Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
tak se seřízení trošku protáhlo,výškovka byla nějaká tuhá,ale už je to lepší,takže sleduju forum kdo jde zitra,Každopádně Ivane až půjdeš,dej vědět,dám ti toho větroně na otestování:)
Tx Spektrum DX7S, Bixler I, Bixler II, J3-Cub-1400, Sbach 1250, Tucano 1700
parda píše:Ale zítra dopoledne dejme tomu v 10.00 půjdu 100%. Bude totiž bezvětří, mám to objednané.
Ivan
Hoj dnes. Všichni čekáme na to objednané bezvětří..
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Tak jak to vypadá,bude někdo na louce?celkem dost fouká?
Tx Spektrum DX7S, Bixler I, Bixler II, J3-Cub-1400, Sbach 1250, Tucano 1700
- Paris Ivan
Hoj dnes. Všichni čekáme na to objednané bezvětří..
Zatím se bavím s další Betou, ale nevím, jestli to do toho objednaného bezvětří stihnu..
[/quote]
I ty Brůte?
No chybička se vloudila ale "jen počkej" až přestane foukat.
Ani nejvyšší neporučí větru a dešti.
Ivan
I ty Brůte?
No chybička se vloudila ale "jen počkej" až přestane foukat.
Ani nejvyšší neporučí větru a dešti.
Ivan
Njn já to psal, že dnes bude větší vítr než včera, včera až do nějaké druhé hodiny odpolední se dalo krásně lítat, pak ten vítr šel strmě nahoru.
Vypadá to na úterý, pokud se nic nezmění, tak by měl být slabší větřík.
Vypadá to na úterý, pokud se nic nezmění, tak by měl být slabší větřík.
Hojte dnes! Tak dnes zachraňuju Li-Polku, jeden článek měl 1,51V (!). Až přes ošizení nabíječky na 2S se chytil (všechny Li-Fe, Li-Ion, Ni-Cd, Ni-Mh režimy s nižším zbytkovým napětím totiž selhaly a odmítly se už chytit). Chvilku jsem ji šidil na 2S až do 3,30V a pak pokračuju 0,1A přes noc normálně už na 3S Li-Po nabíjení s balancérem. Chytila se a zatím je vybalancováno. Snad to ještě dá a chvilku poslouží. Uvidíme, kolik zazpívá kapacitu
P.S.: práce na Betě pokračují. Stojan-kokpit na mini DV kameru pro umístění místo kabiny slepen, zítra stříknu barvou. Přišel v rozsypu vyřezaný laserem a i s poštou 99 Kč. Je přímo na Betu.
P.S.: práce na Betě pokračují. Stojan-kokpit na mini DV kameru pro umístění místo kabiny slepen, zítra stříknu barvou. Přišel v rozsypu vyřezaný laserem a i s poštou 99 Kč. Je přímo na Betu.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Čau,
jak se ti podařilo tu baterku tak vymlátit
?
Tu mini DV kamerku mám taky, takže jestli máš tu samou co já, tak jsem zvědavý jak ji tam dáš, protože je neprakticky na výšku. Budeš ji tam muset trošku utopit a nebo to vyjde?
jak se ti podařilo tu baterku tak vymlátit
Tu mini DV kamerku mám taky, takže jestli máš tu samou co já, tak jsem zvědavý jak ji tam dáš, protože je neprakticky na výšku. Budeš ji tam muset trošku utopit a nebo to vyjde?
"jeden článek měl 1,51V (!)"
vždyť ta baterka musí být po smrti????
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec.Nejdete zítra někdo lítat?Podle předpovědi by nemělo moc foukat. 
margol píše:"jeden článek měl 1,51V (!)"
A vidíš, žije!
Cita píše:Čau,
jak se ti podařilo tu baterku tak vymlátit?
Hoj, no vymlátit... Dva dny před tím jsem ji měřil, byla jetá normálně a měl jsem ji v plánu nabít. Za dva dny nepoužívání "spadla" a nevím proč. Stála 600 Kč a dosud normálně sloužila. To jsou ty nanotechnologie. Je mi prt platné, že má nabíjení 5C, když jde do kytek
A ta miniDV je v pohodě i na tom stojánku, akorát nebude přikrytá kabinovým plexi. Povrtal jsem ve dvou osách několikero párů děr pro uchycení, ať můžu posouvat kvůli těžišti a už je to celé stříknuté na černo v barvě miniDV.
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Hoj.Jdete dnes někdo na polo? 
Hoj Lukbi, teď jsem dorazil, ale mám nějaké domácí úkoly
Takže dnes asi ne...
Čekám na Alonza, až mi donese umělecky vyvedený práh na podlahu 
Naposledy upravil(a) Lolin dne úte 22.10.2013 16:26, celkem upraveno 1 x.
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Škoda.Ale sám nejdu 
Lukbi píše:Škoda.Ale sám nejdu
Jen běž, mládí vpřed! Zkontroluju si tě dalekohledem...