Wolf a konzultace z profikem!!!

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
Blade

Wolf a konzultace z profikem!!!

#1 Příspěvek od Blade »

Chtel bych se podelit o par zkusenosti z radama,ohledne wolfa.To ze me slusne upozornil,ze bych to mel lepe osadit ,vice mene hapu,ale na to jsem reagoval,ze nejak se zacit musi.Kdyz jsem ho pozadal,co bych tam mel dat aby se to vsechno zlepsilo,tak prej ze to je moje vec a na to navazal,ze Wolf je srot a at si koupim poradnou masinu a vybaveni.Ponauceni z toho je(dle tohoto pana):kdyz nemas prachy tak se do toho nes...!
Litaj s tim jiny nevim proc bych nemohl ja... :lol: :lol: [/i]
woro
Kontaktovat uživatele:

Re: Wolf a konzultace z profikem!!!

#2 Příspěvek od woro »

Blade píše:Litaj s tim jiny nevim proc bych nemohl ja... :lol: :lol:
Protože máš po ruce profíka a děláš mu ostudu tím že jseš absolutní socka a blbec :wink:
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mad_Box »

Já bych to řekl jinak, je lítat a lítat. Lítá skoro vše, dobře létá jen málo.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
G0tik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od G0tik »

woro píše:
Blade píše:Litaj s tim jiny nevim proc bych nemohl ja... :lol: :lol:
Protože máš po ruce profíka a děláš mu ostudu tím že jseš absolutní socka a blbec :wink:

RoFl :twisted: :D :lol: :D
Blade

#5 Příspěvek od Blade »

woro:tezko!konzultace probehla pouze jen on a ja a bez modelu!!!takze to jsi netrefil,nevim komu bych delal ostudu ,kdyz tam nikdo jinej nebyl a ja chtel jen poradit...
scarabeus

#6 Příspěvek od scarabeus »

V necem mohl mit ten profik pravdu. Tim nerikam, ze se ho zastavam, onu kauzu stejne nikdo nezname a muzem se jen tak dohadovat.

Pokud nekdo rekne, ze pro zakladni viseni staci obycejne komponenty, je to pravda. Jenze proc pak, jakmile se zlepsis, mas kupovat zase dalsi, lepsi komponenty? To je rozhodne lepsi investovat hned na zacatku a kvalitu danych komponent ocenit v pozdejsi dobe.
raging

#7 Příspěvek od raging »

Blade píše:Chtel bych se podelit o par zkusenosti z radama,ohledne wolfa.To ze me slusne upozornil,ze bych to mel lepe osadit ,vice mene hapu,ale na to jsem reagoval,ze nejak se zacit musi.Kdyz jsem ho pozadal,co bych tam mel dat aby se to vsechno zlepsilo,tak prej ze to je moje vec a na to navazal,ze Wolf je srot a at si koupim poradnou masinu a vybaveni.Ponauceni z toho je(dle tohoto pana):kdyz nemas prachy tak se do toho nes...!
Litaj s tim jiny nevim proc bych nemohl ja... :lol: :lol: [/i]

je to vu... takovy lidi neposlouchej :twisted:
woro
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od woro »

Blade píše:woro:tezko!konzultace probehla pouze jen on a ja a bez modelu!!!takze to jsi netrefil,nevim komu bych delal ostudu ,kdyz tam nikdo jinej nebyl a ja chtel jen poradit...
9 z 10 vysoce inteligentních, ochotných a věci znalých arogantních blbců tě naprosto oprávněně pošle pro věci za 100k (nebo úplně někam jinam, když se přiznáš k takovému zvěrstvu jako létat s něčím kvůli čemu jsi nemusel prodat auto nebo vyloupit banku), jinak ti to přece ani nemůže letět, protože ten pohyb vzduchem co předvádá levnější stroje se přece letem nazvat nedá...
Naposledy upravil(a) woro dne stř 10.09.2008 19:37, celkem upraveno 1 x.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Blade

#9 Příspěvek od Blade »

scarabeus:mas i nemas pravdu.predstav si modelovou situaci:Neumis řidit,ale strasne do toho chces jit a obcas si to nekde zkusis ,ale neni to nic moc.Koupis si teda noveho nadupaneho Mercedesa za 3 mega a po case zjistis,ze ti to řizeni nejde a ze to nezvladas.tak Mergla prodas za polovinu....,no neni lepsi koupit starsi,nebo levne auto na kterem se naucis a sem tam nejaka rana nevadi?Toho mergla bych opravovat nechtel,Ale pokud na to nekdo ma...,ale tolik lidi zas neni.Taky se nejdriv ucis na 50mopedu,nebo by si sel rovnou do obsahu 1400?myslim,ze zacit se nejak musi
scarabeus

#10 Příspěvek od scarabeus »

Blade:

Chapu te, akorat ja to bral z jiny stranky. Kdyz jsem se rozhodoval pro komponenty, 80% lidi mi rikalo, at tam rovnou koupim kvalitni serva, gyro a ze nebudu litovat. S obycejnyma servama za 4 dolary z HC se letat dalo take, ale vsichni mi znovu potvrdili, ze casem nebudou stacit. Takze jsem investoval vic do poradnych veci.

Pravda je, ze jsem ty suntovejsi komponenty nevyzkousel, ale muzu potvrdit, ze ty kvalitni se vyplatily ;-)

No ale zpet k zacatku... to muselo bejt evidentne hodne velky hovado, protoze rict "kup si poradnou masinu" je vazne volovina.
Blade

#11 Příspěvek od Blade »

woro:to jsem taky napsal ze chapu ze se musi investovat,chtel jsem poradit a ne slyset ,ze je to srot,ty taky hanis kamaradum veci ktere se tobe zrovna nezamlouvaj?to si fakt nemyslim
raging

#12 Příspěvek od raging »

Blade píše:woro:to jsem taky napsal ze chapu ze se musi investovat,chtel jsem poradit a ne slyset ,ze je to srot,ty taky hanis kamaradum veci ktere se tobe zrovna nezamlouvaj?to si fakt nemyslim
tak tak,blbec arogantní,místo aby poradil,tak málem odradil :twisted:
Blade

#13 Příspěvek od Blade »

Pravda i blbec se občas najde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nevzdávám to 8)
raging

#14 Příspěvek od raging »

určitě,když hodíš na Wolfa lepší gyro a vrt.servo,hned to bude jiný kafe :wink:
Blade

#15 Příspěvek od Blade »

pracuju na tom :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“