě tak, že mohu položit vysílač na zem a kopter klesá pomalu na zem pouze úbytkem napětí na bateriích. Seřizoval jsem už šest těchto desek a nastavení jsou dost odlišná. Já osobně jsem si všechny změny zapisoval a létal jsem s nastavením třeba týden, než jsem udělal další změnu. Změnit nastavení, udělat jeden start a hned opravovat se mě příliž neosvědčilo. Za chvíli jsem v tom měl pěknej bordel, takže jsem si to začal zapisovat a tak se dá snadno vrátit do nejlepší poslední pozice, než jsem si nastavení opět zhoršil.
Nastavení, na které nyní létám, zde uvádím, ale myslím, že je to k ničemu. Každý kopter je jiný a nastavení je třeba napasovat přímo na něj. Snad jako nějaké výchozí nastavení by to použít šlo.
Takže:
Roll/Pitch
P gain: 40
P limit: 10
I gain: 25
I limit: 10
Yaw
P gain: 80
P limit: 20
I gain: 40
I limit: 10
v Self-level settings sem nastavil