kolaCZek píše:ZeXx86: A pls nahodou, kde sehnat Edge 353 netusis? Nechce se mi to objednavat z ciziny...
Tak v cizine za ne das 750Kc, u nas si nauctuji za to stejne a jeste v ponicenem baleni i 1100.
kolaCZek píše:ZeXx86: A pls nahodou, kde sehnat Edge 353 netusis? Nechce se mi to objednavat z ciziny...
kolaCZek píše:ZeXx86: A kde je kupujes ty? Jestli teda muzu pouzit tvoji vyslapanou cesticku...
ZeXx86 píše:Ja litam taky Edge a Rapidy jsou jejich presny opak, takze bych se s nima neskamaradil.
IgorGSM píše:ZeXx86 píše:Ja litam taky Edge a Rapidy jsou jejich presny opak, takze bych se s nima neskamaradil.
Prave rozmyslam ci kupit EDGE 325 FBL alebo MSC Rapid 325 FBL, aky je medzi nimi rozdiel? Viete to niekto popisat?
Mad_Box píše:Má zkušenost je taková že Edge jsou prostě hodně stabilní až autobusoidní. Takže když je chceš rozpohybovat musíš helinu roztočit a i tak žerou hodně výkonu.
baui píše:Edge jsou hodně univerzální. Na MP mi 353mm skvěle autorotují a odezvu mají taky příjemnou. Že bych musel kvůli agilitě točit víc než u SABů se říct nedá (nepoužívám expo - možná proto?). Trochu mi tam chybí ta jedovatost na kterou jsem zvyklý u SAB 350. Srovnání s MSC nemám - Championy byly hrozně otravné a Rapidy jsem nezkoušel.
Jen na okraj... Edge 353 se na Mini Protosovi nehodí roztáčet víc jak na 3200RPM. Jsou docela těžké a setové gumy pak odchází neskutečně rychle.
ZeXx86 píše:Saby maji k Edge celkem blizko, ale prijde mi, ze sebou placaji zbytecne moc. Kdezto Edge jen kdyz maji. Alespon na MP 325mm. S padly poleti saby zase trochu jinak, edge maji fbl variantu, takze uz jen v tom je hlavni rozdil.
Mad_Box píše:325 Edge jsem neletěl ale 425,600 i 690 se chovaly velmi podobně. Bylo znát že se jim prostě moc nechce.
Setové SABy k MP jsou na cyklice celkem ostré ale na kolektivu mi moc nesedly. Navíc se zakusují na rychlosti.
Radixy 325 (pádlové) se chovaly celkem spořádaně. Vyvážené na kolektivu i cyklice. Oproti SABům to chtělo trochu přenastavit bezpádl.jendotku.
KOK AD 325 vhodné na 3D velmi agilní okamžitě reagují na kolektivu.
Rapidy jsou hodně podobné KOKům. Oproti FBL championům je hodně znát rozdíl na chování kolektivu. Hezky reagují kolem středu ale když se za ně vezme tak zaberou.
ZeXx86 píše:Jak se projevuje to zakusovani? Podle me, pokud bezpadlo umi drzet opravdu konstantni rotaci na vsech osach, tak se nic podobneho nedeje.