blesk píše:ja jej můžu sehnat za cca 4500kc celou(prijmac,servo,...)
a kde? já ji můžu mít za 6100,- od mscomposite - 2 přepínače a 2 lineáry ..ale bude to V2 né V1....
Já jej mohu sehnat za...já mám dojem,že stále mluví o tom OPTICovi.(proti FX si nedovolím říct nic, protože ji mám a super).Ale pokud se mýlím, tak se omlouvám.Sakil píše:arda1 píše:Bohužel ta cena naprosto odpovídá kvalitě.blesk píše:ja jej můžu sehnat za cca 4500kc celou(prijmac,servo,...)![]()
to nechápu....jako popíráš kvalitu FX-18ky??
abys byl v obraze, nepreferuju Hi-Tec, podle mě pořád stejně vede Graupner/JR, tady se myslím není o čem bavit, ale pokud jde o příležitostného pilota,..., začátečníka atd. Hi-tec není určitě k zahození, stejně se ještě pořád klade důraz na ZNAČKU jako takovou, ale když to vezmeš kolem a kolem, je to jenom v rukách. Mixy má i optic, paměť na modely taksamě, Subtrimy, Dif.,Rev. ... jak by smetl, takže když se bavíš o tom, "Ale jde o to, kdo si to koupí", tak pokud myslíme takhle, tak i Optica seženeš v plné palbě za nějakých 3t. Jak jsem předesílal, nejsem zastánce Hi-tecu, mám jak Graupner mc-19, 16/20 tak i Optic, Eclipse a je to v rukách...arda1 píše:No, to asi prodává, ale jde o to, kdo si to koupí.Jinak FX-18-3800kč+nějaký přijímač(třeba hitec-když ho preferuješ) a jsi na zhruba 5000kč.A kvalita Futaby je asi opravdu(promiň-oproti hitecu z poslední doby) diametrálně odlišná.
arda1 píše:Já jej mohu sehnat za...já mám dojem,že stále mluví o tom OPTICovi.(proti FX si nedovolím říct nic, protože ji mám a super).Ale pokud se mýlím, tak se omlouvám.Sakil píše:arda1 píše:Bohužel ta cena naprosto odpovídá kvalitě.blesk píše:ja jej můžu sehnat za cca 4500kc celou(prijmac,servo,...)![]()
Takže já o voze, ty o kozeSakil píše:arda1 píše:Já jej mohu sehnat za...já mám dojem,že stále mluví o tom OPTICovi.(proti FX si nedovolím říct nic, protože ji mám a super).Ale pokud se mýlím, tak se omlouvám.Sakil píše:arda1 píše:Bohužel ta cena naprosto odpovídá kvalitě.blesk píše:ja jej můžu sehnat za cca 4500kc celou(prijmac,servo,...)![]()
já mluvil o FX-18ce.....
arda1 píše:Takže já o voze, ty o kozeSakil píše:arda1 píše:Já jej mohu sehnat za...já mám dojem,že stále mluví o tom OPTICovi.(proti FX si nedovolím říct nic, protože ji mám a super).Ale pokud se mýlím, tak se omlouvám.Sakil píše:arda1 píše:Bohužel ta cena naprosto odpovídá kvalitě.blesk píše:ja jej můžu sehnat za cca 4500kc celou(prijmac,servo,...)![]()
já mluvil o FX-18ce.....-Ale Futaba je "TA"(rodu ženského)- ne ten.
-To mě zmátlo.