DJI Inspire 1

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
qeex

Re: DJI Inspire 1

#136 Příspěvek od qeex »

Jedna americká "kopie",
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=30115219&postcount=2379
nebo spíše inspirace vzhledem.
DJIvison

#137 Příspěvek od DJIvison »

Víte pánové, kopie nekopie, v tomto nic nového nevymyslíte, pouze nějaké kudrlinky okolo.
Jinak, Inspire 1 asi nebude pro takové to "amatérské nebo rekreační poletování", aspoň podle ceny si to myslím.
Stroj to může být dobrý po vychytání much.
I ta kamera nemusí být nejhorší.
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
Marek_Km

#138 Příspěvek od Marek_Km »

gardenroute píše:úplně okopčené, ty Číňani jsou úplně bez skrupulí... :(

Nojono, vůbec se nestydí :lol:

Dag2B3 píše:Už nemůže být nic dokonalejšího než když Číňan kopíruje Číňana. V kopírování jsou mastři. Koukněte kolik je na Alibabě výrobců "Segwejí" :)

A třeba u vrťasů to byly (a jsou) starší T-rexy a spousta dalších příkladů by se určitě našlo.

DJIvison píše:Víte pánové, kopie nekopie, v tomto nic nového nevymyslíte, pouze nějaké kudrlinky okolo.
Jinak, Inspire 1 asi nebude pro takové to "amatérské nebo rekreační poletování", aspoň podle ceny si to myslím.
Stroj to může být dobrý po vychytání much.
I ta kamera nemusí být nejhorší.

Jak všichni víme, tak originál musí zaplatit hlavně vývoj atd. Proto kopie (pokud bude funkční) bude podle mne o DOST levnější, než ten origo.
DJIvison

#139 Příspěvek od DJIvison »

Dnešní pošta od DJI:

Dear DJI Member,

We’re happy to announce that the first round of DJI Inspire 1 units will start shipping on December 31, 2014. As more units become available, orders will be shipped on a priority basis.

We know you’re excited to be flying DJI’s next generation platform, and we thank you for your support.

If you have any questions after receiving your Inspire 1, please write to support@dji.com. If you have questions about your preorder, please contact onlinesales@dji.com.

Notes: Any units in circulation before this date are pre-production prototypes, and DJI offers no guarantee on any products obtained through unofficial channels. If you ordered an Inspire 1 with dual remote controllers, an Inspire 1 with one remote will be shipped to you according to your order priority, and the second remote will be shipped separately.

Thank you,
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
hravec

#140 Příspěvek od hravec »

Dji testuje ruční gimbal pro využití kamery z Inspire1 .... zdroj fb dji

FB_20150107_20_21_02_Saved_Picture.jpg

FB_20150107_20_15_42_Saved_Picture.jpg
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Dag2B3

#141 Příspěvek od Dag2B3 »

Hmmm škoda, že je to taková srágora. Jsem zvědav zda kamera z 2 dožene GP4
texmur

#142 Příspěvek od texmur »

souhlas s Dagem. Navíc se obávám že cena toho gripu bude o dost větší než kvalitního celého lanparte gimbalu. Ale pořád si stojím za tím že se mi INSPIRE moc líbí
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
stepino

#143 Příspěvek od stepino »

Dneska mi prosel rukama prvni kus. Az se s nim kamarad vymazli, udelame nejaky test a fotky, at vime co to umi.
Dag2B3

#144 Příspěvek od Dag2B3 »

Zajímalo by mě zdrojové video (ne degradované YT) z kamery zda je to opravdu tak hrozné jak je k vidění na webu. Díky za případný link
gardenroute

#145 Příspěvek od gardenroute »

Dagu, to co je většinou vidět na webu od I1 jsou videa z předprodukčních verzí, vůbec bych se nebal jak kvality videa, tak stabilizace 3D gimbalu...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Dag2B3

#146 Příspěvek od Dag2B3 »

To ano, ale přeci jenom už YT dělá přepočet s ohledem na snadnější streamování. Chtěl bych porovnat zdrojový obraz bez zásahů a přepočtů 1:1 na mém 5K displeji s 4K GP4
hravec

#147 Příspěvek od hravec »

pěkný první let...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1TQQcBWV6Vs[/youtube]
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
gardenroute

#148 Příspěvek od gardenroute »

Typicky hnup, první let dela na ulici primo před domem :-(

Co me ale zaujalo, že při odarmovani Inspire 1 jsem zaslechl nějaký robotizovany hlas hlásících 'take off. ..', netušil jsem, že nova Tx má i hlasový výstup...(nebo že by pouzil jinou?).
Naposledy upravil(a) gardenroute dne úte 13.01.2015 9:22, celkem upraveno 1 x.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Honza Kucera

#149 Příspěvek od Honza Kucera »

hravec píše:pěkný první let...
To je strašný, je tohleto vůbec možný :( Proč si o tom ti lidi nic nenastudují, základní ovládání, nastavení v PC, kalibrace atd. A proč kristova játra, nejdou někam do přírody, na pole, na velké prostranství, kde (i když člověk udělá chybu), se to dá třeba ještě zachránit, ale především, kde je v podstatě minimální riziko, že někoho zraní? Já si nedovedu představit, že bych vůbec napoprvé vzlétl, nebo že by mi za letu vše 100% fungovalo, kdybych svého Phantoma 2 po rozbalení ihned "vzal do vzduchu". Hromada aktualizací řídící jednotky, vysílačky, baterie, pokročilá kalibrace atd. Chvíli to trvalo, než jsem vše nastavil tak, abych si vůbec troufl jít na první let. A do teď? Neregistroval jsem sebemenší problém. Opravdu musím zaklepat, coptera je hodná a nezáludná, na veškeré výchylky reaguje přesně.
Hezky jsem si dnes ráno zalítal, před chvílí jsem se vrátil :) Jinak samozřejmě zdravím všechny "copteristy" :D
salamander

#150 Příspěvek od salamander »

Úžasný let, ak by to napálilo do človeka to by bol masaker.
Tesne pred odlepením tam bolo počuť umelý hlas , ako písal garden...
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“