RC AUTA na RCManiia.cz

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od psena »

Proc ne, slysel jsem, ze jsou problemy s jednim zavedenym forem pro auta (novy majitel) a lidi bud sami odchazi nebo dostavaji banany...takze proc jim neposkytnout utociste.
pepin

#17 Příspěvek od pepin »

Hlavně se to tu trochu rozhejbe až se autíčkáři budou třeba přít s vrtulníkáři,jestli je lepší vysílač s volantem,nebo s páčkama,trochu to určitě uleví Turnigy,možná ji i uvrhne v zapomenutí :lol:
zdekar

#18 Příspěvek od zdekar »

pepin píše:Hlavně se to tu trochu rozhejbe až se autíčkáři budou třeba přít s vrtulníkáři,jestli je lepší vysílač s volantem,nebo s páčkama,trochu to určitě uleví Turnigy,možná ji i uvrhne v zapomenutí :lol:

Na letadla, vrtulníky, auta i lodě jedině vysílač s páčkama ;-) I když někdo možná nepotřebuje k řízení lodě nebo auta 6 kanálů, jako já a 6 kanálové volantovky se snad ani nevyrábí. :)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
jag42

#19 Příspěvek od jag42 »

Vláčky jsou taky pěkný, ale umí jen dopředu a dozadu a to je nuda. Jó a nepotřebují TX, RX, regly, serva a baterky. O čem bychom se u nich nekonečně hádali? I když témata na hádání si někteří z nás najdou všude. Neodsuzuji, alespoň je nějaká legrace. :wink:
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Milan Nes »

RC manii auta chybely ...

proc nenaplnit opravdu to co RC MANIA je, radost z nasich dalkove ovladanych blbosti,

znam velke kvantum lidi co lita, plave i ridi auticka, obcas i pali rakety ...

navic velky dar MANIE je svoboda slova nezatizena reklamou pouze slusnosti ...

palec nahoru a at se dari ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
AR1
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od AR1 »

Přesně tak - proč by měla být RC manie jen o letadlech? Vždyť je to RC mánie - tedy vše co je RC. Vůbec nemám problém s tím aby tady tyhle podsekce byly.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Milan Nes »

komu vadej at na ne nechodi, naopak nebude to "svinit"
dalsi podsekce ...

kam pak lidi s temahle problemama psali, popravde mi prijde naopak prinos vse mit na jednom miste, je mi jasny ze se tu asi nepovede udelat takove
"profi" zazemi jako na www jenom o autech ale zase mi to tady prijde vyborny ze to neni jenom komerce bez svobody slova jako na jednom nejmenovanem foru ktery sem se kvuli tomu rozhod bojkotovat
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
zdekar

#23 Příspěvek od zdekar »

TomasC píše:Protože je potřeba Moderátor. Je potřeba někoho s odborností a zkušeností.

Ještě zareaguju na toto... Tak moderátor můžeš být klidně ty jako v každé sekci ;-) Prošel jsem si je všechny a všude seš uvedený... možná že to je tím, že jsi admin a tak tě to tam vkládá automaticky. V sekci FPV kromě tebe také není nikdo jiný.
Zároveň bych řekl, že moderátor je hlavně důležitý v tom, aby se diskuze nezvrhla a dodržovala se pravidla.

Ty odbornosti a zkušenosti má mnoho z nás uživatelů aniž bysme museli být moderátoři a nebojím se že se nenajde nikdo, kdo nebude dokázat tazateli poradit, jelikož spousta z nás má nejen letadla, ale i auta, lodě, rakety...

Takže za mě přidávám 1 hlas pro sekci lodě :) Ať je to tu kompletní, to co jde řídit vysílačkou. :) Pak to bude i kompletní rcmania...
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
MYSAK

#24 Příspěvek od MYSAK »

Myslim ze dobrej tah ;) uz z nazvu RC MANIA prece neznamena letadla/vrtulniky tak proc ne auta i ty lode atd ;)
--KAMIKAZE-RC Team--
Naše modely : www.photo-box.cz/kamikaze/hangar.html
madyr
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od madyr »

Jelikož lodě dělám spoustu let tak jsem taky pro sekci lodě.Viz moje www
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od TomasC »

zdekar píše:Ještě zareaguju na toto... Tak moderátor můžeš být klidně ty jako v každé sekci ;-) Prošel jsem si je všechny a všude seš uvedený.

Občas se na mě obracejí uživatelé, co se děje a je jednodušší zasáhnout pomocí moderátorských nástrojů.
Zároveň, pokud mohu někde něco dělat, tak mi přijde fair se k tomu přihlásit.
FlyBear

#27 Příspěvek od FlyBear »

Tahle nová sekce je paráda, díky za ni :)

Já jsem si autíčko před časem pořídil hlavně kvůli "absťáku" během neletové sezony. A už mi to nějak zůstalo, dokonce jsem se takhle oklikou pak dostal od plošníků k helinám :D
Jenda_84

#28 Příspěvek od Jenda_84 »

Mám docela radost, že se nám to tu rozšiřuje. Ještě lodě a máme to kompletní. Jako majitele rádia na 40MHz po lodi a autě koukám a ocením každou informaci.
mamoulian

#29 Příspěvek od mamoulian »

Taky přemýšlím,že bych si na vyblbnutí v zimě,kdy nejde helinou lítat pořídil nějaké levné vozítko. Tím,že práve začíná sezóna,je brzo na definitivní řešení,ale co si autíčkáři myslí o tomhle: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=13449
Žádná pecka to za ty peníze nebude,to je jasný,ale na občasné zaježdění by to stačit mohlo.
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Nakadah »

No nahradni dily na to maji, takze pokud to chces zkusit tak proc ne. Ale je to male auto - tak nepocitej s nejakou velkou pruchodnosti venku az napadne snih. A ten primarni prevod bez krytu, no chtelo by to nejak zadelat at nejde bordel mezi zuby. Nak
Odpovědět

Zpět na „Auta“