paspap píše:Tak jsem to včera večer nahrál do přijímače, ale to AUX1 a AUX2 v pravém hor. rohu se mi vůbec neobjeví.
potrebujes aj novsiu verziu s6r config toolu , skus si najst niekde najnovsiu verziu pripadne cez vysielac ak mas opentx cez s6r script sa to da nastavit ked mas naparovany a zapnuty prijmac.
Tak bohužel, AUX2 sice už mám, když přečtu nastavení přijímače tak je i zatrženo v nastavení, ale připojené servo se ani nehne. Tak nevím kde je zakopanej pes.
Zdravim, mohl by tady někdo uložit obrázek s z Éčka v mixech 6/13 CH9,10,11,12? Nastavuji to v diff a stale se mi to hádá. Normal, SAS, a auto level mi šlo (postup podle Rimra křivky), po přidání svíčky se to zmotalo. Díky
Broďák píše:Zdravim, mohl by tady někdo uložit obrázek s z Éčka v mixech 6/13 CH9,10,11,12? Nastavuji to v diff a stale se mi to hádá. Normal, SAS, a auto level mi šlo (postup podle Rimra křivky), po přidání svíčky se to zmotalo. Díky
Poslal jsem ti slíbené eepe do mailu, promiň zdržení.
Po připojení k SW pro S8R v PC mi nejde kalibrovat. Stav: SW pro S8R mám nový, ten s možností vypnout AUX 1 a AUX 2 USB STK čuramend jak říka Rimr mám funkční. Dokonce jsem skrze něj aktualozoval SW v přijímači. Vyzkoušel jsem přehodit i COM1 za COM3 u čuramendu. Po připojení čuramendu s přijímačem S8R načítam a zapisuji hodnoty do přijímače. Usuzuji ze změn hodnot a zelené hlašky vlevo dole žo k tomu došlo. V záložce kalibrace vidím jak mi běhají hodnoty z akcelorometru, kdž ho vezmu do ruky zvýčí se hodnoty. Jakmile však dám kalibrovat nic s neděje. Na přijímači se prostě žlutá kontrolka nerozvítí. Co dělám špatně ?
Ahoj pokud jsi aktualizoval firmware tak jsi měl na čuranedu přepnutý ten malinký přepínač na upgrade. Pro nastavování je potřeba ho přepnout nahoru myslim na config.
Mám s8r taky a funguje mi to.
Odesláno z mého LG-H960 a podpis odstraním
SIG Piper Clipped Wing - RIP Z-37A ve výstavběMeridian 10ccE-Flite TimberPrcek F3KOrca F3K