Jaký vysílač za rozumnou cenu?
Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Re: Jaký vysílač za rozumnou cenu?
- rozmýšľam, žeby som si kúpil materiál + komplet jednoduché vybavenie na nejaký maličký domček 7 * 8 m + podkrovie za nejakých 25-30 tisíc eur?
Hádam mi ho predávajúci aj postaví... ???
PS: pozemok zabezpečím a chcem to na kľúč...
robotmz píše:- rozmýšľam, žeby som si kúpil materiál + komplet jednoduché vybavenie na nejaký maličký domček 7 * 8 m + podkrovie za nejakých 25-30 tisíc eur?
To je rada pro začátečníka?Nechápu!
Ten popis je na ten TX co jsem dával odkaz na Pelikána.Ale návod co to vše umí nemůžu nikde najít.
Chtěl sem aby si trošku přemíšlel,Je pravda že by to bylo trošku krkolomné řešení ale pořád 10xlepší než koupit setoví 4 kanál
Možná by něco takového bylo pro tebe lepší.
http://inzerce.maxibazar.cz/inzerat/HiT ... -6/453834/
Já zase jdu opačnou cestou,nebaví mě tahat drahý TX který mám v kufru když jedu na chatu nebo jdu jen tak za barák
At už si vybereš cokoli,držím tě palce,at ti to lítá!!!
ja ako úplný laik som chcel najskôr napísať, že "správny podnikateľ" mu to postaví, ale mu to predá za cenu "kompletu", teda tam bude zaúčtovaná aj práca, čo si dovolím tvrdiť že je cena + 100 % z materiálu - teda 2 x toľko, ale väčšinou aj viac.....
.... bohužiaľ, zadarmo robiť dnes nikto nechce....
paplik píše:ardo oni na tebe dycky zapomenou... jelikož tě nabaví psát obsáhlé příspěvky a radši to probereš na skype či Icq ale oni tě asi málo poslouchaj
To vojtamansfeld: spoj se s ardou na skype a nebueš dál co řešit
Splést se může každý ne? A vzhledem k tomu že nemůžu smazat příspěvek tak jsem to vyřešil takhle- omlouvám se pokud tě to popudilo - Radek
ICQ 638556901
asi si to špatně pochopil...SZ
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
vojta mansfeld píše:Promiňte, nechci do vás šťourat ale ostatní mi to tady taky vyčítaly, tak si říkám že budu stejný jako oni- neznáte třeba háčky a čárky?
Pisu z mobilu a neminim se trapit diakritikou kvuli nekomu, kdo ma za a) problem s pochopenim psaneho textu a za b) se shodou prisudku s podmetem.
OK2WY
robotmz píše:ja ako úplný laik som chcel najskôr napísať, že "správny podnikateľ" mu to postaví, ale mu to predá za cenu "kompletu", teda tam bude zaúčtovaná aj práca, čo si dovolím tvrdiť že je cena + 100 % z materiálu - teda 2 x toľko, ale väčšinou aj viac.....
No,to máš pravdu,ale tady jde o to najít tam +,- a PPM signál.Připájet tři drátky.To by mohl zvládnout nějaký starší kamarád.
http://www.youtube.com/watch?v=NIR5fdUsUG8
A proč by to tak nutně musel předělávat na 2,4GHz? Na 35 případně 40 MHz se lítalo a lítá a pokud se časem rozhodně pro něco lepšího s jiným systémem, což asi udělá, tak mu stejně zůstanou přijímače, které budou k ničemu. Osobně lítám na 40 MHz bez jakýchkoliv problémů a na jeho místě bych do nějakého takového rádia klidně šel. Na bazaru najde spoustu přijímačů od lidí co přešli na 2,4 a nebude muset nic otvírat a pájet. Osobně si myslím že je to lepší a možná i trochu spolehlivější cesta než nějaké "bastlení", kterému jako začátečník stejně asi moc nerozumí.
Pokud "každý ví", že je to tak, pak to tak není nejmíň deset tisíc ku jedné. (R.A.H.)
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Tak + a - najít umím a připájet tři drátky pro mě není problém. Jen jde o to kam je připájet, v jakém místě.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Já mám pocit, že mu stejně bude ale chybět spousta dalších věcí, o kterých teď ani netuší...
Koukni sem - ne pro ty doporučované komponenty (i když...), ale pro představu, co všechno budeš (pro začátek) potřebovat...
http://ok-rimr.com/cs/to-zmaknes/nakup- ... cinska-let
Začít s modelařinou už jde dneska snadno. Jen to chce respektovat stokrát zjištěné...
Koukni sem - ne pro ty doporučované komponenty (i když...), ale pro představu, co všechno budeš (pro začátek) potřebovat...
http://ok-rimr.com/cs/to-zmaknes/nakup- ... cinska-let
Začít s modelařinou už jde dneska snadno. Jen to chce respektovat stokrát zjištěné...
Nechtěl jsem Tě nějak shazovat, jen si myslím, že cpát do rádia mermomocí 2,4 GHz systém který nejspíš brzo opustíš, jsou jen zbytečné náklady navíc. Já u svého Optika sport taky dlouho plánoval přechod na 2,4, ale pak jsem u druhého modelu narazil na omezení softwaru a začal jsem hledat jiné a lepší rádio. Kdybych tam dal nějaký 2,4 modul a koupil přijímače, tak jsem ty peníze v podstatě vyhodil. Jen jsem Ti chtěl říct, že i na 35 MHz se dá v pohodě lítat a přijímače se dají sehnat za pár stovek i nové.
Pokud "každý ví", že je to tak, pak to tak není nejmíň deset tisíc ku jedné. (R.A.H.)
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Páječku mám starou klasiku 100W.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Pokud je to pistolovka(trafačka) tak bych se s ní k vysílači raději ani nepřibližoval(i když se zde zase ozvou ti co s ní úspěšně pájeli i cmosy) nedoporučuji! Radek
ICQ 638556901
vojta mansfeld píše:Páječku mám starou klasiku 100W.
To bude nejspíš trafopájka a tu bych k tomu podobně jako arda nedoporučoval. Pokud bys chtěl nějakou pájku pro daný účel, ale levnou tak by k tomu byla použitelná třeba viz tento odkaz případně o něco solidnější viz tento odkaz.