Wolf a konzultace z profikem!!!

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
jirka_d

#16 Příspěvek od jirka_d »

pro Blade :
já mám taky Wolfa. Hodně let jsem lítal s érama a teď jsem si pořídil Wolfa. Mohu zodpovědně tvrdit, že na naučení to stačí. Jelkož jsem trochu náročnější, tak jsem mu pořídil lepší gyro 410 a vrtulkové servo a ostatní serva zatím neřeším. Lítá to dobře a že ti někdo radí abys to vyhodil a koupil si něco pořádného, na to nedej. Pro začátek na "rozbíjení" to stačí a časem sám poznáš jestli něco lepšího, nebo tě to nebude bavit. Na tyhle řeči se vykašli
woro
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od woro »

Blade píše:woro:to jsem taky napsal ze chapu ze se musi investovat,chtel jsem poradit a ne slyset ,ze je to srot,ty taky hanis kamaradum veci ktere se tobe zrovna nezamlouvaj?to si fakt nemyslim
Eh... chápeme se? Píšeš tak dvojznačně nebo sis moje komentáře špatně přečetl a vyložil? Fakt bych v životě nikomu koho neznám (asi vůbec nikomu) neřekl vážně že je socka a blbec nebo že lidi, co kritizují to, že někdo nemá tak nadupanou mašinu jako oni, mají pravdu. Nebo že je někdo borec proto, že má dražší vybavení. Asi bych měl přestat psát na tohle fórum nebo se naučit nejen psát, ale i číst mírně dvojznačné příspěvky, když už se nedokážu vyjadřovat jednoduchým jazykem ulice (tím myslím verbální, ne pěstí do nosu zpoza rohu).
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Blade

#18 Příspěvek od Blade »

woro:ale chápu,jen ten rozhovor s ,,Profíkem,, fakt nevyšel. :lol: :lol: :lol:
BLC EgrO

#19 Příspěvek od BLC EgrO »

Někdy mam pocit, že si 80% lidí co maj vrtulníky timhle koníčkem jen honí ego a kompenzuje komplexy méněcennosti. Holt někdo nemá na ferrari tak si aspoň koupí drahej vrtulník a pak na fóru pod každym přízpěvkem vidíme jakou má přesně vysílačku a informace o každý elektronice v jeho chlapolepu (holku na helinu asi nezbalíš).

Co se týče toho Wolfa...
Začal jsem lítat před tejdnem tak jsem na to hodil kříž a poskakoval po dvoře. Teď už s tim jakž takž poletuju a snažim se to zavěsit se vší parádou (zatim to tak ale moc nevypadá). Myslim, že 3D s touhle helinou asi neuděláš ale jestli si chceš prostě "zalítat" tak je to nejlevnější možnost. A až uvidíš, že tě to chytlo tak třeba koupíš něco jinýho nebo začneš tohle vylepšovat. Pánovi vyřiď, že ho pozdravuju a helinu si kup :) Za ty prachy nic lepšího v ČR neseženeš!

Jo a nahrál jsem na net nějaký fotky Wolfa páč to co je všude jinde na netu je pouze ilustrativní...
Fotky Wolfa SE
Radši lítám než šroubkuju...
2lizard

#20 Příspěvek od 2lizard »

BLC EgrO píše:Někdy mam pocit, že si 80% lidí co maj vrtulníky timhle koníčkem jen honí ego a kompenzuje komplexy méněcennosti.

Díky :lol:

Pamatuj, že nejsme tak bohatý, abychom si mohli kupovat levné věci.

Původně jsem měl na heli základní serva od Hitecu s plastovými převody - údajně na visení stačí, ale opak byl pravdou - servo se "zadřelo". Pak jsem koupil servo za cca.500,-Kč opět od Hiteca, tentokráte s karbonovýma převodama - opět špatně - bez jakéhokoli pádu praskly zoubky v převodovce na všech servech cykliky ve stejné pozici - sotva jsem přistál. Teď mám serva opět od Hitecu, ale s kovovými převody za cca. 900,-Kč a....

...zatím drží :!:
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Cyberman
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Cyberman »

ja dal do rexe na zacatek serva SG90 za 150,-Kc a rikal sem si ze asi brzo odejdou a ze pak je vymenim. Nakonec je tam mam porad protoze se jim vule nijak nezvetsujou a vydrzely i nekolik nehod. Do titana sem dal HS65 s carbonitovejma prevodama a myslel buh vi co nemam. Prevody odesly ve vsech trech kdyz kdyz sem jednou pristal na nejakej drn v trave a titan se naklonil a trochu strejchnul o zem listama, krome mirne ohly hridele se celkem nic nestalo. Takze se daj poridit i slusny veci za rozumny penize. Ten Wolf neni tak hroznej, kdyz das gyro logictech a servo treba HDG201 tak to bude litat hezky. Pro toho kdo nema nic a chce si to zkusit je to myslim celkem dobra volba. Kdyz koupis rexe nebo titana tak stejne vetsinou menis motor za scorpiona, u titana origo regl za regl z titana a pod.
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Mad_Box »

Tady se člověk opravdu nasměje. V poslední době samá dobrá témata.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“