Regl. TMM 0810 problém
Hali píše:aha tak to jsem te asi spatne pochopil
Stane se radči sem tam napsal přesnej popis jak to zapojuju.
Edit :a tím že bych měl třeba rozhozenej trim nebo něco by to nemohlo být?
Edit 2: Tak stejnak budu muset příští týden do obchodu pro modeláře tak to tam vemu sebou snad mi poraděj připadně to naprogramujou. Ale je mi záhadou že se do toho programování nedostanu a že se mi motor rozběhne i se zapnutí při plném plynu.
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
No to je tedy divný. Ten regl se nechová ve shodě s návodem! Pokud se zapne regl, kdy na rádiu je plný plyn, tak by se v žádném případě neměl rozběhnout motor. Výrobce na to ještě tučným písmem upozorňuje v návodu. Regl by se měl rozběhnout až po stažení plynu na nulu a opětovném přidání!
Takto se to chovalo vždycky?
Doktor píše:No to je tedy divný. Ten regl se nechová ve shodě s návodem! Pokud se zapne regl, kdy na rádiu je plný plyn, tak by se v žádném případě neměl rozběhnout motor. Výrobce na to ještě tučným písmem upozorňuje v návodu. Regl by se měl rozběhnout až po stažení plynu na nulu a opětovném přidání!![]()
Ano vždycky to takhle dělalo
Doktor píše:Jak tedy proběhlo první programování?
Při prvním programování to proběhlo tak že jsem během tich 3vteřin stáhl plyn tím se mi zafixovali krajní výchylky plynu ale dále do programování parametrů brzdy a baterek mě to již nepustilo a když jsem dával plyn tak místo pípání motoru mi to přidávalo plyn a motor běžel a někde sem se dočet že priárně jsou tam nastaveny NiMH a já mám Lipoly
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm. Tak mně teda už nic nenapadá. Akorát možná jestli na to nemá tedy vliv to pozdější naběhnutí přijímače. Já bych ještě zkusil vytáhnout prostřední dutinku z konektoru reglu (zaizolovat!) a přijímač napájet klasicky 4čl. Aby až se zapojí regl byl už přijímač v pohotovosti. Prostě zapnout rádio s plným plynem, pak zapojit napájení přijímače (4čl.) a až přijímač naběhne, tak teprve spojit regl s pohonou aku. Pokud by ani potom regl nešel naprogranovat, tak už nevim.
Zkus to tak, jak ti to píše DOKTOR, když to nepomůže, tak ve vysílači dej reverz na kanál toho plynu a znovu ten postup podle DOKTORA.
Když to ani potom nepůjde, zkus tam jiný regl. lDvakrát, třikrát ho zkus přeprogramovat co to bude dělat...Když se dostaneš až sem, tak už Tě buď povezou do některé léčebny, nebo to rozšlapeš.
Když to ani potom nepůjde, zkus tam jiný regl. lDvakrát, třikrát ho zkus přeprogramovat co to bude dělat...Když se dostaneš až sem, tak už Tě buď povezou do některé léčebny, nebo to rozšlapeš.
Dolfa píše:Mi to dělalo něco podobného , laboruj s trimem. Mám tušení , že musí být na max.
vyzkouším
Edit: nic
Naposledy upravil(a) Kajry dne čtv 18.12.2008 19:59, celkem upraveno 1 x.
JMalik píše:Zkus to tak, jak ti to píše DOKTOR, když to nepomůže, tak ve vysílači dej reverz na kanál toho plynu a znovu ten postup podle DOKTORA.
myslíš teda reverz na plyn a plyn mít páku dole místo nahoře?
BTW: zjistil jsem že regl na ten přijímač čeka takže to co radil doktor s tim packem možná by to šlo ale mělo by to jít i normál a to mi nejde spíš si myslim že mám udělat něco s tima trimama jak tu ale radili i jiní členové dát trim plynu na max tak s tim to nefaká taky