Easy Copter V6
já ho ještě pořád mám,tedy Easy copter V2luxe,faktem je,že je mnohem víc rozšířená plastová verze a asi proto,že je levnější a lépe se spravuje.Váhově jsou na tom skoro stejně.Nalétal jsem s ním hodně bez problémů,nějaké pády byly,to se rozumí,vždycky to odnesly lyžiny, ty jsou na kovové verzi dost křehké a nic nevydrží.Dal jsem tam origo z plastové verze EC trochu upravil a bylo.Jinak,jestli máš možnost sehnat EC na 2,4Giga,jdi do toho.
motorky pro V6
Nevite kde levne sehnat motorky pro V6?
Re: motorky pro V6
Tak to by som aj ja rad vedel. Diki vopreed 
Re: motorky pro V6
Nazdar, nasiel by sa tu niekto ochotny ktory by mi prevazil ten jednoclanok co je Easycopteri V6? Ja by som si prevazil, lenze nemam doma digitalnu vahu len taku staru a na nej sa to neda odvazit
Diki moooc vopred. majte sa. 
Re: Easy Copter V6
Nazdars, mám problém s nabíjačkou,včera som dolietal a o 30 min som dal nabíjať aku ten novši a o cca hodinu svietilo na nabíjačke zelené,a pri tom normálny čas nabíjania aku pri lete cca 6min. je cca 1:35hod. Potom cca o 5min zase začalo nabíjat t.j svietila nabíjačka na červeno a už bolo preč 2 hodiny a ešte stále dobíjalo. Dneska som si zas jedenkrát zalietal zo starším aku a o 30 min ako vždy som dal zas dobíjať a pozerám na hodinky že ide to ešte len 10 min a už svietilo na zeleno, potom som to chvíľku sledoval a o minútu sa začalo meniť z červeného na zelené stále dookola, a teraz už stále svieti na zeleno a prešlo cca 20 min. Vie niekto poradiť čo s tým môže byť? Robí to niekomu z Vás rovnako alebo podobne nevšimli ste si to? Diki moc vopred. majte sa.