Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
Společné polétání Ostrava - Poruba
Toto vlákno bylo založeno pro rychlejší organizaci společného lítání v Ostravě Porubě za Rudnou. Sem tam se objevíme i za Prologisem Nyní jsme sice častěji v Ostravě Martinově za Hruškou, ale to vůbec nevadí, společné polétání si stále domlouváme tady.
Kdo to máte za Hrušku blízko, chcete se přidat, pokecat, kouknout se atd, tak si zapněte sledování tohoto vlákna a neujde vám žádná větší organizovaná akce, která tam proběhne...
Fotky z akcí:
Pokud není uvedeno jinak, jsou fotky ode mě a to znamená, že když by někdo chtěl od některé z nich originál (protože na Rajčeti i případně na RLfoto.cz jsou hodně ořezané), tak se mi stačí ozvat.
- Společné polétání - 3.8.2011, LazyBee poprvé v rukou majitele
- Aeroškola a společné polétání - 4.8.2011, Zálet Cessny a první lety majitelů
- Mistrovství české republiky v letecké akrobacii v Hati - 3.9.2011, autor TAZmania
- Video z mistrovství české republiky v letecké akrobacii v Hati - 3.9.2011, autor TAZmania
Kdo to máte za Hrušku blízko, chcete se přidat, pokecat, kouknout se atd, tak si zapněte sledování tohoto vlákna a neujde vám žádná větší organizovaná akce, která tam proběhne...
Fotky z akcí:
Pokud není uvedeno jinak, jsou fotky ode mě a to znamená, že když by někdo chtěl od některé z nich originál (protože na Rajčeti i případně na RLfoto.cz jsou hodně ořezané), tak se mi stačí ozvat.
- Společné polétání - 3.8.2011, LazyBee poprvé v rukou majitele
- Aeroškola a společné polétání - 4.8.2011, Zálet Cessny a první lety majitelů
- Mistrovství české republiky v letecké akrobacii v Hati - 3.9.2011, autor TAZmania
- Video z mistrovství české republiky v letecké akrobacii v Hati - 3.9.2011, autor TAZmania
Naposledy upravil(a) Dr.LuckyLuke dne pon 10.09.2012 21:01, celkem upraveno 7 x.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Tak se tu mějte. Jdu se proletět opravdovým erem

Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Zdar jak svina.Nešel by nějaký odvážlivec před obědem zalítat?? 
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
Právě vyrážíme lítat, ale tentokrát za Prologis (kousek dál směr Klimkovice), na RC mapách to je myslím lokalita s názvem Ostrava - Poruba a s popisem Pole. Kdyby se někdo chtěl přidat, tak tam budem.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
Dr.LuckyLuke píše:...ale tentokrát za Prologis...
Kde se tam dá parkovat?
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se ptáš na parkování za tím Prologisem, tak se parkuje přímo na polní cestě, co tam je. Přijet doporučuju přímo kolem těch skladů (hned za nima doprava směrem z Ostravy ven), sjet dolů, vyjet nahoru na polní cestu a na ní hned doleva. Pak kolem rybníčku až na konec a tam je křižovatka polních cest ve tvaru T. A tam někde zaparkovat, nejlíp ve stínu stromu.
Další možnost příjezdu je jet z Ostravy ještě kousek dál a odbočit doprava na jinou polní cestu, která ale vede na to samé místo. Jediný problém toho druhého nájezdu tam je, že tam je (býval) zákaz vjezdu, takže by mohli prudit policajti. U toho Prologisu zákaz není.
Jinak parkování na původní lokalitě za Rudnou je před mostem, taky na křižovatce ve tvaru T před značkou zákaz vjezdu.
Další možnost příjezdu je jet z Ostravy ještě kousek dál a odbočit doprava na jinou polní cestu, která ale vede na to samé místo. Jediný problém toho druhého nájezdu tam je, že tam je (býval) zákaz vjezdu, takže by mohli prudit policajti. U toho Prologisu zákaz není.
Jinak parkování na původní lokalitě za Rudnou je před mostem, taky na křižovatce ve tvaru T před značkou zákaz vjezdu.
Díky, právě že jsme věděl jen o té cestě se zákazem.
Dr.LuckyLuke píše:Právě vyrážíme lítat, ale tentokrát za Prologis (kousek dál směr Klimkovice), na RC mapách to je myslím lokalita s názvem Ostrava - Poruba a s popisem Pole. Kdyby se někdo chtěl přidat, tak tam budem.
Chlopi .. kdyz pujdete poletovat dejte vedet o neco drive .. bych se i nekdy pridal ale nez to tady zjistim tak uz je to vzdycky pryc
Dneska bych šel lítat i kdyby měli trakaře padat, už mám absťák
. Je mě jedno kde, nejlépe Poruba nebo Poruba2. Šel by někdo?
Cita píše:Dneska bych šel lítat i kdyby měli trakaře padat, už mám absťák. Je mě jedno kde, nejlépe Poruba nebo Poruba2. Šel by někdo?
Dneska a stredu nestiham .. ale ctvrtek je realny ... pokud pocasi bude spolupracovat
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že dneska ty trakaře fakt padat budou 
Chystáte se někdo v sobotu do Dolníh Benešova na OStravské akrobaty?
Já bych se tam kouknout zajel, akorát jsem k tomu nic moc nenašel, jen základní info o datumu konání a kontakt. Je někde více informací? V kolik hodin to začíná a kolik letadel tam obvykle je?
Klasika od rána do večera, pojedu tam po obědě, děcko už se těší..
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
ahoj lidi 
odkazal me tady Dr.LuckyLuke ohledne nasledujici veci :
v sobotu 3.9 mame na dinoletisti (u dinoparku v orlove) soutez vetronu RCEK a hledame pomocniky (tak 2 az 3 lidi)
ti dostanou stopky do ruky, zidli, najist, napit , a meri casy + pristani soutezicich.
uvidite mistry v teto kategorii, 26 soutezicich, pekne se opalite a jeste navstivite nove letiste
je to od cca 8 do 15hodin.
nasla by se nejaka dobra duse ? netreba zadnych znalosti teto kategorie.
odkazal me tady Dr.LuckyLuke ohledne nasledujici veci :
v sobotu 3.9 mame na dinoletisti (u dinoparku v orlove) soutez vetronu RCEK a hledame pomocniky (tak 2 az 3 lidi)
ti dostanou stopky do ruky, zidli, najist, napit , a meri casy + pristani soutezicich.
uvidite mistry v teto kategorii, 26 soutezicich, pekne se opalite a jeste navstivite nove letiste
je to od cca 8 do 15hodin.
nasla by se nejaka dobra duse ? netreba zadnych znalosti teto kategorie.
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D