petsild píše:Kolik mají ty lipol cyklů nabíjení?
Nákup nových článků tvůj problém nevyřeší. Jedná o chybu poškozených serv, bylo lepší abys prošel vlákno Mcpx nejlépe od začátku, najdeš tam rady jak případně řešit opravu.
Kolik ciklů přesně nevím, ale stáří baterií je v rozmezí rok až dva. Někdy na podzim jsem kupoval střídavou konverzy s motorem + dvě nové baterie, ale protože se mi konverze nepodařila dát do kupy a následně se mi podařilo st. regulátor spálit, jsem se pokusil na konci zimy dát do kupy aspoň stejnosměr, což se mi nakonec podařilo.
Když ale začnu kvrdlat knyplem tak se serva chvilku hejbou až se jim pak přestává chtít a nakonec se vetšinou jedno zastavý ve spodní úvrati a ty další dvě v horní a už se nehýbou pokud neuberu plyn, poté poskočí do původní polohy, ale po chvilce se vše opakuje, jen s rozdílem že se treba přehodí pravé s levým. Jako kdyby deska nebyla schopná dát sevům při zatížení dostatek proudu. Je mořné že je třeba vadná, když jsem jí tak trápil tim novým st. reglem.
Někde jsem zde četl že poruchovost nových baterií je ale dosti veliká, třeba jsem si vybrat taky černého petra protože mi prijde že ty baterky maj prostě nízkou kapacitu.
Neznám nikoho dalšího co by měl mcpx, tak to nemám kde odzkoušet. Kamarád ten má nějaký solo 180 nebo kolik a ty maj jiný baterky co jsme koukali.
A ten můj druhej Blade nano s vlastníma baterkama funguje a s těma z mpcx se taky seká....