Zdravím všechny.Konečně se zase připojuji po dovolené a návalu z návratu do práce.
Tak tedy:
1.Protos dostal nové uhlíkové bočnice,novou ocasní trubku(byla lehce prohnutá ale prostým okem to vidět nebylo),úhlednou kabeláž patnáctizubý pastorek a 5tičlánek lipol.
2.SXo dostalo řádné kabílky od serv a zcela přesné seřízení heliny.Vše je v pravých úhlech a nic se nepohybuje na zemi při přepnutí čehokoliv na cokoliv.(to dřív tak přesné nebylo

).Mimo jiné dostalo 15 z pastorek a 5ti článek lipol (doposud 18ti zubý a 6tičlánek

)
3. Odstaruji v "oranžovém "modu a při startu ,lehce driftuje vlevo dá se to dobře srovnat.(moje představ byla, že odstartuje rovně a bude naprosto přesně poslouchat pokyny a ne že budu stále lehce tlačit vpravo

)Vrtulka drží jako přibitá a nehne se v jakékoliv poloze dokud za ni nezaberu.
4.!!!!!! Když přepnu do stabilizačního režimu postaví se rotorem rovně a pod úhlem dle otáček motoru se zaečne v naprostém klidu posouvat kolmo hřídelí k zemi ostře doleva.Úplně stejně se začne ploužit doleva i když odstartuju v zeleném přímo ze země.Po startu do cca 50 cm přidávám v obou případech pouze plyn a kolektiv.
Zatím jsem létal jen v normál mode na křivky.Bojim,bojim se do Idlle 1.Vibrace žádné nepozoruji (ale ruku do ohně nedám.) Listy jsou v rovině, všechna táhla stejná,kolektiv nastaven "pavoukem a serva s vybranými pákami naprosto kolmá.Jak již jsem psal nic se na kolektivu nepohne při přepnutí na zemi na cokoliv.
Poslal bych sem soubor nastavení ale nevím jak ale ihned pošlu na mail, pokud to někdo bude chtít zhodnotit, na normální mail.Lítám v norm.&inv do továrního nastavení od záložky ocas.gyro a dál jsem moc nešahal.Snížil jsem Agility a omezil dráhu serva na vrtulce.Akrobacii nelítám jen kola a osmičky po obloze (se spocenými zády

)Blbě se mi s tím i visí neb musí pořád tahat doprava.
A (jak říká klasik) včíl babo raď .Já už jsem na prášky.Za každou radu budu vděčný a budu zítra od rána poctivě testovat.
Předem díky všem