Manzelka vs. Heli

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
IgorGSM

Manzelka vs. Heli

#1 Příspěvek od IgorGSM »

Cafte, tak moje hobby dospelo do stadia ze mi manzelka dava ultimatum ze but sa vzdam na par rokov konickov kym su deti male (2r. a 8r.) alebo sa so mnou rozvedie.
Vrieska na mna ze podla nej seriem na nu a na rodinu a staram sa len o seba a ze si dovolim 3x do tyzdna (odidem skor z roboty) ist do fitka a v sobotu a nedelu zase na 3 hodiny na letisko ked je pekne. Som cely den v robote a domov prichadzam vecer o 20.00 takze aj to je problem ale holt prachy z neba nepadaju a ked ideme kazdy rok cez leto k moru tak to jej uz nevadi...
Niekedy rozmyslam ake by to bolo keby som sa nezenil a nemal deti ale uz ich mam tak co s nimi... :-)
Poradte co by ste robili na mojom mieste. Ja sa nechcem vzdat ani heli ale ani manzelky a deti.
Toto neni vtip, ono je to o to smutnejsie ze je to velmi vazne, ona uz normalne vyplnila ziadost o rozvod a teraz len ci ju poda alebo nie.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

Re: Manzelka vs. Heli

#2 Příspěvek od pkotatko »

Co cekas, ze ti tady nebo kdekoliv jinde poradi ? Sam musis vedet jak to je. Sam to musis citit.
V prvni rade bych se zamyslel, jestli to neni jen zaminka. Jestli to neni jen zastreni jineho problemu. Zenska s detmi se dost rozhoduje a neodejde jenom kvuli takovemu problemu. Ale zase z vlastni zkusenosti vim, ze zenska dost trpi kdyz zijete jen vedle sebe a ne spolu.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Howking
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Howking »

Nikdy jsem nesnesl byť jen v náznaku jakákoli ženská ultimáta a každou jsem hned poslal do prdele. Proto jsem dosud sám a už ani nevěřím, že se najde nějaká, která to dříve, či později nezačne "zkoušet". Cením si svobody víc než sexu a erotiky (co jiného vám může ženská nabídnout líp, než kamarádi). Ty se musíš rozhodnou sám, co je pro tebe cennější zda manipulativní ženská, nebo svoboda. (je tu sice pár takových co našli ženskou, která jim ukrajuje svobody jen v míře pro ně snesitelné, ale to nebývá pravidlem)
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Howking
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Howking »

A neboj se, nerozvede. Co by čekalo už starší bábu s dvěma harantama na krku - pročti si senznamky, je jich tam s malými čertíky a princezničkami plno a zoufalých - jenže už se stěží najde chlap, který bude živit starou bábu s cizíma děckama. Takže těchhle výhrůžek bych se ani náhodou nebál. Si chlap, tak si dupni! (Gor u vás na Slovensku, kde ještě ten Cyp Eman v takové míře nedorazil) :mrgreen:
youtube.com/heyingosl
jag42

#5 Příspěvek od jag42 »

Trochu téma zlehčím:
Přílohy
Muzi.jpg
bubko

#6 Příspěvek od bubko »

Teraz už nič. Mal si si vybrať inú ženskú. keď sa vykašleš na modely tak ti za pol roka zakáže fitko a potom niečo ďalšie a tak podobne.
nostromo

#7 Příspěvek od nostromo »

Ultimat uz jsem zazil a vzdy se vratila. Mam to jednodussi v tom, ze zatim nemame deti. Kdybych je mel, tak bych takovy hrdina nebyl. Za me si s manzelkou sedni a v klidu udelejte kompromis.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pkotatko »

No, dost svalnaty reci.....
Rozmysli si sam co chces. Neni s nejvetsi pravdepodobnosti nutne, aby jsi omezoval konicky. Je nutne ji ale dat najevo ze ji mas rad. Kdy si ji treba naposled poslal textovku "mam te rad" ? To nic nestoji a funguje to.
Ja jsem letos vzal tu svoji na par dni do Parize. Bez deti. Zadna cestovka. Koupili jsme letenky, zajistili pekny hotel a jeli. Rano jsme si dali nekde v kavarne peknou snidani, pak nejake pamatky, vecer vecere v Moulin Rouge..... Dost jsme jen tak chodili a koukali. Pak nekde v klidu kaficko nebo obed. Pak nejake kramky (privezla si tri kabelky ...) Proste pohoda a klid. Jo, stalo to vic nez dovolena u more, ale ucel to splnilo dokonale. Miluju svou zenu a je hezke pak slyset jak kamaradkam vyklada jak to bylo uzasne.
No a pak zase ona nerekne ani slovo, i kdybych si koupil deset helin.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Howking
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Howking »

jag42 píše:Trochu téma zlehčím:
- jsem si to hodil hned na zeď na Fejsu a první komentář byl "peří doroste" :-D
youtube.com/heyingosl
makipata

#10 Příspěvek od makipata »

nostromo píše:Ultimat uz jsem zazil a vzdy se vratila. Mam to jednodussi v tom, ze zatim nemame deti. Kdybych je mel, tak bych takovy hrdina nebyl. Za me si s manzelkou sedni a v klidu udelejte kompromis.

Jakej chceš dělat kompromis? Kdo tu rodinu živí? Kdo je v práci celej den? To ženatej chlap musí jen makat a poslouchat slepici co si ho uvázala harantem nebo ještě líp dvěma? Nějak jsme pánové tu emancipaci přehnali. Nebo by bylo milé paní, milejší, kdyby chlap seděl denně v hospodě, dal svejch deset - patnáct, k tomu dvě krabičky cigár a zbylo na ní pět litrů na měsíc? Zkus to na tejden a uvidíš. Mám dvě takové zkušenosti z ženskejma. Čím víc se s hovn... mažeš, tím víc smrdí. Dáš prst a jsi tam po rameno. Některá se umí víc nebo míň ovládat, je větší nebo menší herečka, ale pánové, jsou všechny stejné, i ty co máte doma. Mají to od přírody dané. Jde jen o to kam je necháme dojít.
HOWGH domluvil jsem. :-)
zdzd

#11 Příspěvek od zdzd »

makipata píše:
nostromo píše:Ultimat uz jsem zazil a vzdy se vratila. Mam to jednodussi v tom, ze zatim nemame deti. Kdybych je mel, tak bych takovy hrdina nebyl. Za me si s manzelkou sedni a v klidu udelejte kompromis.

Jakej chceš dělat kompromis? Kdo tu rodinu živí? Kdo je v práci celej den? To ženatej chlap musí jen makat a poslouchat slepici co si ho uvázala harantem nebo ještě líp dvěma? Nějak jsme pánové tu emancipaci přehnali. Nebo by bylo milé paní, milejší, kdyby chlap seděl denně v hospodě, dal svejch deset - patnáct, k tomu dvě krabičky cigár a zbylo na ní pět litrů na měsíc? Zkus to na tejden a uvidíš. Mám dvě takové zkušenosti z ženskejma. Čím víc se s hovn... mažeš, tím víc smrdí. Dáš prst a jsi tam po rameno. Některá se umí víc nebo míň ovládat, je větší nebo menší herečka, ale pánové, jsou všechny stejné, i ty co máte doma. Mají to od přírody dané. Jde jen o to kam je necháme dojít.

No potěš, s takovou tě těch podobných zkušeností čeká ještě více. Pochopil jsi, že tu babu nemůžeš vlastnit? Uloupnout pro ni něco z výplaty s tím, že bude tvůj robot?
Howking
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Howking »

zdzd píše:No potěš, s takovou tě těch podobných zkušeností čeká ještě více. Pochopil jsi, že tu babu nemůžeš vlastnit? Uloupnout pro ni něco z výplaty s tím, že bude tvůj robot?
- tak nějak jsem spíš pochopil, že vlastnit chce vždy ona jeho (a celý jeho čas)
youtube.com/heyingosl
tks
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od tks »

makipata píše:Jakej chceš dělat kompromis? Kdo tu rodinu živí? Kdo je v práci celej den? To ženatej chlap musí jen makat a poslouchat slepici co si ho uvázala harantem nebo ještě líp dvěma? Nějak jsme pánové tu emancipaci přehnali. Nebo by bylo milé paní, milejší, kdyby chlap seděl denně v hospodě, dal svejch deset - patnáct, k tomu dvě krabičky cigár a zbylo na ní pět litrů na měsíc? Zkus to na tejden a uvidíš. Mám dvě takové zkušenosti z ženskejma. Čím víc se s hovn... mažeš, tím víc smrdí. Dáš prst a jsi tam po rameno. Některá se umí víc nebo míň ovládat, je větší nebo menší herečka, ale pánové, jsou všechny stejné, i ty co máte doma. Mají to od přírody dané. Jde jen o to kam je necháme dojít.

Říkal jsem si, že větší zvratky, než Howking, už tady nikdo nenapíše. Ale musím se mu omluvit, Ty jsi evidentně ještě větší _______ (dosaď nějaké dostatečně sprosté slovo).

Naštěstí je tu například pkotatko, který tady barvy helinářů hájí velmi rozumně.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od mihlit »

Ja myslím, že náročné je obojí. Jak práce, tak péče o děti a o domácnost. Takže bych si to sečetl, kdo kolik "odpracuje". Aby to vyšlo přibližně stejně a aby každý nějakou dobu strávil hlídáním dětí a i měl nějaký volný čas pro sebe. Jestli ve volném čase půjdu létat s vrtulníkem nebo jestli půjdu do galerie okukovat obrazy, to je pak již moje věc. Tohle bych zkusil vysvětlit a kdyby to nezabralo, tak bych navrhl manželskou poradnu. Tam jsou (většinou) schopní lidé a vědí, že každý musí mít nějaké záliby a svůj volný čas, aby se odreagoval od stresu. Já již mám vyzkoušeno, že když řeknu "pravdu", tak mi to stejně nikdo nevěří, ale když by ji řekl to samé někdo z poradny, tak by to mohlo zabrat.
Naposledy upravil(a) mihlit dne úte 07.08.2012 14:10, celkem upraveno 1 x.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Nakadah »

Kazdy spor ma dve strany a dva pohledy. Tady vidime jenom ten jeden a druhy ze strany zeny nam jaksi chybi, aby se to dalo posoudit celkove. Vyhrozovat rozvodem kvuli modelarine a fitku je uz dost pritazene za vlasy, cili se nabizi otazka... opravdu jenom kvuli tomu?

Nak
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“