Palivo

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bighugo
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od bighugo »

Tak to je dobrá rada! Dík moc.
P.S. Jo a ještě jsem se chtěl optat, jestli je to i s kanystrem, nebo je nutné donést svou nádobu a nechat stočit.
P.P.S. Teď jsem koukal na jejich stránky a je tam i jakýsi riciňák. Dá se to tam vzít taky? Díky za rady.
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od ladaxvx »

Rycín tam neberu, ten je lepší ze Slavkova od Máce...jinak to je v tem Eurošarmu aji s kanistrem. Je plechové, ale to nevadí...je to v ceně.
tady máš ten Slavkov. http://www.macomodel.cz/index.php?page= ... komponenty
pepa57
Kontaktovat uživatele:

no ladavxv ti už odpověděl.

#18 Příspěvek od pepa57 »

a nebo je i firma v Rajci-Jestřebí - stačí strýček google. :-))
RC Morava v Moravanech na Moravě
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Celeron »

ladaxvx píše:Pro bighugo:
Ahoj. běž do teplárny na Radlas, ptej se po firmě Eurošarm. Nebo to zadej do vyhledávače a do mapy potom a ono ti to najde. No a tam hezky pozdrav a řekni, že chceš metyl na umývání....třeba na umývání něčeho. dostaneš 10 litrů za nějakých 250,. Laďa.

To je zajimavy, v Eurosarmu ve Slatinanech na metyl na umyvani nechtej slyset. :(
Ale v Semtine na zivnostak jo. Akorat sud s sebou. :cry: Do kanystru ne, nevejde se jim do nej pistole.
Jirka
bighugo
Kontaktovat uživatele:

Re: no ladavxv ti už odpověděl.

#20 Příspěvek od bighugo »

pepa57 píše:a nebo je i firma v Rajci-Jestřebí - stačí strýček google. :-))

Nojo, vono je pravda, že na internetu se toho dá najít hodně, ale někdy v praxi to funguje trochu jinak. Proto se předem ptám, kde a jak to je vyzkoušené, protože konkrétně s metanolem bývaj problémy, někde ho nechtěj prodat vůbec (jed) atd.
Havlíček Miroslav

#21 Příspěvek od Havlíček Miroslav »

Zkoušel někdo ty paliva z toho Slavkova?? Trochu mě překvapila ta cena. Palivo 20/80 5l kanystr za 275Kč. 8O Od Pelikána ho koupíte nejméně za 400Kč. Je kvalitní?? Jak s ním motory běhají??
radi5

#22 Příspěvek od radi5 »

ladaxvx píše:Pro bighugo:
Ahoj. běž do teplárny na Radlas, ptej se po firmě Eurošarm. Nebo to zadej do vyhledávače a do mapy potom a ono ti to najde. No a tam hezky pozdrav a řekni, že chceš metyl na umývání....třeba na umývání něčeho. dostaneš 10 litrů za nějakých 250,. Laďa.

Konkrétně za 218,- CZK bez dph včetně kanďáku..... :wink:
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od ladaxvx »

Havlíček Miroslav píše:Zkoušel někdo ty paliva z toho Slavkova?? Trochu mě překvapila ta cena. Palivo 20/80 5l kanystr za 275Kč. 8O Od Pelikána ho koupíte nejméně za 400Kč. Je kvalitní?? Jak s ním motory běhají??

Ano, lítám na toto palivo, konkrétně na:12% syntetika, 5%nitro zbytek metyl...je to v naprosté pohodě...mám to do Slavkova z baráku asi 12 km. neoplatí se mě jezdit ani do Brna a nebo si to míchat sám...dostanu to aji s kanystrem plastovým...Laďa.
malcomx

#24 Příspěvek od malcomx »

Celeron píše:Ale v Semtine na zivnostak jo. Akorat sud s sebou. :cry: Do kanystru ne, nevejde se jim do nej pistole.
Jirka

vyborny napad .....
kdyz potrebuji auto proc ho kupovat, kdyz si muzu postavit tovarnu na auta a
vyrobit si ho sam... :lol:

PS: mam rad ricin -> vydrzim se dlouhe hodiny divat jak dotycny cisti motor a letadlo :lol: :lol: :lol: :lol:
Jirka Lh

Palivo

#25 Příspěvek od Jirka Lh »

Ricín maj za dobře v Brně v Fichemě a metyl v eurošarmu,míchat mě baví a líp to i funguje,dávam ještě frtana vervy
Lh.j
Havlíček Miroslav

#26 Příspěvek od Havlíček Miroslav »

Kde mají ten metamol v Semtíně?? Jinak na živnostňák ho v Eurošarmu neprodají?? Dík Míra Havlíček
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od ladaxvx »

V Brně na živnostňák naprosto bez problema...Laďa.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Celeron »

Havlíček Miroslav píše:Kde mají ten metamol v Semtíně?? Jinak na živnostňák ho v Eurošarmu neprodají?? Dík Míra Havlíček

Zeptam se kamose co tam bral sud. Vidam ho ale jen obcas. V Eurosarmu po me zivnostak nechteli, DIC jsem jim nadiktoval. :)
Jirka
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od mikvalik »

eurošarm prodá i fyzické osobě bez nějakých ičo dičo a podobných ptákovin. :wink:
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Celeron »

Tak jsem dnes hledal neco v garazi (spis skladisti, auto se tam uz davno nevejde :) ) Co jsem hledal, jsem sice nenasel, ale objevil jsem 5l kanystr plnej rycinu. Vubec o nem nevim, asi ho tam dal bracha. Musi tam lezet dobrejch 25 let, je to jeste Rempo za 18 kacek litr. :) Kupodivu po tech letech neni nijak zakaleny, zlukly ci jinak znehodnoceny. Tak a ted dilema, pouzit ci ne? Muze se rycin starim nejak znehodnotit? Micham obvikle 15 % palivo bez nitra.
Jirka
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“