Palivo
Palivo
Dobrý večer všem dobrým lidem...
Po skoro 30-ti letech sem si kópil zase žhavík...ale kam v Brně pro levné ricín a metyl??? a admini a moderátoři nezlobte se. Nevím kde jinde bych se zeptal...díky. Funguje mě ladaxvx@email.cz
Po skoro 30-ti letech sem si kópil zase žhavík...ale kam v Brně pro levné ricín a metyl??? a admini a moderátoři nezlobte se. Nevím kde jinde bych se zeptal...díky. Funguje mě ladaxvx@email.cz
Palivo
pdp7 píše:proc sis koupil zhavika? to bude drahy tak jako tak
Nechtěl jsem tady rozvířit debatu jaký motor...chtěl jsem žhavíka a proč, to je moje věc! Ptal jsem se na palivo...děkuji.
A počítej s tím, že helipalivo není za pakatel. Nicméně je v něm všechno, co tam patří. A pro uklidnění - levněji to nenamícháš. Jednak nedáš dohromady všechny komponenty, druhak je to dražší.
http://www.helimania.cz/Default.aspx?ta ... ductNumber
http://www.helimania.cz/Default.aspx?ta ... ductNumber
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palivo
ladaxvx píše:pdp7 píše:proc sis koupil zhavika? to bude drahy tak jako tak
Nechtěl jsem tady rozvířit debatu jaký motor...chtěl jsem žhavíka a proč, to je moje věc! Ptal jsem se na palivo...děkuji.
Dobrýýýýý, na přímou otázku přímá odpověď. To se mi líbí, hned ty všeználky utřít.
Re: Palivo
aviatik666 píše:ladaxvx píše:pdp7 píše:proc sis koupil zhavika? to bude drahy tak jako tak
Dobrýýýýý, na přímou otázku přímá odpověď. To se mi líbí, hned ty všeználky utřít.![]()
![]()
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
zdzd píše: A pro uklidnění - levněji to nenamícháš. Jednak nedáš dohromady všechny komponenty, druhak je to dražší.
Nesouhas.
Jirka
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
Celeron píše:zdzd píše: A pro uklidnění - levněji to nenamícháš. Jednak nedáš dohromady všechny komponenty, druhak je to dražší.
Nesouhas.10 l metyl je s kanystrem 48 kacek litr, bez kanystru jeste min. Na FAI 15 stoji panak rycinu kolem 20 kacek. Za 68 litr namichanyho nekoupis. Chemicky experimenty me bavi a taky si treba muzes koupit metyl na odmastovani do fy.
Taky treba prijdes na to, ze 12,7 Brno sezere jen 8% rycinu a vubec ji to nevadilo. A to ho bylo 3 litry, nez mi bylo divny, ze netreba Extru otirat.
![]()
Jirka
Tak nevím, ale já kupuji metyl za 24 kč za litr. k tomu ricín a nitro. míchám 80 - 15 - 5 a ať počítám jak počítám tak su pořád s cenou někde slušně dole.
RC Morava v Moravanech na Moravě