Easy uletel co dalej ? :)
-
_George_
- Kontaktovat uživatele:
Keby si tam išiel hneď po havárii, mohol by si pomaly chodiť, hýbať páčkami a počúvať vrčiace servo. Ja som raz takto hladal lietadlo v obilnom poli..ako som chodil a hýbal páčkami, začul som servo asi 2m odo mňa. Ak by som hladal bez vysielača, bol by som tam do večera.
http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122
Jo jo georgi chodil som tam pol hodku krizom krazom a pustal si motor ale trochu pofukovalo a ten sound sustiacej kukurice bol dost silny na nejake plne sustredenie na zvuk motora, duplom na zvuk serva. Vedel som ze motor je pocut aj ked je ero 50 metrov vysoko cize v kukurici by to bolo tak 15 metrov urcite.
P.S. Hovorim chlapi ak chcete kludne vam mapku poskytnem
P.S. Hovorim chlapi ak chcete kludne vam mapku poskytnem
mne sa zosypal WH za kríkami do repky tiež bola 1,5m vysoka
nenašiel som ho na kraji kde som myslel že bude ale až 150m vnutri poľa
ja som našiel podľa zvuku motora ale v šuštaní kukurice
nenašiel som ho na kraji kde som myslel že bude ale až 150m vnutri poľa
ja som našiel podľa zvuku motora ale v šuštaní kukurice
Naposledy upravil(a) Jano dne čtv 24.07.2008 10:44, celkem upraveno 1 x.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
martin303:
www.peckamodel.cz
elektroniku si musíš dodat sám, doporučuju motor MIG 480 RACE LiPol s vrtulí 6x4. Vyzkoušeno, lítá to super
EDIT:
Jo a s těma děckama je to dobrej nápad si myslím
. Jen ať ho najdou, dojdi si ho vyzvednout sám, už vidím jak s tím běží děcko mezi klasy kukuřice 
www.peckamodel.cz
elektroniku si musíš dodat sám, doporučuju motor MIG 480 RACE LiPol s vrtulí 6x4. Vyzkoušeno, lítá to super
EDIT:
Jo a s těma děckama je to dobrej nápad si myslím
Z vlastnich zkusenosti bych rekl ze jde vzdy o trochu toho stesti
Vedle letiste kam chodime je pole, kdysi mi tam spadl easy star v podvecer za sera , hledali jsme ve dvou podle zvuku hybajicich serv - nasli po cca 40 minutach ve dvoumetrové kukurici. Podruhe mi do toho sameho pole spadl motor s vrtuli ze SkyCat ( utrhla se motorova prepazka ) Přestože že jsme tam byli 3 a videli jsme zhruba kam to dopadlo - pole bylo osazene hustou repkou, takže byl i predpoklad ze motor s vrtuli bude zachyceny nekde nahore. I tak po vice nez hodine hledani ve 3 , jsme nic nenasli - nasli az zemedelci pri sklizni, bohuzel motor po stretu se zemedelskou technikou k nepouziti.
Ovsem kam se hrabe kukurice na repku co se alergických reakci týče, o smradu nemluvě
--
co se tyce prevence - daval jsem si kdysi do vsech vetronu a malych epp typu direct piskle od BELu. Pak staci vypnout vysilacku a pokud nelitam u dalnice tak spolehlive najdu na desitky metru. Piskle jsem tam daval, kdyz jsem hledal pul hodiny directa v oseni cca 20 cm vysokem . Kdyz jsem ho nasel tak jsem zjistil ze jsem musel okolo nej jiz min. dvakrat jit. Nyni jsem ponekud zpychnul - vetsinou uz pristanu tam kam potrebuji
vetsinou 
Vedle letiste kam chodime je pole, kdysi mi tam spadl easy star v podvecer za sera , hledali jsme ve dvou podle zvuku hybajicich serv - nasli po cca 40 minutach ve dvoumetrové kukurici. Podruhe mi do toho sameho pole spadl motor s vrtuli ze SkyCat ( utrhla se motorova prepazka ) Přestože že jsme tam byli 3 a videli jsme zhruba kam to dopadlo - pole bylo osazene hustou repkou, takže byl i predpoklad ze motor s vrtuli bude zachyceny nekde nahore. I tak po vice nez hodine hledani ve 3 , jsme nic nenasli - nasli az zemedelci pri sklizni, bohuzel motor po stretu se zemedelskou technikou k nepouziti.
Ovsem kam se hrabe kukurice na repku co se alergických reakci týče, o smradu nemluvě
--
co se tyce prevence - daval jsem si kdysi do vsech vetronu a malych epp typu direct piskle od BELu. Pak staci vypnout vysilacku a pokud nelitam u dalnice tak spolehlive najdu na desitky metru. Piskle jsem tam daval, kdyz jsem hledal pul hodiny directa v oseni cca 20 cm vysokem . Kdyz jsem ho nasel tak jsem zjistil ze jsem musel okolo nej jiz min. dvakrat jit. Nyni jsem ponekud zpychnul - vetsinou uz pristanu tam kam potrebuji
no jo kukuřice, řepka... všechno už jsem měl a né jen s mým érem, jednou jsme během dne hledali 5x letadlo v řepce(to víte pole kolem letiště...)ale našly se všechny během půl hodiny no ale nejdelší hledání bylo 2 denní a 2x a pokaždý moje éro
ale to bylo mimo letiště a v dost blbým terénu a neměli jsme tucha kde sem to položil (chtěl jsem přistát na pole, protože letadlo se chovalo nějak divně, ale z dálky nebylo poznat jestli už je sklizený, nebo ne(nebylo
) ale jak říkám, žádný éro jsme ještě nenechali vlkům k sežrání, akorád 2x se nenašla část křídla při nechtěném vzdušném souboji
Pokud máš nějakého známého v okolí s trošku větším modelem, který by unesl malý DF nebo mobil, který umí natáčet video, tak ho požádej o spolupráci. DF stačí přidělat gumou nebo lepící páskou zdola ke křídlu a pak chvíli létat nad danou oblastí.
Jinak já jsem už také hledal
Jinak já jsem už také hledal
-
_George_
- Kontaktovat uživatele:
brigadir píše:Ja som sa už lúčil s modelom po troch dňoch pátrania. Ale sused mi povedal: daj deckám kýbel zmrzliny a uvidíš ten cvrkot. Model sa našiel.
Jeden modelár od nás stratil model a našiel sa až po pol roku. Našiel ho horár v lese
Samozrejme že mal na modeli adresu a tel. číslo.
http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122