Vyber heli

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od zdendys »

Hoši,
podle reakcí Malagara, je jasné, že neví a ani nechce vědět o heli vůbec nic.
Nepřesvěčujte ho, stejně se nedá, max vznikne flame...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
corona

#17 Příspěvek od corona »

Malagar píše:Kovboj: A v čem je ten tvůj 2-rotorak lepsi? Ja myslil, ze vrtulniky od <a>ESKY</a> jsou celkem kvalitni.. A na ten 1 rotorak nevim, slysel jsem, ze je to lepsi az s nejakyma zkusenostima.
Přečti si SZ.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Nakadah »

Obrázek

Za 471,- babek idealni stroj. Nak
Howking
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Howking »

Nakadah píše:http://www.vino-velkoobchod.cz/images/IMG_5141.jpg
- wow, to chci :-)
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
corona

#20 Příspěvek od corona »

Nakadah píše:

:lol:
Výstižné!

Kdysi jsem měl takový pěkný kanón ve stejném stylu,jak ten "vrťas", místo laufu lahev výborného alkoholu (později použita lahev jako úplatek a ostatní dostalo pěkný mosazný lauf, nyní zdobí jakousi chatu v Podkrkonoší..).
Malagar

#21 Příspěvek od Malagar »

OK, takže jako první radši Blade mCX a až poté Blade mSR?
zablabla

#22 Příspěvek od zablabla »

Malagar píše: .. A na ten 1 rotorak nevim, slysel jsem, ze je to lepsi az s nejakyma zkusenostima.

to je pravda, ale pokud máš vyšší ambice, než podvečerní produkci před tetičkama na bezvětrné zahradní párty, tak ty zkušenosti získáš rychle a ten dvourotor tě přestane bavit = vyhozený prachy. Jednorotor s tréningovým křížem bude i pro začátečníka s rozumným přístupem dostatečně stabilní a poskytuje prostor pro další rozvoj.

Ale je to Tvoje cesta, volba, a rozhodnutí, a každý Ti tu v podstatě řekne jenom to jak začínal , nebo spíš jak by na to šel, kdyby začínal znovu.

P.S:
Jinak jeden můj známý propagoval teorii, že hubu si musí namlátit každý sám a každá dobrá rada má být po zásluze potrestána. :lol: :lol: :lol: ( tohle není míněno nijak zle nebo přezíravě)
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Nakadah »

No a ted abych se nejak vyjadril k tematu nez to Tomas nebo ZD promazou. Ja si myslim ze ty velky koaxialy jsou takovy prasopes a nebo krysolet. Venku ve vetru to bude stejne boj, na doma je to dost velky. Listy maji velkou energii, nejaky stopy na nabytku uz to udela a vetsinou se dily poskozuji.

Pokud se ma clovek nejakemu litani venovat, tak ho to 1. musi bavit 2. musi bavit :D

Ja doporucim to maly Solo Pro II nebo ty jeho dalsi mutace jako Colibri V4.5 a podobne. Je to maly, ND levny. Kdyz to spadne tak se neco ponici jen malokdy. Doma po byte bezproblemove politani, venku jenom za bezvetri. Letovy cas 7-8minut se 150mAh baterii a vetsina lidi se nauci ten vrtasek udrzet tak behem 10-15te baterky.

Obrázek

A hlavne je to zabava. Prodat se to pak da kdykoliv. Nak
72ka

#24 Příspěvek od 72ka »

Prohledej jiná vlákna, dotazů ohledně začátku s vrtulníkama je tu nespočet pořád dokola ta samá písnička. Jinak pořiď co chceš, s koaxem budeš lítat dva týdny a přestane to bavit (3000Kč za 2týdny zábavy), s jednorotorákem budeš lítat dva roky nepřetržitě (20000Kč/2roky t.j. cca 400Kč za dva týdny pro porovnání s předešlým) a pořád budeš mít obrovské rezervy v tom co je potřeba se ještě naučit. Poměr cena/zábava je tedy 7,5x výhodněji pro jednorotor :)
Když letadlo kouří, je to správně!
error414
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od error414 »

Malagar píše:Howking: Vidím, že jsi mě zcela jistě nepochopil. Jinak by jsi těžko začátečníkovy doporučoval 1 rotorový vrtulník za 9 tisíc :roll:

chces si obcas zalitat doma kolem lustru,
http://www.youtube.com/watch?v=7_B0CJsbboI

nebo chces model vrtulniku?
http://www.youtube.com/watch?v=fsInrPa53Mw
Logo 600 + spirit
Malagar

#26 Příspěvek od Malagar »

72ka: Hele matika mi jde, spočítat si to umim :D Ale jako student si težko koupím mašinu za 20k :wink:
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od zdendys »

Poslechni zkušené, a nevěř obchodníkovi, ten potřebuje prodat.
Mi taky největší odborník, zvaný žid z SCZ, velice zasvěceně a dlouze vysvětloval, coby uplnému lamovi, navíc neznalému RCmanie, že jedině dvourotor je to pravé ořechové.
A já blb se nechal přesvěčit.
Výsledek, 3500,- v kanále.
Kup si něco podobného http://www.sosmodelar.cz/index.php?art=65
nějaké simulátory se mi tu válí, dám Ti je zadarmo...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
72ka

#28 Příspěvek od 72ka »

Malagar píše:72ka: Hele matika mi jde, spočítat si to umim :D Ale jako student si težko koupím mašinu za 20k :wink:

Nemyslim to špatně, chápu to.. jako student jsem na to bohužel taky neměl. Do rádia a tak jsem investoval víc, no a jako první vrtulník jsem pořídil HK450 se vším všudy a vyšel na 3000Kč. Jestli rádio máš, a máš trpělivost, tak ti nic nebrání... akorát kvalita je proměnná kus od kusu a je to mírně trnitější cesta než s kvalitním kitem. No a třeba lítaný HKčko by se dalo sehnat za pakatel a možná bych i o něčem věděl.
Když letadlo kouří, je to správně!
ninja949

#29 Příspěvek od ninja949 »

Jak tady psal nakadah,na tomto vrtulníku,solo pro,jsem se naučil i já.Ted ti ho můžu prodat,je to komplet ve verzy s kufříkem a vším co potřebuješ k letu a i nějaké ty ND.Za 1000 vočí prodám.v příp zajmu napiš na ninja949@seznam.cz
kure87
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od kure87 »

Jo no taky jako student začínám s HK 450, pokud rizkneš kousek z druhé ruky tak koukni na model bazar je jich tam docela hodně protože jsou levné a najednou to může zkusit každý komu se o tom předtím jenom zdálo. Ale na druhou stranu nejde jenom o startovací investici časem přijdou havárie ale základní visení jde zvládnout jenom občas s nějakým zubem na kolečku a případně lyžemi ty mi na HKčku přišly slabé, Rexácké jsou o 100% lepší.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“