Palivo
Rycín tam neberu, ten je lepší ze Slavkova od Máce...jinak to je v tem Eurošarmu aji s kanistrem. Je plechové, ale to nevadí...je to v ceně.
tady máš ten Slavkov. http://www.macomodel.cz/index.php?page= ... komponenty
tady máš ten Slavkov. http://www.macomodel.cz/index.php?page= ... komponenty
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
no ladavxv ti už odpověděl.
a nebo je i firma v Rajci-Jestřebí - stačí strýček google.
)
RC Morava v Moravanech na Moravě
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
ladaxvx píše:Pro bighugo:
Ahoj. běž do teplárny na Radlas, ptej se po firmě Eurošarm. Nebo to zadej do vyhledávače a do mapy potom a ono ti to najde. No a tam hezky pozdrav a řekni, že chceš metyl na umývání....třeba na umývání něčeho. dostaneš 10 litrů za nějakých 250,. Laďa.
To je zajimavy, v Eurosarmu ve Slatinanech na metyl na umyvani nechtej slyset.
Ale v Semtine na zivnostak jo. Akorat sud s sebou.
Jirka
Re: no ladavxv ti už odpověděl.
pepa57 píše:a nebo je i firma v Rajci-Jestřebí - stačí strýček google.)
Nojo, vono je pravda, že na internetu se toho dá najít hodně, ale někdy v praxi to funguje trochu jinak. Proto se předem ptám, kde a jak to je vyzkoušené, protože konkrétně s metanolem bývaj problémy, někde ho nechtěj prodat vůbec (jed) atd.
- Havlíček Miroslav
ladaxvx píše:Pro bighugo:
Ahoj. běž do teplárny na Radlas, ptej se po firmě Eurošarm. Nebo to zadej do vyhledávače a do mapy potom a ono ti to najde. No a tam hezky pozdrav a řekni, že chceš metyl na umývání....třeba na umývání něčeho. dostaneš 10 litrů za nějakých 250,. Laďa.
Konkrétně za 218,- CZK bez dph včetně kanďáku.....
Havlíček Miroslav píše:Zkoušel někdo ty paliva z toho Slavkova?? Trochu mě překvapila ta cena. Palivo 20/80 5l kanystr za 275Kč.Od Pelikána ho koupíte nejméně za 400Kč. Je kvalitní?? Jak s ním motory běhají??
Ano, lítám na toto palivo, konkrétně na:12% syntetika, 5%nitro zbytek metyl...je to v naprosté pohodě...mám to do Slavkova z baráku asi 12 km. neoplatí se mě jezdit ani do Brna a nebo si to míchat sám...dostanu to aji s kanystrem plastovým...Laďa.
Celeron píše:Ale v Semtine na zivnostak jo. Akorat sud s sebou.Do kanystru ne, nevejde se jim do nej pistole.
Jirka
vyborny napad .....
kdyz potrebuji auto proc ho kupovat, kdyz si muzu postavit tovarnu na auta a
vyrobit si ho sam...
PS: mam rad ricin -> vydrzim se dlouhe hodiny divat jak dotycny cisti motor a letadlo
- Havlíček Miroslav
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes hledal neco v garazi (spis skladisti, auto se tam uz davno nevejde
) Co jsem hledal, jsem sice nenasel, ale objevil jsem 5l kanystr plnej rycinu. Vubec o nem nevim, asi ho tam dal bracha. Musi tam lezet dobrejch 25 let, je to jeste Rempo za 18 kacek litr.
Kupodivu po tech letech neni nijak zakaleny, zlukly ci jinak znehodnoceny. Tak a ted dilema, pouzit ci ne? Muze se rycin starim nejak znehodnotit? Micham obvikle 15 % palivo bez nitra.
Jirka
Jirka