RiMr píše:RiMr nic měřit nebude, RiMr má práce nad hlavu obzvláště když už to někdo fundovanější zjistil
Už jsem napsal SZ
miorovi s návrhem na testy stability signálu na kanálech. Pokud je to zaujme a pokud si na to najdou čas tak se možná v budoucnu na stránkách
http://rcmodely.cevaro.sk objeví seriózní test této záležitosti. Mají tam různé podobné testy a dělají je i na celkem dobré úrovni.
RiMr píše:Myslím, že se pomalu blíží chvíle, i díky tomuto "vylepšení" co způsobuje ten problém se zahříváním, kdy začnu (začneme) říkat "T9x ano, ale s jiným modulem".
Spíš jen smůla, že těch pár kusů zrovna montoval nějaký obzvláště vypečený neumětel a na výstupní kontrole zrovna chrněli po nějakém flámu. Vzpomeň na dobu co se začaly objevovat kusy s chybným firmware a taky se to zakrátko zlepšilo.
RiMr píše:Dneska se mi na webu objevil tento dotaz, další "hřebíček do rakve":
"RE: Náměty k tématu T9x
Citace 9750730:
Ahoj Modeláři,
Když zapnu já moji vysílačku T9X a můj kamarád zapne svou, tak serva na mém modelu chodí křečovitě a zpožděně, není to ani tak rušení ale hodně opozdilé a trhavé rakce. Když pak T9X vypne, tak mi vše chodí normálně.
Jinými slovy" když jsou zaplé dvě vysílačky tak jedna drouhou ruší"
Připadá mi to dost divné. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Zkoušel jsem to znovu popárovat a toto zlobení přetrvává. Můžete mi prosím někdo pomoci a poradit co s tím??
Děkuji Martin
Ahoj,
velká smůla...
Patříte mezi nešťastníky, jejichž dva moduly se vzájemně ruší... Spulu nemůžete létat... Jedině někoho poprosit o výměnu za jiný vysílač (vykuchávat modul se nikomu nebude chtít), nebo zabudovat jiný modul, např. FrSky).
Je to pruda, je to opruz, jste už třetí "pár", o kterém vím...
Zkus se poptat na RCManii... Když někdo létá sám, tak je mu to jedno, protože to riziko má ve výsledku stejné. Ale jestli se někdo najde, to netuším..."
RiMR"
Tohle bylo zmíněno už v minulosti a je otázkou jestli to není ten samý člověk co to zmiňoval i dříve. K tomu bych doporučil jako nejlevnější řešení, aby si jeden z nich koupil jen samostatný
VF modul FlySky viz tento odkaz. Tento modul je plně kompatibilní se stávající přijímači Turnigy i HK tak jako původní VF modul Turnigy tj. nebude muset kupovat nové přijímače FrSky či jiné, které jsou dražší.