OPTIC
OPTIC
Zdar mate někdo skušenosti s tímto heblem? Dík Blesk
Sice se tady už o tom psalo a myslím, že nejednou, ale proč ne, opakování je matka moudrosti:
Optic je dobrý počítačový šestikanál s mixy, kon.učitel-žák, paměť pro 8 modelů,.... za skvělou cenu, jedinné, co na něm taktrochu vadí je modrá vysocesvítivá ledka která oslňuje, svítící na čele rádia, ale není problém ji přelepit nebo jednoduše odpojit...
Optic je dobrý počítačový šestikanál s mixy, kon.učitel-žák, paměť pro 8 modelů,.... za skvělou cenu, jedinné, co na něm taktrochu vadí je modrá vysocesvítivá ledka která oslňuje, svítící na čele rádia, ale není problém ji přelepit nebo jednoduše odpojit...
Jdeš asi do vrtulníků-co?(Fx-18V.2)Tak tam bych snad uvažoval ještě o MX-12.-Nemám nic osobně proti Hitecu, ale co slyším ze všech stran(kvalita,nespolehlivost-prostě problémy)bych do nového Tx od nich nešel.Sakil píše:když si dovybavíš futabu, tak jsi s cenou někde jinde.....já budu mít FX-18 V2 se dvěma přepínačema a dvěma lineárama za 6100...není to moc? nevíte o něčem lepším? Ale s originál přepínačema..nerad bych kupoval nějaký levný a pak z ničeho nic rozbíjel letadla...
- Sakil
- Kontaktovat uživatele:
no...možná příští rok nějakýho mini vrtulníčka zkusím....letos už ne....
beru futabu, protože táta má taky futabu a krystaly atd nám vše půjde zaměňovat bez jakýchkoliv problémů....navíc od něj i okouknu programování...
Co se těch HITECU týče, nemůžu souhlasit....sice nevím, jak je to teď, ale měl jsem FOCUSA 6 kterého teď prodávám a za nějakých 10 let bez chybičky....prostě žádný problém....to samý příjimače.....měli jsme dva s dvojím směšováním i v obrech a bez jakýchkoliv problémů...
ale jak říkám...nemám ponětí, jak jsou na tom s kvalitou teďky....
nemáte někdo lepší zdroj na tu futabu?
beru futabu, protože táta má taky futabu a krystaly atd nám vše půjde zaměňovat bez jakýchkoliv problémů....navíc od něj i okouknu programování...
Co se těch HITECU týče, nemůžu souhlasit....sice nevím, jak je to teď, ale měl jsem FOCUSA 6 kterého teď prodávám a za nějakých 10 let bez chybičky....prostě žádný problém....to samý příjimače.....měli jsme dva s dvojím směšováním i v obrech a bez jakýchkoliv problémů...
ale jak říkám...nemám ponětí, jak jsou na tom s kvalitou teďky....
nemáte někdo lepší zdroj na tu futabu?
'''::: Sakil :::'''
- Sakil
- Kontaktovat uživatele:
samotnou TX V2 s dvěma přepínačema a dvěma lineárama s baterkama mě bud stát 6100,-
u JR maj V1 tuším za 3900,- ale není tam žádný přepínač nic....jen dva kniply......
rčadši si připlatím a koupím s originál futaba přepínačema než pak přemejšlet, proč jsem rozbil letadlo.....vím, že se daj nahradit normálníma přepínačema......ale ty maj vyšší přechodový odpory a jsou na vyšší napětí než nějakejch 5-6 voltů co je v rádiu..
u JR maj V1 tuším za 3900,- ale není tam žádný přepínač nic....jen dva kniply......
rčadši si připlatím a koupím s originál futaba přepínačema než pak přemejšlet, proč jsem rozbil letadlo.....vím, že se daj nahradit normálníma přepínačema......ale ty maj vyšší přechodový odpory a jsou na vyšší napětí než nějakejch 5-6 voltů co je v rádiu..
'''::: Sakil :::'''