Tomayo píše:Ahoj chtel bych se zeptat - asi je to tu 100x napsane,ale jsem na dovce a vzal jsem si tohoto dabla sebou. Jsem zacatecnik a tak nejak se na nem ucim. Poletovani ok, ale mam problem kdyz pridam prudce nebo vic plyn, tak to hazi stranou a kdyz uberu tak take, ale mene.....mohl by mi nekdo poslat priblizne hodnoty nastaveni revo mixu,gyra, atd..nechci s nim delat zatim zadne 3D jen se s nim chi dostat ,,do kramfleku“ nebo jak to napsat. Nebo cim by to mohlo jeste byt? Neco tu zkousim, ale zatim bez vysledku. Vrtulka se zda byt ok. Vibrace ok. Obcas se stane, ze se vrtulnik po pridani roztoci a ....Dal jsem na nej novy podvozek,kabinku,podpery zadni vrtulky ,delsi zadni ocas, pomoci pripravku dal desku cikliky resp. tahla serv do roviny a nechci to zbitecne rozmlatit. Je tu toho vic jak 200 stran a na telefonu se mi to dost spatne hleda.
Mam dx6i a rtase ve V1
Predem diky
Ahoj, stran je tu přesně 300
Pokud ti jede na mobilu i video, tak nejrychlejší nastavení DX6i je podle tohoto: http://www.youtube.com/watch?v=dZPTpu7QpM4. Jestli máš s sebou manuál, tak to nastav podle manuálu - revo mix a gyro se na mCPX nenastavuje, takže v DX6i jsou tyto položky neaktivní (INH). Nevím přesně, co myslíš "hází stranou", ale mCPX se musí stále řídit - i při prudkém stoupání. Je to jako pingpongový míček na pálce.
V nastavení je důležitý rozsah PITC - nedávej více jak 75% (na obě strany) ... pokud ti při plném plynu a nabité baterce nedrží ocas, tak si můžeš ten rozsah snížit. Desku cykliky stačí mít srovnanou od oka, bezpádlo si to dorovná samo. Důležitý je i úhel náběhu - v polovině knyplu plynu by měl být +/- 0°. Někdy bývá od nova moc v plusu a pak se vrťas taky dusí a stáčí při přidání plynu. Pokud bys to měl více v plusu, tak na všech táhlech závity sniž. Všechno je to jen otázka praxe a blbě se to vysvětluje, časem na to přijdeš