Palivo

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

Palivo

#1 Příspěvek od ladaxvx »

Dobrý večer všem dobrým lidem...
Po skoro 30-ti letech sem si kópil zase žhavík...ale kam v Brně pro levné ricín a metyl??? a admini a moderátoři nezlobte se. Nevím kde jinde bych se zeptal...díky. Funguje mě ladaxvx@email.cz
pdp7
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pdp7 »

proc sis koupil zhavika? to bude drahy tak jako tak :(
FX-30
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

Palivo

#3 Příspěvek od ladaxvx »

pdp7 píše:proc sis koupil zhavika? to bude drahy tak jako tak :(

Nechtěl jsem tady rozvířit debatu jaký motor...chtěl jsem žhavíka a proč, to je moje věc! Ptal jsem se na palivo...děkuji.
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mikvalik »

Určitě JR Models, levnější jsem v Brně nesehnal.
Mám ho vyzkoušený a nemám si na co stěžovat.
Potom je ještě možnost koupit si metyl v Eurošarmu a namíchat sám. To mám taky vyzkoušený a kvalita je velmi dobrá.
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ladaxvx »

mikvalik píše:Určitě JR Models, levnější jsem v Brně nesehnal.
Mám ho vyzkoušený a nemám si na co stěžovat.
Potom je ještě možnost koupit si metyl v Eurošarmu a namíchat sám. To mám taky vyzkoušený a kvalita je velmi dobrá.

Velice dík, Pane...
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Mad_Box »

No hlavně pokud je téma ve vrtulnících tak předpokládám že se jedná o helipalivo. Pak bych doporučil Helimanii. A alespoň 15% nitra. U heliny na ricin zapomenout. Maximálně tak na záběh ve stojanu.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ladaxvx »

Mad_Box píše:No hlavně pokud je téma ve vrtulnících tak předpokládám že se jedná o helipalivo. Pak bych doporučil Helimanii. A alespoň 15% nitra. U heliny na ricin zapomenout. Maximálně tak na záběh ve stojanu.

Nenene...obyčejný éro, obyčejný polítání obyčejnýho penzisty...a děkuju.
zdzd

#8 Příspěvek od zdzd »

A počítej s tím, že helipalivo není za pakatel. Nicméně je v něm všechno, co tam patří. A pro uklidnění - levněji to nenamícháš. Jednak nedáš dohromady všechny komponenty, druhak je to dražší.

http://www.helimania.cz/Default.aspx?ta ... ductNumber
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

Re: Palivo

#9 Příspěvek od aviatik666 »

ladaxvx píše:

Nechtěl jsem tady rozvířit debatu jaký motor...chtěl jsem žhavíka a proč, to je moje věc! Ptal jsem se na palivo...děkuji.

Dobrýýýýý, na přímou otázku přímá odpověď. To se mi líbí, hned ty všeználky utřít. :lol: :lol: :lol:
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

Re: Palivo

#10 Příspěvek od ladaxvx »

aviatik666 píše:
ladaxvx píše:

Dobrýýýýý, na přímou otázku přímá odpověď. To se mi líbí, hned ty všeználky utřít. :lol: :lol: :lol:
:lol: :) :D

:lol: :D :)
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Celeron »

zdzd píše: A pro uklidnění - levněji to nenamícháš. Jednak nedáš dohromady všechny komponenty, druhak je to dražší.

Nesouhas. :lol: 10 l metyl je s kanystrem 48 kacek litr, bez kanystru jeste min. Na FAI 15 stoji panak rycinu kolem 20 kacek. Za 68 litr namichanyho nekoupis. Chemicky experimenty me bavi a taky si treba muzes koupit metyl na odmastovani do fy. :) Taky treba prijdes na to, ze 12,7 Brno sezere jen 8% rycinu a vubec ji to nevadilo. A to ho bylo 3 litry, nez mi bylo divny, ze netreba Extru otirat. 8)
Jirka
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pepa57 »

Celeron píše:
zdzd píše: A pro uklidnění - levněji to nenamícháš. Jednak nedáš dohromady všechny komponenty, druhak je to dražší.

Nesouhas. :lol: 10 l metyl je s kanystrem 48 kacek litr, bez kanystru jeste min. Na FAI 15 stoji panak rycinu kolem 20 kacek. Za 68 litr namichanyho nekoupis. Chemicky experimenty me bavi a taky si treba muzes koupit metyl na odmastovani do fy. :) Taky treba prijdes na to, ze 12,7 Brno sezere jen 8% rycinu a vubec ji to nevadilo. A to ho bylo 3 litry, nez mi bylo divny, ze netreba Extru otirat. 8)
Jirka

Tak nevím, ale já kupuji metyl za 24 kč za litr. k tomu ricín a nitro. míchám 80 - 15 - 5 a ať počítám jak počítám tak su pořád s cenou někde slušně dole.
RC Morava v Moravanech na Moravě
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Celeron »

A muzes nam prosim prozradit, kde maj metyl za 24,- ? Semtin? To musis vzit nejmin dvoustovak sud, nebo rovnou cisternu aby to bylo za tak malo :)
Jirka
bighugo
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od bighugo »

No mě by to taky hodně zajímalo, pokud to není supertajný. Za tuhle cenu by bylo polítáníčko jedna básnička.
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od ladaxvx »

Pro bighugo:
Ahoj. běž do teplárny na Radlas, ptej se po firmě Eurošarm. Nebo to zadej do vyhledávače a do mapy potom a ono ti to najde. No a tam hezky pozdrav a řekni, že chceš metyl na umývání....třeba na umývání něčeho. dostaneš 10 litrů za nějakých 250,. Laďa.
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“