holčičí modelařina

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od lhotas »

moji sestrenici se hrozne libilo jak litam :D tak sem ji jednou vrazil do ruky takovej pomalolet na 280 a uz jela :D a celkem uz ji to i de...... jak ty ses k tomu dostala??
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
valino
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od valino »

to je dobré airkid. Jen tak dál.
O tom půjčování knyplíků..... SU bych zatím nepůjčil, ale Mustang od ŠAD bude dobrej. Dceruška nafasuje Xtwina a konečně budou na letiště jezdit rádi. :lol:
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Mad_Box »

Taky se děsím doby kdy sestra prohlásí Letadla mne nebaví, brácha půjč mi vrtulník :)
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
dusi
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od dusi »

Minulú nedeľu sa na našom letisku objavdla dievčina, s brachom a WildHawkom. Býva kúsok od mesta, tak sme ju pozvali na piatky u nás v klube. Tak uvidíme.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
s3030150

#20 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 16:03, celkem upraveno 1 x.
airkid
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od airkid »

Mad_Box píše:MiniMag je hodný éro. U nás se na něm pár lidí učilo. Sice je trošku rychlejší oproti třeba EasyFly ale zas to není tak hrozný. Spíš jde o to to mít dobře seřízený a zalítaný.

no tak to uz se hrozne moc tesim, az budu moct poreferovat, jestli prvni let skoncil uspesne nebo nekde zaryty v trave :lol:
airkid
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od airkid »

semir píše:aj tu je jedna zena

http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... 8esta%F2te

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale tesi ma ze to chytilo aj zenu, klobuk dole

no to ale nevypada na pozitivne naladenou modelarku :lol: a to jsem to necetla cele, jenom zacatek :D
Naposledy upravil(a) airkid dne sob 19.04.2008 0:05, celkem upraveno 1 x.
airkid
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od airkid »

lhotas píše:moji sestrenici se hrozne libilo jak litam :D tak sem ji jednou vrazil do ruky takovej pomalolet na 280 a uz jela :D a celkem uz ji to i de...... jak ty ses k tomu dostala??

jak ja jsem se k tomu dostala? Od malicka uz, ziju na letisti a mimo RC litani taky skacu a mam par hodin na Blaniku... a k tomu mam jeste pritele pilota a maniaka do RC modelariny, jak litani tak staveni...
airkid
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od airkid »

valino píše:to je dobré airkid. Jen tak dál.
O tom půjčování knyplíků..... SU bych zatím nepůjčil, ale Mustang od ŠAD bude dobrej. Dceruška nafasuje Xtwina a konečně budou na letiště jezdit rádi. :lol:

drzi se me to jak kliste a nechce pustit... :D bavi me to a hlavne mam konicek, ktery me zabavi na dlouho :wink: a z easycoptera prejdu pry brzo na Moth...nevim, sice, co to je, ale je to pry "prava" heli... na to uz jsem byla upozornovana, tak doufam, ze to je odolne :lol:
airkid
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od airkid »

Nakadah píše:
airkid píše:
Nakadah píše:No zatim sem videl snad jednu divcinu co mela i svoje stranky s modely. Ale jinak bych rad nejakou potkal :D Nak

nu tak ja treba jsem holka :lol:

Tak to me tesi ze te poznavam :D pozval bych te na sbirku modelu ale bohuzel mam jen dva, takze to neni sbirka..bohuzel :D:D Nak

jo tak to nevadi, ze jsou dva.. taky te rada poznavam :wink:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

Re: holčičí modelařina

#26 Příspěvek od Hoki »

airkid píše:jsou tady taky nějaký ženský co jsou taky zasaženy touto modelářskou mánií? Ať už jenom lítání, stavění nebo jenom tak...

Model klub v Živanicích vede paní a prý lítá kombatový éra. Ještě jsem tam nebyl, tak jsem ji neviděl. Jirka Hoblík ji zná určitě. :P
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od lhotas »

airkid píše:
lhotas píše:moji sestrenici se hrozne libilo jak litam :D tak sem ji jednou vrazil do ruky takovej pomalolet na 280 a uz jela :D a celkem uz ji to i de...... jak ty ses k tomu dostala??

jak ja jsem se k tomu dostala? Od malicka uz, ziju na letisti a mimo RC litani taky skacu a mam par hodin na Blaniku... a k tomu mam jeste pritele pilota a maniaka do RC modelariny, jak litani tak staveni...
jo tak to mas dobry ze ti dycky nekdo poradi :D to kdyz si vzpomenu na svoje zacatky :roll:
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
ZIPP
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od ZIPP »

airkid píše:

Koukám další pilot (ka) Blaníku...tak jsme dva :wink:
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
Thunder

#29 Příspěvek od Thunder »

Já jí to říkal ,že modelářka se jen tak nevidí :D Moc nevěřila, no ale tady to je krásně vidět, když sem napíše nějakej kluk/chlap, že začíná, tak se jde rovnou na věc s čím a jak... Jednou sem vleze slečna a už tu jsou nabídky na prohlídnutí sbírky modelů...
BTW: mám jich asi 10 :lol:
airkid
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od airkid »

Thunder píše:Já jí to říkal ,že modelářka se jen tak nevidí :D Moc nevěřila, no ale tady to je krásně vidět, když sem napíše nějakej kluk/chlap, že začíná, tak se jde rovnou na věc s čím a jak... Jednou sem vleze slečna a už tu jsou nabídky na prohlídnutí sbírky modelů...
BTW: mám jich asi 10 :lol:

nu dobre, tak ja budu verit.. :) ale doufam, ze si vsichni nemyslite, ze tu nemam co delat :D
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“