Nafukování LiPolek

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
AR1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od AR1 »

Nakadah píše:2. Zippy-H 3S 2100mAh - vic nez rok a pul stare, jen asi 30 cyklu ale porad tvrde jako cihla.

Nak

No máš pravdu, já si nemohl vzpomenout jak se jmenovaly tyhle baterky, protože měli jen bílý obal bez popisu - já měl tuším že Zippy - R, mám ještě tři packy, vyměkly, ale ani náznak přifouknutí.
lubo1
Kontaktovat uživatele:

Re: Nafukování LiPolek

#17 Příspěvek od lubo1 »

kocour píše:

Moja skúsenosť - sú baterie, ktoré sa nafukujú, len čo sa na ne krivo pozrieš a sú také, ktoré sa nenafukujú.
Aj s tými mafučanými sa dá lietať, len je treba sledovať Ri. Je výhoda, keď to nabíjač vie zobraziť....
Prípadne sleduj, koľko si dobil. Ak lietaš na čas a vieš, že máš pohon na 10 minút a ono to v 6. minúte začne vednúť.... treba pozrieť koľko si dobil a ak je to len povedzme 60 percent - potom je odber v poriadku a aku ide do kytičiek.... Ak si dobil 80 percent - treba premerať pohon - niečo nieje v "cajku"....
Aku typu RC systém a vlastne večšina, toho, čo lezie od Pelikána sú hodne urážlivé aku. Hneď sa nafúknu aj keď sa ku ním správaš slušne. HC aku - aspoň Zippy - to isté.
Polyquesty - aj keď som ich týral drsne a správal som sa k ním veľmi zle - tie sa nenafúkli. FlightPower - tak isto. ... ale tá cena....
Jednoducho sa s tým, že aku je spotrebka na rok, treba naučiť žiť.
To je môj názor
EDIT
Kolega má nafuknuté vlaňajšoročné Rhino a je tvrdšie ako nenafuknutá Funglovka.
U mňa Flightmax detto. .... a fčul si vyber....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“