F 16 Savex F 16 X-TREME

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Max
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Max »

V nemecku na Jet Powr-ru jsem videl naživo tu oranžovou Belgickou s tigrem, tu soudruzi delaj standartne AF 165 B.

Hlavne si myslím že bude dobře čitelna za letu. :twisted: :twisted:
F-5 TigerII X-tremejets,Vampir DH100 Vasamodel.
JMalik

#17 Příspěvek od JMalik »

Max píše:V nemecku na Jet Powr-ru jsem videl naživo tu oranžovou Belgickou s tigrem, tu soudruzi delaj standartne AF 165 B.

O té jsem uvažoval a říkal jsem si, že ve vzduchu by to nemuselo být tak dobře vidět, protože ty tygří pruhy se slejou a vzniknou dva rozpité barevné fleky.
Byly dvě věci, které mi Radek rozmlouval . To dmychadlo ve prospěch kerosinu a pak hned ty tygří pruhy, protože s tím už létal :lol:
Max
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Max »

Já nemislím tigří pruhy ale siluetu tigra nebo lva nebo co to je s černím čumákem, s tima pruhy to mužu podtvrdit že je to na h...o. :D

Toto : http://www.flyeaglejet.com/f161.5/AF16M10j.JPG
Vasa
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Vasa »

JMalik píše:
Max píše:Správna volba :D :D :D ----jen zvaž ješte tu kamuflaž prosím! :evil: :evil: :lol:

Nechám si říct, navrhni prosím něco i mimo standart, Radek tak nějak přislíbil, že pokud vymyslím nějakou šílenost, tak se to vyřeší.

já bych bral tu oranžovou s tygrem na zádech pod číslem AF 165 B, ta je nádherná, předevčírem jsem na ni zrovna koukal ale musím si zatím nechat zajít chut :(
Jinak když Evžen zkoušel tu 120, dostal se s tahem na 7,2kg (to je tah pro průběh celého letu, v prvních 30s je tah větší) a 115A na 12 čl. Motor Het 700-98-840Kv, cena a dostupnost motoru super, životnost se teprve uvidí, ale zkušenosti s Het motory jsou dobré. Lipolky při tomto odběru spadly na 3,4V nebo snad i méně. Nyní dorazily nové Nanotech takže zkoušky snad budou brzy pokračovat.
Zde jsou lipolky co by při zatížení 100A měly mít 3,94V na článek http://www.xtremepowersystems.net/prodd ... 800PP-6S1P
a to by měl být tah někde přes 8kg
Max
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Max »

Tak - tak to je správně :lol:
JMalik

#21 Příspěvek od JMalik »

Tak dobře, nechám to přes noc ještě uležet.....
Nezdá se vám to příliš stejné shora i zespodu?
JMalik

#22 Příspěvek od JMalik »

Vasa píše:.............takže zkoušky snad budou brzy pokračovat.
Zde jsou lipolky co by při zatížení 100A měly mít 3,94V na článek http://www.xtremepowersystems.net/prodd ... 800PP-6S1P

Neuvažuje se ještě o nějakém doladění zvuku té 120 na něco podobného Stumaxu? :wink:

Mít 2kg hmotnosti jenom v baterkách je teda síla, ale kerosin není lehčí .
Max
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Max »

Kdyš lítaš s Jetem tak ho ze spoda obvykle vidiš jen s blízka :twisted:
Při te rychlosti v pruletach na ne j koukáš chvýli ze strany a jinak mu skoro pořád čumíš na záda :lol: :lol: :lol:
Vasa
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Vasa »

JMalik píše:
Vasa píše:.............takže zkoušky snad budou brzy pokračovat.

Neuvažuje se ještě o nějakém doladění zvuku té 120 na něco podobného Stumaxu? :wink:

Mít 2kg hmotnosti jenom v baterkách je teda síla, ale kerosin není lehčí .

bude 14listý, nyní čekám na dodání forem, kdy ale budou nevím, a pak se uvidí jak bude fungovat
JMalik

#25 Příspěvek od JMalik »

Max píše:Kdyš lítaš s Jetem tak ho ze spoda obvykle vidiš jen s blízka :twisted:
Při te rychlosti v pruletach na ne j koukáš chvýli ze strany a jinak mu skoro pořád čumíš na záda :lol: :lol: :lol:

No, aspoň občas to snad taky letí lopink nebo výkrut?
JMalik

#26 Příspěvek od JMalik »

Vasa píše:............bude 14listý, nyní čekám na dodání forem, kdy ale budou nevím, a pak se uvidí jak bude fungovat

Bylo by to krásné, kdyby to fungovalo, protože bych to právě tak akorát stihnul tam dát :lol:
Max
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Max »

To zas jo,
Mívaljsem Mirage která umnela i plohou vyvrtku na zádech nebo přemet dopředu a pak dozadu za kterou by se nestidel kdejakej Akrobat :lol: :lol: :lol:
JMalik

#28 Příspěvek od JMalik »

Tak dobře, je fakt nádherná.
Ale běda vám, běda, jestli to zruším na to, že jsem ztratil přehled o poloze :evil: :evil: :evil:
(nemáte prosím někde fotky z víc pohledů, toho tygra....., na netu jsem nic moc lepšího zatím nenašel)
Max
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Max »

Kdyštak budeš mít výmluvu že jsme ti špatne poradily :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

http://www.google.cz/imgres?imgurl=http ... x=69&ty=37
Max
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Max »

JMalik píše:
Max píše:V nemecku na Jet Powr-ru jsem videl naživo tu oranžovou Belgickou s tigrem, tu soudruzi delaj standartne AF 165 B.

O té jsem uvažoval a říkal jsem si, že ve vzduchu by to nemuselo být tak dobře vidět, protože ty tygří pruhy se slejou a vzniknou dva rozpité barevné fleky.
Byly dvě věci, které mi Radek rozmlouval . To dmychadlo ve prospěch kerosinu a pak hned ty tygří pruhy, protože s tím už létal :lol:

Takže jsem mnel s Radkem pravdu že ti bude nutit spalovací turbínu, dobře že jsi odolál. :D
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“