Viete ja suhlasim s Backlightom. Na akciach sa ludia nehadaju ale pomahaju si kde sa da...nasiel som aj vynimky ale tie sa najdu vsade. V 99percentach pripadov je to tak.
viete ja navrhujem ked tu vznikne problem aby moderator vyhlasil miesto a cas a ti dvaja ktorych sa konflikt tyka by sa stretli a vyriesili to pastami(pestmi po CZ)

. Myslim ze kazdemu unika podstata tohoto fora: poziadat o radu a dostat ju...a je len na vasom a aj mojom zdravom rozume ze ci to bude fungovat alebo nie. Myslim ze modelarstvo je hlavne o mysleni a zrucnosti. a ak niekto prebera cudzie rady bez rozmyslania alebo bez potvrdenia niekym dalsim myslim ze je bl.ec. tymto narazam na rady od neskusenych pripadne tych "machrov" co nic nelietaju iba radia. viete lietam uz 8 rok, ucim deti na modelarskom kruzku,zacinam s obrami a nedovolim si radit niekomu ked to neviem naisto a neda mi to ani moja modelarska cest. Viete najdu sa aj modelari ktori vam nepraju ale povacsine su to mili kolegovia ktori pomozu ked sa da. Poznam to aj z letiska od nas. Preto by som prosil ludi aby nalprv rozmyslali a potom to sem pisali. A hlavne pre ostatnych: Nenechavajte sa vytacat inymi kazdy to tu napise za seba...a aky to ma vyznam ze sa tu budeme hadat? jedine ten ze tu zadr.eme cele forum blbostami miesto toho aby tu bolo kopec rad a napadov. Neviem ako vy ale ja mam pocit ze modelaro je cim dalej tym menej. Vidim to na tom ze kedysi nebol problem mat v modelarskom kruzku aj 15 deti a teraz je ich tam ledva 6. a po prvom roku pokracuju vacsinou len 1-2. je to smutne ale je to tak. Neviem ci je pricinou rozmach pocitacov a to ze deti sedia pred nimi alebo to ze su lenive? kazdopadne by sme sa mali snazit neodradzat mladych od modelarciny.
Pre informaciu mam 22rokov. modelarcim od 13.roku a lietam od 14.roku
Uz 4. rok vediem modelarsky kruzok.
mozno je to tema na samostatne vlakno ale mozno Ze by sme sa mali zamysliet aj nad akceptovanim mladych zacinajucich modelarov a ich nazory. Samozrejme ked je niekto moc horlivy tiez to nie je dobre.
Snazme sa byt tolerantni k ostatnym a nenechavajte sa vytacat.
S pozdraom Iwojima1
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•