Blade 400 -pokles výkonu
- oskar 007
- Kontaktovat uživatele:
Možná to sem nepatří ale mám takový blbý dotaz... Já mám blade 400 mám ho nastavený aby byl hodný
zalítaval mi ho filip ale ne a ne sním dělat kolečka a osmičky.... Na phoenixu lítám kolečka, osmičky, listama dolu a všecko možné ale ve zkutečnosti akorád vis.... nejde si nějak nastavit phoenix na hard abych potom v reálu lítal a nepadal???

oskar 007 píše:Možná to sem nepatří ale mám takový blbý dotaz... Já mám blade 400 mám ho nastavený aby byl hodnýzalítaval mi ho filip ale ne a ne sním dělat kolečka a osmičky.... Na phoenixu lítám kolečka, osmičky, listama dolu a všecko možné ale ve zkutečnosti akorád vis.... nejde si nějak nastavit phoenix na hard abych potom v reálu lítal a nepadal???
![]()
A kolik si už da za diely.......keď už chceš lietat osmičky?
Blade 400 mam už pres rok, ale celí pomenený - komplet hlinik - karbom -
motor a reg. z mini titana. Tie pôvodné mi zhoreli! Aj dva motory odišli...
Teraz to má spravne prdy, krivky si doladuj na mieste, pod napetim, ono sa
to poddá, a stale skušaj. V kovu je to paráda......
Rapik 90/Rapik 50/Trex 450 Pro V3/T 12 FG/
/R50-Hug 550/
/R50-Hug 550/
- oskar 007
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem student a odešlo mi cca ve všech pádech asi 2x listy, 1 ocasní trubka a druhá je promačklá ale je rovná, 1x ozubené kolečko v servech a pár hřídelí příčných a hlavních ale motor, gyro a serva šlapou..... sice nejsou nic moc ale říkal jsem si že na naučení stačí...
moc semi mi to nechce vyhazovat...

oskar 007 píše:Tak já jsem student a odešlo mi cca ve všech pádech asi 2x listy, 1 ocasní trubka a druhá je promačklá ale je rovná, 1x ozubené kolečko v servech a pár hřídelí příčných a hlavních ale motor, gyro a serva šlapou..... sice nejsou nic moc ale říkal jsem si že na naučení stačí...moc semi mi to nechce vyhazovat...
![]()
![]()
Vyhodiš až se to pokazí, potom daš lepší. Za rok...
/R50-Hug 550/
/R50-Hug 550/
oskar 007 píše:je fakt že je tam všecko analog a to gyro utíká ale kua že neudělám kolečko myslím že je to rukama....![]()
![]()
...serva su tam všechny digital, a osmička ide bez problémov, možno máš
naozaj niske otáčky, prepni si to do polohy stund, podla V.Klabačky, je to
aj v návode na konci.
/R50-Hug 550/
/R50-Hug 550/
oskar 007 píše:dobře vyzkoučím... a je lepší mit těžiště víc na předek nebo na zadek???
nezlakni sa večších otačok, keď si zvykneš na ne tak je to stbilnejšie. S ťaziskom je to trochu iné, keď máš všecko nastaené - kolektív vo vodovahe,
...potom to zvedneš asi metrer nad zemou, a uidiš kde to tahne najvíc , pak to vytrimuješ. Ja všechny heliny mam nastavený, že keď pustim riadenie, tak na 3 sekundy sojí na miesťe, /bez vetra!/, potom sa dá zisťiť kam tahne a doladovať. Keď lietam volne po oblohe tak to je jedno, vždy ju niekde tlačím. Hlavne sa nauč vis 1 aj 2 metre nad zemou, netrba a báť a potom presuny..............
Letu zdar,
Somo
/R50-Hug 550/
/R50-Hug 550/