Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
Tak mám takový dojem, že "Čína" přestala fungovat zcela ... 31.1. ji (a nejen ji) zřejmě ochromil příchod Nového (asijského) roku "na utrum". Dovedu si představit, že celé tři týdny, tedy po celou dobu oslav, bude obchodování pasé.
Mlčí tracking, mlčí zákaznická podpora a "backordeří" i Euro sklad ... Vypadá to, že teprve teď přišel ten správný čas pro skutečné dobrodruhy v nakupování z Asie!
Na Fiji tančí ve svých palmových sukýnkách a zboží leží ve skladišti - pakli-že ovšem vůbec opustilo Čínu. To se však teď zřejmě nikdo nedozví. Je to jednoduché - Čína momentálně nefunguje.
Mlčí tracking, mlčí zákaznická podpora a "backordeří" i Euro sklad ... Vypadá to, že teprve teď přišel ten správný čas pro skutečné dobrodruhy v nakupování z Asie!
Na Fiji tančí ve svých palmových sukýnkách a zboží leží ve skladišti - pakli-že ovšem vůbec opustilo Čínu. To se však teď zřejmě nikdo nedozví. Je to jednoduché - Čína momentálně nefunguje.
Viete mi niekto poradiť s paypal-om?
Dal som eskalovať riešenie, teraz mi tam svieti ale "request your action". Kliknem na response, ale inú akciu ako zmenit problém (napr. na nesprávny tovar atď) alebo zrušiť eskaláciu a sťažnosť nemôžem, neviem nič pridať ako koment alebo podobne. Ako mám pokračovať ďalej?
Dal som eskalovať riešenie, teraz mi tam svieti ale "request your action". Kliknem na response, ale inú akciu ako zmenit problém (napr. na nesprávny tovar atď) alebo zrušiť eskaláciu a sťažnosť nemôžem, neviem nič pridať ako koment alebo podobne. Ako mám pokračovať ďalej?
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
- mior
- Kontaktovat uživatele:
petrovo píše:Tak mám takový dojem, že "Čína" přestala fungovat zcela ... 31.1. ji (a nejen ji) zřejmě ochromil příchod Nového (asijského) roku "na utrum". Dovedu si představit, že celé tři týdny, tedy po celou dobu oslav, bude obchodování pasé.
A to Sybila predpovedala, že raz tí so žltou kožou zaplavia Európu...
Nehrozí!
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
celadnik píše:Viete mi niekto poradiť s paypal-om? Dal som eskalovať riešenie, teraz mi tam svieti ale "request your action". Kliknem na response, ale inú akciu ako zmenit problém (napr. na nesprávny tovar atď) alebo zrušiť eskaláciu a sťažnosť nemôžem, neviem nič pridať ako koment alebo podobne. Ako mám pokračovať ďalej?
Pokud postupuješ dle popisu Paypalu viz tento odkaz a po kliknutí na tlačítku Respond, které by mělo být na řádku příslušného sporu v tabulce ve sloupci Action podobně jako je to na obrázku viz tento odkaz vpravo dole a po dalším postupu podle toho popisu tam není jiná možnost než spor zrušit nebo změnit problém a pokud ti zatím balík nepřišel tak zbývá jen počkat na rozhodnutí Paypalu, protože problém vyřešen není a žádná z těch dostupných možností není použitelná.
Sledovací číslo LX100115770FJ, které tam uvádějí na Fidži post ani jinde viditelné není což oni sami potvrzují v tom smyslu, že dosud nebyli schopni získat k tomu sledovacímu číslu informace ze sledování. Dle mého názoru Paypal ještě několik dnů vyčká a pokud se nic nezmění tj. pokud ty sám spor nezrušíš apod. tak prostě rozhodnou.
Hobbyking a Fijipost po stoprvní
Zdravím ,po dlhom surfovaní po internete som našiel tuto tému na objednávky z hobbyking-u cez FIJIPOST ako som už čítal vaše príspevky tak nie som sám kto ma problém ,objednávku som spravil 21.1.2014 -2:13 AM ,a následne odoslaná 21.1.- 2:31 PM samozrejme som dostal podivné sledovacie číslo LXxxxxxxxxxFJ po vložení na fijipost mi ju vôbec nenašlo ,tak som si povedal že počkám možno nabehne neskôr ,teraz ubehlo ak nepočítam výkendy 10dní od odoslania ,stále nič neviem o zásielke som z SK.
Re: Hobbyking
Bud v pohode, ja jsem objednaval 28.12 a teprve pred tydnem mi zacal fungovat tracking. Doba doruceni je pry 43 dni
Cez Fiji objednane 13.12.2014...dorazilo cca o 5 tyzdnov neskor, a tracking naskocil az ku koncu
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Odesláno přes Fiji Mail, 4.1., tracking je jen z HK na Fiji, tam to bylo 16.1. 
Ďakujem ,trošku ste ma upokojili ,ale chcem sa spýtať zajtra to bude 11 deň koľko mam čakať a kedy podať poprípade sťažnosť cez paypal ak to nepríde do 40 dní od platby?
dobrá otázka
ARRI ...
jj...hračkárna pro dospělé
ale k tématu :
-----------------------------------
Běžná doba přijetí balíčku z HK...nebo průměrná jsou tak 3 týdny, z Německého skladu 4-6 dnů.
A hlavně nyní je vše zpožděné, jsou v Číně jako každý rok s v á t k y , nyní až do 6.2.
Ňak.
jj...hračkárna pro dospělé
ale k tématu :
-----------------------------------
Běžná doba přijetí balíčku z HK...nebo průměrná jsou tak 3 týdny, z Německého skladu 4-6 dnů.
A hlavně nyní je vše zpožděné, jsou v Číně jako každý rok s v á t k y , nyní až do 6.2.
Ňak.
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)
www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
Re: Hobbyking a Fijipost po stoprvní
Proč zakládáte vlákno, které tyto problémy již řeší ve vláknu "Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně".
Dvacet dalších vláken s totožnou tematikou opravdu odesílání zásilek neurychlí - jen vnese do fora chaos. Rozum do hrsti ...
Dvacet dalších vláken s totožnou tematikou opravdu odesílání zásilek neurychlí - jen vnese do fora chaos. Rozum do hrsti ...
Preto sa pýtam ,toto je moja druha objednávka u nich ta prvá dorazila na 9 deň od odoslania a išla cez Singapore post .
petrovo píše:Proč zakládáte vlákno, které tyto problémy již řeší ve vláknu "Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně".
Prepáč chcel som to vpísať do už založenej témy ale nahodilo mi to omylom do novej .
To u toho pocitace musis poradne kouzlit 
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
backagain píše:Ďakujem ,trošku ste ma upokojili ,ale chcem sa spýtať zajtra to bude 11 deň koľko mam čakať a kedy podať poprípade sťažnosť cez paypal ak to nepríde do 40 dní od platby?
Jak pro tento účel postupovat ohledně Paypalu, jaké termíny si hlídat atd. to vše je podrobně popsáno v úvodním příspěvku jiného vlákna viz tento odkaz. Tak si to tam prostuduj a postupuj podle toho.