To mnov -
Rec nebyla o ironii a debate s panem Sadlem na Modelhobby .
Proc to sem "taham ?"
Myslim ze to bylo vcelku zajimave tema.
Bylo tady vcelku realne nebezpeci ze si v teto zemi nikdo nezaleta a to ani s cinskymi modely a ani s modely od Savexu . Pokud komukoliv pripada normalni to ze podle prispevku viz zacatek, to je vyrobci jedno protoze ho zdejsi trh nezivi a napise na web co napsal tak jsem ponekud vyveden z miry . A o tom to bylo a tak to bylo receno.
Nebylo to o cenach, ani kvalite. Omlouvam se vsem dotcenym zakaznikum Savexu. A myslim to uprimne ne ironicky. Nemam nic proti modelum Savexu.Nelibi se mi pouze ta preziravost a pausalizovani ceskeho zakaznika. A pokud zkusime premyslet hlavou - odkud se budou rekrutovat budouci zakaznici treba i firmy Savex ? Preci z tech co si koupi jako prvni model z ciny protoze je levny a protoze ho stejne rozbiji. Urcite si na prvni let nikdo nekoupi L39 ze Savexu a to i za hranicemi tohoto statu . Prave proto ze je tak kvalitni s odpovidajici cenou.
Navrhovane opatreni MD CR a jak to vidi Savex
Je mi hodne lito,ze se mnozi odvolavaji na schopne ceske a slovenske vyrobce a jejich neaktivnost vam umoznit v poklidu letat s cinskymi kopiemi jejich vyvojoveho programu, i po te,co pro nas zcela jiste ze soucitu vyrabeji na zakazku druhe jakostni modely,aby osprevedlnily pred svetem nizsi ceny na nasem trhu.O prodejcich nemluve.vetsine to dojde teprve ve chvili,az si na smrkovou listu 3x6 bude muset porazit strom,protoze ani cinan se se za urcitou dobu nebude zajimat o halerove trzby.