e-mail: modelhorst@volny.cz
zkus to tady, za cenu u Topmodelu zde možná dostaneš 4 sady...
Lindbergh píše:Každopádně u nás v modelářských potřebách to prodávají jeden "cvak" snad 10 Kč...tuším...Fakt je to korunová záležitost...Zjistím a napíšu...
zdzd píše:Něco podobného tu mám už asi deset, možná patnáct let v krabičce. Tehdy jsem to zkusmo secvaknul a už málem ze sebe nevyrval. Ještě jsem neposbíral odvahu dát to do křídel. Ty bych nasadil asi jen jednou.
hanz píše:Ahoj chlapci.
Velmi pekne riesenie.Chcem sa spytat ci je to ono:
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=2303
...u nás v modelářských potřebách to prodávají jeden "cvak" snad 10 Kč...tuším...Fakt je to korunová záležitost...Zjistím a napíšu...
lubo1 píše:zdzd píše:Něco podobného tu mám už asi deset, možná patnáct let v krabičce. Tehdy jsem to zkusmo secvaknul a už málem ze sebe nevyrval. Ještě jsem neposbíral odvahu dát to do křídel. Ty bych nasadil asi jen jednou.
Ono záleží za čo to chytíš - či len dvoma prstíkmi - alebo celou dlaňou...
Napr zelené konektory MPX - ak držíž len konektory, tak sa zdá, že si zlomíš nechty, ale pridaj hrubý kábel a už to až tak ťažko nejde...
balamel píše:...u nás v modelářských potřebách to prodávají jeden "cvak" snad 10 Kč...tuším...Fakt je to korunová záležitost...Zjistím a napíšu...
kterou plzenskou prodejnu mas na mysli?, at to nemusim obihat
dik