Manzelka vs. Heli
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Manzelka vs. Heli
jj tu poradnu urcite skusim ked nie vo dvojici tak sam a ta dovolenka vo dvojici tiez nie je zly napad, ved my sme vlastne neboli sami na dovolenke nikdy.
A mam aj riesenie v pripade ze rozvod bude nezvratny: Dalsiu babu si odchytim rovno na zakladnej skole aby som si ju mohol vychovat k svojej spokojnosti a budem hladat taku co je z decaku aby do toho nemohla kecat svokra...
A mam aj riesenie v pripade ze rozvod bude nezvratny: Dalsiu babu si odchytim rovno na zakladnej skole aby som si ju mohol vychovat k svojej spokojnosti a budem hladat taku co je z decaku aby do toho nemohla kecat svokra...
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
- no budu ti jen tiše závidět, že jsi se trefil do té jedné osminy. Nic víc s tím neudělám. Nicméně nebudu tak naivní, abych si myslel, že mě potká genau to samézdzd píše:Jsem ženatý skoro třicet let a ještě jsme se nezabili. Co s tím uděláš?
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- nezapomeň sebou helinu!IgorGSM píše:a ta dovolenka vo dvojici tiez nie je zly napad, ved my sme vlastne neboli sami na dovolenke nikdy.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- petrct
- Kontaktovat uživatele:
maš pravdu, co mam problém z polovičkou, tak jsem na dovču bez heliny nejel, rano hopánek pak rodina a večer hopanek , pro každého něco 
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
IgorGSM píše:jj tu poradnu urcite skusim ked nie vo dvojici tak sam a ta dovolenka vo dvojici tiez nie je zly napad, ved my sme vlastne neboli sami na dovolenke nikdy.
Před tou poradnou zkus přijít z práce dřív a vezmi manželku na večeři nebo do kina místo fitka....na hlídání dětí se nevymlouvej,vše jde zařídit.A o víkendu třeba v sobotu vezmi celou rodinku na zámek,na hrad nebo do Zoo.
A uvidíš tu změnu....... Ovšem nesmíš to skutečně udělat jen jednou. Prolínej to ze svým koníčkem. Pokud ani toto nezabere,tak ti ani poradna nepomůže.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Já ti asi moc neporadím, ale zkus ženu třeba namotivovat jak se zapojit do nějaké aktivity tobě blízké. Mě třeba žena pomáha při barvení modelů jako třeba zde [album]1701[/album].
Taky skřípe zuby, když to občas přeženu s nákupem modelařiny, ale vždy jsme si to vykomunikovali.
držím palce
Radek
Taky skřípe zuby, když to občas přeženu s nákupem modelařiny, ale vždy jsme si to vykomunikovali.
držím palce
Radek
Ano rebeka na jednej strane s tebou uplne suhlasim lebo takmer vsetko co si napisala je uplna pravda, ja o svojich chybach co som spravil a nespravil viem a aj tie chyby lutujem ale nadalej tie chyby robim ale uvedomim si to az potom ako to spravim ale na druhej strane tvojho manzela lutujem pretoze vlastne on nama vlastny rozum alebo skor ty mu v tom branis aby ho mal ved vlastne ty mu diktujes ako ma zit a co ma robit. Podla toho co pises tak on stava modely ake mu ty nanutis, on robi veci co mu ty poves ze ma spravit, on lieta tam kde mu ty nakazes alebo tam kde mu spravis heliport. Urcite musi aj cikat po sediacky lebo ty to chces, spava na lavej/pravej strane postele lebo ty to tak chces, farbu auta mate taku ako si ty vybrala, telku kupil taku ako si ty chcela a vobec by som sa necudoval keby aj robotu si mu nasla ty v ktorej pracuje. Zabudol som na nieco? Ved to neni chlap, vodca, lovec ale to je uz len mopslik co vsetko robi tak ako chces ty. Predpokladam ze pokracovat to bude tak ze jemu penis odpadne alebo uz odpadol a tebe narastie.
========================
a tohle myslis vazne ? ja obdivuju jak dokazes jednoznacne dedukovat jak se to ma ?
moje draha polovicka mi koupila uz asi 3 letadla a jednu helinu ... a vubec netvrdim ze mi neco vnutila, protoze to byly letadla, co sem si ja vybral a ona mi je koupila, protoze vedela ze z toho budu mit radost a bude tim mit vyborne vyresenej vanocni, narozeninovej, vyrocni darek ... a teda vubec netvrdim ze mi neco vnutila ....
pak mam od ni proxxonku a skoro pokazdy kdyz s ni delam, tak si na ni vzpomenu a mam radost, protoze ta proxxonka mi usetrila tolik starosti a jinak bych si ji nekoupil a poridil si nejakej levnej china shit, na kterej bych akorat nadaval ...
a to sou tydny kdy s proxxonkou stravim o dost vic casu nez s pritulkou
no a to ze mu necha udelat v sadu heliport ... nenapadlo te ze treba se o ty stromy, aby vyrostly, starala nekolik let ?
a to ze mu to dovolila ... nechala udelat ... znamenalo rozloucit se s necim co ji dalo hodne prace ?
ja nechapu lidi co dokazou delat takhle rychle zavery, neco jineho je nekomu rict co asi se pos alo na prijimaci a tvrdit to s jasnou vyhranenosti a neco jinyho na zaklade kusich info vynaset takovehle vyroky ...
ono uz nazev manzelka vs heli je takovej ... cekal bych rodina vs konicek ... ale to je jedno ...
jinak k Hawkovi, pro mne vyhledove je cilem privest na svet neco jedinecneho, neopakovatelneho a to dalsi generaci,
kazde lidske stvoreni je jedinecne .... a ma to pro mne daleko vetsi vahu nez litat heliny na urovni jako nekolik milionu lidi na svete s tim, ze ani v republice zdaleka nepatrim ke spicce ...
pokud bys lital na svetove urovni a bylo ti jasne, ze rodinu nemuzes mit, protoze porad ses nekde v loji a ze to je pro tebe dulezite, tak to pochopim a budu i snad chapat, ale takle ...
========================
a tohle myslis vazne ? ja obdivuju jak dokazes jednoznacne dedukovat jak se to ma ?
moje draha polovicka mi koupila uz asi 3 letadla a jednu helinu ... a vubec netvrdim ze mi neco vnutila, protoze to byly letadla, co sem si ja vybral a ona mi je koupila, protoze vedela ze z toho budu mit radost a bude tim mit vyborne vyresenej vanocni, narozeninovej, vyrocni darek ... a teda vubec netvrdim ze mi neco vnutila ....
pak mam od ni proxxonku a skoro pokazdy kdyz s ni delam, tak si na ni vzpomenu a mam radost, protoze ta proxxonka mi usetrila tolik starosti a jinak bych si ji nekoupil a poridil si nejakej levnej china shit, na kterej bych akorat nadaval ...
a to sou tydny kdy s proxxonkou stravim o dost vic casu nez s pritulkou
no a to ze mu necha udelat v sadu heliport ... nenapadlo te ze treba se o ty stromy, aby vyrostly, starala nekolik let ?
a to ze mu to dovolila ... nechala udelat ... znamenalo rozloucit se s necim co ji dalo hodne prace ?
ja nechapu lidi co dokazou delat takhle rychle zavery, neco jineho je nekomu rict co asi se pos alo na prijimaci a tvrdit to s jasnou vyhranenosti a neco jinyho na zaklade kusich info vynaset takovehle vyroky ...
ono uz nazev manzelka vs heli je takovej ... cekal bych rodina vs konicek ... ale to je jedno ...
jinak k Hawkovi, pro mne vyhledove je cilem privest na svet neco jedinecneho, neopakovatelneho a to dalsi generaci,
kazde lidske stvoreni je jedinecne .... a ma to pro mne daleko vetsi vahu nez litat heliny na urovni jako nekolik milionu lidi na svete s tim, ze ani v republice zdaleka nepatrim ke spicce ...
pokud bys lital na svetove urovni a bylo ti jasne, ze rodinu nemuzes mit, protoze porad ses nekde v loji a ze to je pro tebe dulezite, tak to pochopim a budu i snad chapat, ale takle ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
u nás to funuje ještě takhle: manželky se domlouvají spolu a čas od času navrhneme , že jim uděláme oheň , vezmem děti a buřty. Holky za námi dorazí s kafíčkem a máme hezkou sobotu všichni. My polítáme, holky pokecají a o dětech téměř nevíme, jak se zabaví .Potom máme pravidelnou informační schůzku v hospodě.Říkáme tomu poletový rozbor
Jdeme tam zase všichni, někdy i s dětmi. Jsou vděčný za smažák a spokojený , že jdou s námi.Já jsem asi jeden z mála, který má skvělou ženu, která mi koníčky toleruje a není to jen modelařina.
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
petrct píše:maš pravdu, co mam problém z polovičkou, tak jsem na dovču bez heliny nejel, rano hopánek pak rodina a večer hopanek , pro každého něco
Jaký máš poměr hopánků mezi helnou a manželkou?
zdendaK píše:u nás to funuje ještě takhle: manželky se domlouvají spolu a čas od času navrhneme , že jim uděláme oheň , vezmem děti a buřty. Holky za námi dorazí s kafíčkem a máme hezkou sobotu všichni. My polítáme, holky pokecají a o dětech téměř nevíme, jak se zabaví .Potom máme pravidelnou informační schůzku v hospodě.Říkáme tomu poletový rozbor![]()
Jdeme tam zase všichni, někdy i s dětmi. Jsou vděčný za smažák a spokojený , že jdou s námi.Já jsem asi jeden z mála, který má skvělou ženu, která mi koníčky toleruje a není to jen modelařina.
Poletový rozbor v hospodě i s manželkami máme pravidelně každý pátek, v létě i častěji. Bez ohledu na to, zda někdo vůbec byl na letišti....
IgorGSM píše:jj tu poradnu urcite skusim ked nie vo dvojici tak sam a ta dovolenka vo dvojici tiez nie je zly napad, ved my sme vlastne neboli sami na dovolenke nikdy.
Základem pro úspěčné manželství je okamžitý únik z dosahu obou rodičů. Vzdálenst 50 a více km už začíná být dostatečná.
IgorGSM píše:kajman111 píše:věděla jsem koho si beru a tak když šel lítat tak jsem šla s ním. A proč?,protože jsem věděla že mu tím udělám radost. Asi před měsícem propadla letadlům i naše dcera...takže už mám doma dva '' blázny''. Teď už jen z povzdálí sleduji jejich nadšení![]()
Takže manželky modelářů: podporujte svoje kluky, jsou úžasní a zaslouží si to. Vždyť právě pro ty malé kluky, kterými se stavají když mají vysílačku v ruce je přece MILUJEME!!
Tak taketo manzelky su asi len v rozpravke alebo vo filme. Okamzite sa priznaj ze si víla!![]()
Ale teraz vazne, jednu takuto manzelku poznam a zhodou okolnosti je to moja mama. Moj otec je vasnivym leteckym modelarom uz asi 55 rokov a mozno sa tu najdu ti skor narodeny ktory ho poznaju zo sutazi V2 a F3J.
musim sa priznat ze aj ja mam manzelku, ktora to berie uplne v pohode - chodim na sutaze nielen sutazit ale aj organizovat a to nielen v lete aj a v zime - do roka takych 30 vikendov som mimo z hladiska modelarskeho. okrem toho chodim aj na zahranicne sluzobky v trvani 2 az 6 tyzdnov tak 2-3-4x do roka
IgorGSM píše:Ale teraz vazne, jednu takuto manzelku poznam a zhodou okolnosti je to moja mama. Moj otec je vasnivym leteckym modelarom uz asi 55 rokov a mozno sa tu najdu ti skor narodeny ktory ho poznaju zo sutazi V2 a F3J.
Tohle bych viděl taky jako velký problém. Ty chceš, aby tvoje žena byla stejná jako tvá matka. Jenže to nikdy nebude. Pokud to nepochopíš, tak se fakt radši rozveď a zůstaň sám. Chudáci děti
Lidičky, toľko sa všade rieši vzťah muža a ženy a pritom je to celkom jednoduché - stačí pochopiť historické súvislosti a z toho vyplývajúcu genetickú výbavu a jej vplyv na súčasné myslenie. Toto zložito napísané je pritom strašne jednoduché: človek sa vyvinul ako holá opica a teda bol vhodnou korisťou pre všetkú zubatú háveď v okolí. Z toho titulu sa už v ďalekej minulosti rozdelili úlohy samca a samice predchodca človeka a tento jav pretrváva dodnes:
1) Muž musí zachovať rod. Odjakživa preto robil dve veci: snažil sa upútať na seba pozornosť žien, aby sa mohol čo najviac rozmnožovať. Preto je prirodzené, že najúspešnejší muž bol taký, ktorý ulovil najviac mamutov, zaškrtil najviac krokodílov a oskalpoval najviac nepriateľov. Tým zabezpečil dostatok mäsa pre prežitie a ženy ho za to obdivovali a dovolili mu plodiť potomstvo. A samozrejme, čím viac žien oplodnil, tým väčší a silnejší bol jeho rod. Na tejto roli sa toho za roky moc nezmenilo, akurát namiesto lovu mamutov si muži dokazujú svoje schopnosti vláčením veľkých výplat a namiesto skalpovania nepriateľov dokazujú svoju nadradenosť kúskami, ktoré iní nevedia - napríklad lietaním osmičiek so 700vkovou heli dole hlavou. Inštitút manželstva obmedzil možnosti mužov extrémne rozširovať svoj rod, aj keď taký Boris Kollár si o tom myslí svoje, mužom to však chýba a múdra žena na to musí brať zreteľ...
2) Žena sa musí postarať o rodinu. Preto, na rozdiel od mužov, radšej sedí v jaskyni, udržuje oheň a venuje sa potomstvu. Pri výbere partnera si vždy vyberá takého, ktorý ulovil najväčších mamutov a uškrtil najviac krokodílov. Ale, samozrejme, keď už si partnera vybrala, očakávala, že ten ju bude chrániť a namiesto škrtenia krokodílov dá pozor na to, aby niekto iný nedošiel a neobral o skalpy jej deti. Ideálny muž je preto taký, čo je stále pri nej, chráni ju a iba občas vybehne uloviť mamuta, aby nepomreli od hladu. V súčasnosti preto ženy chcú, aby sa im muži venovali, hýčkali ich, mojkali a stáli pri nich, ale tak samozrejme do práce ich pustia, lebo treba občas aj nakŕmiť potomstvo. Podstatné však spravidla je, aby v mužovi cítili oporu a ochrancu a až ostatné je až druhoradé. S mlátením krokodílov niekde úplne na konci priorít.
Keď si to dáte dokopy, je tu jasný rozkol - muž chce stále dokazovať svoje schopnosti a získať čo najviac žien, žena chce udržať svojho muža, aby bol pri nej a strážil ju a nerobil ptákoviny. Aj preto sa hovorí, ako bolo uvedené vyššie, že muž sa po svadbe nezmení, no žena áno.
Riešenie podobných kríz je preto teoreticky jednoduché: muž musí prekonať svoju túžbu robiť výnimočné veci a viac sa venovať žene a deťom, aby tá videla, že má o neho záujem a chce ju ľúbiť a chce ju chrániť a chce ju hýčkať a chce ju mojkať a bude to OK. Keď tak urobí, tak si môže nájsť čas aj na naháňanie mixérov po oblohe: ale pozor, žena nesmie mať pocit, že dáva mixéru prednosť pred ňou, lebo potom sa mixér automaticky stáva nepriateľom, ktorý ju chce zbaviť jej ochrancu. U ženy, naopak, väčšinou stačí muža pochváliť, aký je šikovný, ako úžasne škrtí krokodíly či lieta s mixérmi a pripraviť mu pravidelne nejaké nočné prekvapenie a muž bude spokojný tiež. Ak sa však hociktorá strana zatne a bude očakávať, že tá druhá strana sa zmení a bude robiť veci inak, tak sa to celé zadrhne ako nitrometánový dvojtakt s karburátorom v piesku a je na krku rozvod a podobné zábavné vymoženosti súčasnej spoločnosti. Celý problém je, že drvivá väčšina ľudí presne toto robí - nadáva, že tá druhá strana robí za hovadiny, vyplakáva, akou obeťou sa stala, bude špekulovať, ako zmeniť toho druhého a neuvedomí si pritom, že zmenu musí začať od seba...
1) Muž musí zachovať rod. Odjakživa preto robil dve veci: snažil sa upútať na seba pozornosť žien, aby sa mohol čo najviac rozmnožovať. Preto je prirodzené, že najúspešnejší muž bol taký, ktorý ulovil najviac mamutov, zaškrtil najviac krokodílov a oskalpoval najviac nepriateľov. Tým zabezpečil dostatok mäsa pre prežitie a ženy ho za to obdivovali a dovolili mu plodiť potomstvo. A samozrejme, čím viac žien oplodnil, tým väčší a silnejší bol jeho rod. Na tejto roli sa toho za roky moc nezmenilo, akurát namiesto lovu mamutov si muži dokazujú svoje schopnosti vláčením veľkých výplat a namiesto skalpovania nepriateľov dokazujú svoju nadradenosť kúskami, ktoré iní nevedia - napríklad lietaním osmičiek so 700vkovou heli dole hlavou. Inštitút manželstva obmedzil možnosti mužov extrémne rozširovať svoj rod, aj keď taký Boris Kollár si o tom myslí svoje, mužom to však chýba a múdra žena na to musí brať zreteľ...
2) Žena sa musí postarať o rodinu. Preto, na rozdiel od mužov, radšej sedí v jaskyni, udržuje oheň a venuje sa potomstvu. Pri výbere partnera si vždy vyberá takého, ktorý ulovil najväčších mamutov a uškrtil najviac krokodílov. Ale, samozrejme, keď už si partnera vybrala, očakávala, že ten ju bude chrániť a namiesto škrtenia krokodílov dá pozor na to, aby niekto iný nedošiel a neobral o skalpy jej deti. Ideálny muž je preto taký, čo je stále pri nej, chráni ju a iba občas vybehne uloviť mamuta, aby nepomreli od hladu. V súčasnosti preto ženy chcú, aby sa im muži venovali, hýčkali ich, mojkali a stáli pri nich, ale tak samozrejme do práce ich pustia, lebo treba občas aj nakŕmiť potomstvo. Podstatné však spravidla je, aby v mužovi cítili oporu a ochrancu a až ostatné je až druhoradé. S mlátením krokodílov niekde úplne na konci priorít.
Keď si to dáte dokopy, je tu jasný rozkol - muž chce stále dokazovať svoje schopnosti a získať čo najviac žien, žena chce udržať svojho muža, aby bol pri nej a strážil ju a nerobil ptákoviny. Aj preto sa hovorí, ako bolo uvedené vyššie, že muž sa po svadbe nezmení, no žena áno.
Riešenie podobných kríz je preto teoreticky jednoduché: muž musí prekonať svoju túžbu robiť výnimočné veci a viac sa venovať žene a deťom, aby tá videla, že má o neho záujem a chce ju ľúbiť a chce ju chrániť a chce ju hýčkať a chce ju mojkať a bude to OK. Keď tak urobí, tak si môže nájsť čas aj na naháňanie mixérov po oblohe: ale pozor, žena nesmie mať pocit, že dáva mixéru prednosť pred ňou, lebo potom sa mixér automaticky stáva nepriateľom, ktorý ju chce zbaviť jej ochrancu. U ženy, naopak, väčšinou stačí muža pochváliť, aký je šikovný, ako úžasne škrtí krokodíly či lieta s mixérmi a pripraviť mu pravidelne nejaké nočné prekvapenie a muž bude spokojný tiež. Ak sa však hociktorá strana zatne a bude očakávať, že tá druhá strana sa zmení a bude robiť veci inak, tak sa to celé zadrhne ako nitrometánový dvojtakt s karburátorom v piesku a je na krku rozvod a podobné zábavné vymoženosti súčasnej spoločnosti. Celý problém je, že drvivá väčšina ľudí presne toto robí - nadáva, že tá druhá strana robí za hovadiny, vyplakáva, akou obeťou sa stala, bude špekulovať, ako zmeniť toho druhého a neuvedomí si pritom, že zmenu musí začať od seba...
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
Doporučuji jít do divadla na představení KAJMAN- všichni se tam najdete- dojednoho.
Je to monolog, ale úžasná sranda. Samozřejmě s protějškem
je to pro oba
Je to monolog, ale úžasná sranda. Samozřejmě s protějškem
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz