RC SET EASYSTAR OD MULTIPLEXU
to je v podstate jedno... 35mHz je vyhradené iba na lietadlá, 40 na vsechno... ale zase vraj na 40mHz kedze je to vyšší kmytočet je vraj lepší prenos signálu či čo a menšie rušenie (v praxi je to však tak malý rozdiel že je v podstate žiadny a tudiš uplne zanedbatelny). ja osobne mam 35mHz a uplna spokojnost, zatial som nemal vobec ziaden problem... takze si myslim ze je to cisto na tebe, ze ktore cislo sa ti viac paci, ci 40 alebo 35

ved prave! EasyStar je sice super lietadlo so super vlastnostami ale za ty penize si mozes s kludom a bez problemov kupit 4kanalovy vysielac, dve mikro serva, motor, primac, regl, zdroje, nabijac a este ti zbyde na EPP a s toho si sam zbuchas daky eroplan... je sice pravda ze ked si kupis set tak uz nemusis pohnut prstom, staci to hodit do vzduchu a lietat, a ze ak si budes stavat lietadlo sam asi len velmi tazko bude tak dokonalo vyzerat ako Easy Star ale do buducna budes mat 4k vysielac a kvalitne vybavenie a nemusis uz potom nic predavat pod cenu, kupovat nove atd, len si dokupis jedno servo navyse, mozno daky ten striedavy motorcek a mas to... 
Haaa tak znova: trikanal je na prd, protoze ma oproti ctyrkanalu jinak udelany ovladani motoru, coz nutne prinasi problemy pri koupi 4k vysilace. Znam to z vlastni zkusenosti, kamarad, kdyz se pred lety ucil litat, taky koupil 3k (jak mu chytre poradili v obchode), a pak pres krabici vysilace natahoval jak mohl prsty k potaku, kdyz v krizovkach potreboval motor, a kdyz jsem mu povesil na krk svy letadlo, nevedel co s tim a kroutil se u toho jako had (zatacky tahal zadama apod. jen proto, ze nevedel kam s rukama) a to vse jen proto, ze nebyl zvykly na krizove ovladace.
Protoze trikanal je "polovicni" oproti 4-kanalu. Nechapu, jak muzes polemizovat o veci, ktera ma takovou funkcni hodnotu a je nejdulezitejsi na celym litani. Myslis si, ze ti tu radime schvalne blbosti, nebo co? Az si koupis trikanal, naucis se na nem litat a koupis si 4 a vice kanalovy radio, budes se ucit litat znovu, ale ne kvuli letadlu, ale kvuli vysilaci, protoze to nebudes umet pouzivat. Vic polopaticky to uz asi nejde.