Howking píše:- na to jsem nereagoval. Jistě svému synovi radost dělá (ano, přistupuje k němu jako k dašímu dítěti - dovolila mu i ve svém sadu postavit heliport. Jak dlouho škemral "mami můžu?"AR1 píše:A proč? Já nemám vůbec problém s tím co píše, naopak! Vždyť mu kupuje modely, podporuje ho.Kvůli tomu bych si to hodil, ona svého muže vůbec nebere jako dospělého svéprávného partnera. (teď jen hádám, ale podle tónu, jakým píše na Igora bych soudil, že ona není ta co se manžela taky musí dovolovat, ale pokud se mýlím, tak se omlouvám). Prostě tak nějak mám pocit, že její syn, pardon manžel má vrtulník a letadlo a ona koule
Howkingu, sorry, ale ty jsi totálně mimo. Ty vůbec nevíš, o čem je řeč. Ta slovenská holka je naprosto super a pokud je modelář trochu normální, může olíznout všech 10. Ty vůbec nevíš co je sdílená radost nad zvládnutým obratem, nad příjemným odpolednem nebo i smutek nad rozbitým modelem. To není o tom, zda si doma "můžu" udělat heliport. Ono dělat si heliport zrovna dospěláctvím nezavání, nakonec, jako celá modelařina. My jsme - jako chlapi - prostě jiní, proto je málo modelářek, my si furt hrajem, celej život, Jen to někteří víc žertou a myslí si, že když si na krk pověsí medaily, tak že to posunuli někam dál, jenže oni si jen stejně pořád hrajou. Proto mu to "dovolila". Ten vztah je o tom, že on má podporu, že si s ní povídá, že s ním řeší tu vysílačku a on a ní řeší ty děti, co spolu naplánují, kam se podívají. Já jsem se svou (druhou) manželkou 13 let a stejně se pořád každý den těším domu (tak kecám, ale skoro každý den, a někdy bych ji zabil). A včera jsme řešili, kam postavíme stojanovou vrtačku, a minulý týden jsem pro ní zase táhnul domu crosový trenažer, a oba jsem se navájem "ptali" jestli si to domu pořídíme, kam tyhle další krámy v paneláku dáme...