Blade mCPX II - tuning, upgrady
Blade mCPX II - tuning, upgrady
Nové vlákno, pokračování Blade mCPx, zasvěcené komplexním úpravám, upgradům a tuningu Blade mCPx.
Obecnou diskusi směřujte do vlákna Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Návody:
- E-Flite Blade mCPx - konverze na střídavý pohon by baui
- Jak vyrobit kabinku z durofolu by seltino
Obecnou diskusi směřujte do vlákna Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Návody:
- E-Flite Blade mCPx - konverze na střídavý pohon by baui
- Jak vyrobit kabinku z durofolu by seltino
Naposledy upravil(a) baui dne sob 21.01.2012 21:24, celkem upraveno 3 x.
Tom
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
Dnes mi dorazila od strýčka kunga z Vietnamu rotorová hlava ala RKH. První dojmy jsou skvělé, co bych ohodnotil kladně je to, že táhla se přes RKH hlavu prostrkují, takže nemůže dojít ke ztráte táhel. 

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
seltino píše:Dnes mi dorazila od strýčka kunga z Vietnamu rotorová hlava ala RKH. První dojmy jsou skvělé, co bych ohodnotil kladně je to, že táhla se přes RKH hlavu prostrkují, takže nemůže dojít ke ztráte táhel.
Pěkné, pěkné. Hoď nám prosím link, ať víme od kterýho strýčka
To bauii: Možná by nebylo marné, kdyby jsi do prvního příspěvku překopíroval tvůj uprage na stříďák a jelikož máš i první příspěvěk, tak ho občas editnout a postnul tam ty různé úpravy, viz ocas, oprava držáků kabiny, svázání táhel atd..( myšleno do obou nových témat ). Hledat to ve starém vláknu se bude každýmu chtít
Edit 2: Děkuji
Naposledy upravil(a) Jarmil dne pon 05.12.2011 19:16, celkem upraveno 1 x.
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Jarmil píše:...
Však mám odkaz hned pod svým avatarem
Tom
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Toz sa pochvalim aj ja: ta cyklika od RKH + hlava + drziaky listov su dobre. Ten drziak na chvostovy motorcek je prakticky ( netreba to lepit, akurat treba dat pozor a zobrat drziak na 6mm motorcek, maju totiz este aj na 7mm).
No a ked sa tu tolko bavi o podvozku, tak som si na zimu tiez jeden spravil, aby som sa v kuchyni mohol trocha aj hybat, nie len visiet
No a ked sa tu tolko bavi o podvozku, tak som si na zimu tiez jeden spravil, aby som sa v kuchyni mohol trocha aj hybat, nie len visiet
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
tak prihodím aj ja niečo: aj keď to ešte nie je úplne hotové ešte čakám nejaké náhradné diely
a jak jsi na tom s letovejma vlastnostma s těma mega listama ?
já mám zatím cykliku, hlavu a držáky od extreme a fakt super
- vylizplech
krwell píše:a jak jsi na tom s letovejma vlastnostma s těma mega listama ?já mám zatím cykliku, hlavu a držáky od extreme a fakt super
já si přál držáky,hlavu a cykliku od extreme na ježíška,tak snad donese
to.seltino tak to chci v sobotu vidět letět
to rozpětí je suprové!!!
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
tak tady je taky jedno foto
[album]513[/album]
MIA kit
deska cykliky,gripy,hlava od mikroheli
listy a vrtulka KBDD neon zelená
( kit neni můj je jednoho mého zákazníka)
[album]513[/album]
MIA kit
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Tsisters píše:to.seltino tak to chci v sobotu vidět letětto rozpětí je suprové!!!
To má na termiku
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
prochel píše:tak tady je taky jedno foto
MIA kit
Na kolik takovejhle vytuněnej kus vynde?
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Zdarec tak mám taky jeden tuning ale nefunkční to sem taky patři myslím?
Jen tak z nudy sem skusil na hlavni kolo osadit volnoběžku z tobexu,nic sem si od toho nesliboval jen mně zajimalo chováni gyra na volnoběžku.A popravdě řečeno všechno špatně ve vysu to ještě celkem poslouchalo,ale pokus o loping totalní selhání ocasu!!Takže nákup nového hlavního a zase OK.To jen tak pro zajimavost ať nestrácí čas dalši tuningaři.
MOŽNÁ BLBOST ALE ZA POKUS TO STÁLO
Jen tak z nudy sem skusil na hlavni kolo osadit volnoběžku z tobexu,nic sem si od toho nesliboval jen mně zajimalo chováni gyra na volnoběžku.A popravdě řečeno všechno špatně ve vysu to ještě celkem poslouchalo,ale pokus o loping totalní selhání ocasu!!Takže nákup nového hlavního a zase OK.To jen tak pro zajimavost ať nestrácí čas dalši tuningaři.
MOŽNÁ BLBOST ALE ZA POKUS TO STÁLO
T-rex 450.A109
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250