Regl. TMM 0810 problém
Regl. TMM 0810 problém
Ahoj kluci. Mám doma regulátor MGM Compro TMM 0810. Tento regl. jsem podle návodu naprogramoval, ale zvolil jsem špatné akumulátory, takže tam mám nastevené NiMh, ale já mám LiPol. Tekže bych to potřeboval znovu naprogramovat, ale nemůžu se do programování dostat. V návodu je začít programování s plynem na MAX. Ale když ho mám na max tak mi motor varovně pípne že mám plyn na MAX a musím ho stáhnout na minimum což je bezpečnostní opatření, ale tím pádem se do toho nastavení nedostanu. Nevíte někdo jak to znova naprogramovat?
Re: Regl. TMM 0810 problém
Kajry píše:Ahoj kluci. Mám doma regulátor MGM Compro TMM 0810. Tento regl. jsem podle návodu naprogramoval, ale zvolil jsem špatné akumulátory, takže tam mám nastevené NiMh, ale já mám LiPol. Tekže bych to potřeboval znovu naprogramovat, ale nemůžu se do programování dostat. V návodu je začít programování s plynem na MAX. Ale když ho mám na max tak mi motor varovně pípne že mám plyn na MAX a musím ho stáhnout na minimum což je bezpečnostní opatření, ale tím pádem se do toho nastavení nedostanu. Nevíte někdo jak to znova naprogramovat?
koupit programovací kartu
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Regl. TMM 0810 problém
trey píše:Kajry píše:Ahoj kluci. Mám doma regulátor MGM Compro TMM 0810. Tento regl. jsem podle návodu naprogramoval, ale zvolil jsem špatné akumulátory, takže tam mám nastevené NiMh, ale já mám LiPol. Tekže bych to potřeboval znovu naprogramovat, ale nemůžu se do programování dostat. V návodu je začít programování s plynem na MAX. Ale když ho mám na max tak mi motor varovně pípne že mám plyn na MAX a musím ho stáhnout na minimum což je bezpečnostní opatření, ale tím pádem se do toho nastavení nedostanu. Nevíte někdo jak to znova naprogramovat?
koupit programovací kartu
Myslíš tu za 463,- Kč? Za to je dneska novej regl!
>Kajry
Vem do ruky návod, a postupuj přesně dle něj. Uvidíš že to pude.
coro píše:A ako sa opdľa návodu začína programovanie? Netreba ten plný plyn nechať dlhšie, až zase nejak inak zapípa a vojde do nastavovania?
A nevíš přibližně jak dlouho? nechci to necávat moc protože to zatím nemám v letadle a tak to není moc dobře chlazený když je to bez vrtule.
PS: Tak jsem to zkoušel a 10s a víc a nic
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Kajry píše:coro píše:A ako sa opdľa návodu začína programovanie? Netreba ten plný plyn nechať dlhšie, až zase nejak inak zapípa a vojde do nastavovania?
A nevíš přibližně jak dlouho? nechci to necávat moc protože to zatím nemám v letadle a tak to není moc dobře chlazený když je to bez vrtule.
Počkej. Zapneš rádio, dáš plnej a pak zapneš regl. Motor se přece nemůže roztočit! Po deseti vteřinách by měl regl 3x pípnout a pak máš tři vteřiny na to, abys stáhnul plyn. Pak seš v programování.
Doktor píše:Kajry píše:coro píše:A ako sa opdľa návodu začína programovanie? Netreba ten plný plyn nechať dlhšie, až zase nejak inak zapípa a vojde do nastavovania?
Počkej. Zapneš rádio, dáš plnej a pak zapneš regl. Motor se přece nemůže roztočit! Po deseti vteřinách by měl regl 3x pípnout a pak máš tři vteřiny na to, abys stáhnul plyn. Pak seš v programování.
Zapnu rádio s plným plynem. Motor jednou pípne a poté se roztočí. Tak nevim co je špatně.
Nakadah píše:Ty mas ale prvni zapnout radio s plnym plynem a AZ POTOM zapnout regulator s motorem...Nak
Dyť jo zapnu vysílač s plným plynem. Pak regl. připojenej k přijímači ve zdířce thro zapojim na akumulátor a motor mi jednou pípne a pak se roztočí na plné otáčky. Ale napadá mě jedna věc regulátor je zaplý ale přijímači to chvilku déle trvá než se spojí s vysílačem.
Doktor píše:To je divný. Motor by se na zapnutej plnej plyn neměl vůbec rozběhnout!![]()
Je to asi blbost, ale nemáš třeba na plynu reverz?
Motor se na plný plyn rozběhne. Mám DX5e a tam je nastavení Low a Hi výchylky a mám to na HI a stejnak se motor s plnym plynem rozběhne. Reverz na plynu nemám normál páka dole 0 plyn a nahoru plnej.
Jinak Motor Speed 300 a regl mám z pohoné jednotky od AlfaModel.
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
Možná je to blbost ale skus toto:
vše odpoj.(krome motoru)
nejdřív zapoj regl do příjímače. potom zapni vysilač s plným plnem. A potom připoj baterky k reglu.
Třeba to tak dělaš ale v popisu to mas trošku jinak. vidim ze zapojujes baterky k reglu a až potom připojuješ regl k přijamači.
skus a uvidíš
vše odpoj.(krome motoru)
nejdřív zapoj regl do příjímače. potom zapni vysilač s plným plnem. A potom připoj baterky k reglu.
Třeba to tak dělaš ale v popisu to mas trošku jinak. vidim ze zapojujes baterky k reglu a až potom připojuješ regl k přijamači.
skus a uvidíš
Hali píše:Možná je to blbost ale skus toto:
vše odpoj.(krome motoru)
skus a uvidíš
možná jsem se někde špatně vyjádřil ale nejprve to připojuji k přijímači pak dám na vysílači plyn na max a zapnu a pak připojím k reglu akumulátor.
Zkrátka uvedu na pravou míru:
Regl. je už připájenej k motoru od AlfaModel.
1. Připojím konektor od reglu k přijímači do zdířky thro.
2. Dám na vysílači plyn na plno a zapnu jej vypínačem.
3. Připojím k reglu akumulátor
4. Motor jednou pípne a když se vysílač pripojí k přijímači tak přijímač se rozsvítí a motor beží na max otáčky.
Naposledy upravil(a) Kajry dne čtv 18.12.2008 17:29, celkem upraveno 1 x.