rozlomený Spitfire :-(

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Negative

#16 Příspěvek od Negative »

tak děkuju všem za rady a zkušenosti... Protože se mi už nechtělo dávat peníze do novýho letadla, když jsem měl tak drahej vrak doma, tak jsem se rozhodl, že to zkusím ještě jednou... Nakoupil jsem některý plastový díly a letadlo slepil. Použil jsem to 5ti minutový epoxidový lepidlo. Povedlo se mi to fakt dobře slepit, nečekal jsem, že to půjde tak dobře, i je všechno v rovině...
Vyzkoušel jsem si s joypedem simulátor, tak jsem zjistil , že se musí se všim fakt opatrně a nic nedělat zbrkle.
Tak jsem to dneska šel zase rozbít :-) Dost jsem se bál, ale vzlítlo mi to celkem pěkně, protože jsem se pokusil si letadlo sám doštelovat. Povedlo se... Lítal jsem cca 10 minut. Trochu už jsem si ve výšce začal věřit a i jsem udělal pár lopingů. To mě úplně dostalo, úplně špičková rychlost obratů... No nádhera. Pak už jsem začal tušit, že motor nemá takovou sílu, tak pomalu na přistání...
To jsem se bál ještě víc. Začal jsem kroužit nad sebou a pomalu snižovat výšku. No a pak jsem jemně dosedl. Měl jsem radost jako malej kluk...
Bylo skoro bezvětří, takže to byla paráda. Fakt jsem nadšenej a už se těšim, až půjdu zase lítat. Ale musí se opravdu s citem a pak to jde. Hlavně nezmatkovat...
Tak díky všem moc za rady... se zase ozvu, až to rozmlátim :twisted:
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od honzajs »

Tahle celkem pěkná story mi připomněla jednoho kolegu. Má přesně toho samého SPITA a k němu další hafo letadel. No spíš celou letku.....
Vytáhl SPITA a povídá : "Dneska běží v televizi TMAVOMODRÝ SVĚT. tak tady bude taky." Vrhl SPITA do vzduchu a po cca.5 vteřinách se někde vzbudil FLAK a SPIT šel dolů, do obilí :cry:
Příčinou bylo to, že si kolega na vysílači nepřehodil nastavení na aktuální letadlo, teda na toho SPITA :roll:
Zkrátka a dobře, ZANEDBANÁ PŘEDLETOVÁ PŘÍPRAVA ! :?
Jinak přeji do začátků LETU ZDAR, ono výběr správného prvního modelu je více jak důležitý.-..
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“