Majitele souprav FLASH 5X sem

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Xixao

#16 Příspěvek od Xixao »

Jo tam to znam, ale nechtel jsem tam sve prvni pokusy zkouset, zdalo se mi ze je tam malo mista. Ale jak ctu tak by to asi slo :).
Xixao
Faust

Flash 5x

#17 Příspěvek od Faust »

Docela dobry misto je za Malesickou spalovnou.
Kdyz se vjede do Sterbohol a uhne se na Kyje.
Prejede se most pres silnici a hned za ni je docela velky plac.
Kdyz pujdete letat tak se ozvete. Rad se zucastnim.
Tel 776742428.
Zdravim Faust
Faust
Cracknel
Kontaktovat uživatele:

O Flash 5x se netreba bat

#18 Příspěvek od Cracknel »

Neni potreba zadny trenink :) Cestou ze Suchodla jsem zapomel vysilac na strese auta, v zatacce "prava 30" po kilometru konecne spadnul. Aku vyleteli, sbirka krystalu vyletela a to je tak vsechno. Neskrabnut, nepozkozen el. ani mech. Letadlo je donekonecna lepitelne.

Vemte me nekdo na svah kdo to umite. Motory uz me nebavi, mam 130g hazedlo a nechci to hazet do udoli bez zkusenosti. Jsem z Dejvic.
Xixao

#19 Příspěvek od Xixao »

:) Tak to vypada ze se nam tady rozusta jakasi novackovska skupina. Nemusi byt na skodu jit spolecne rozbit nejake ty modely :). Urcite vic hlav vic vi.
Faust: s cim letas u te spalovny?
Cracknel: pises ze te motory uz nebavi, tak to mas zkusenosti nebo ne?
Xixao
Cracknel
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Cracknel »

Rozrusta, rozrusta.
Xixao: Jo to zas mam, zacalo to Bendym. Nejvic jsem letal s akrobem http://www.dejvice.cz/crc/_rcmodelmedia/ A loni na mistrovstvi v Melnice jsem koupil za 4 kila blbyho motorovyho malyho vetrone kterej se ukazal uzasnym bezmotorovym hazedlem. Ted doma zhavim drat a nicim jednu desku polystyrenu za druhou ale ja si to dvaapulmetrovy kridlo jednou vyriznu a pak uvidite ! :)

Nemam auto nemam svah. Vzdycky na videich vidim jak to nekdo hodi a sup je nahore. To se mi nestava :) Ale davame ted s kamosem do kupy staryho uzasnyho coudaka 7 motor.. to bude mrtvejch. Klidne bychom ho mohli zajet rozbit do te spalovny. Docela by se mi to hodilo, zahucel jsem do nej 3ma servama.
Xixao

#21 Příspěvek od Xixao »

Cracknel: nejak mi nefachci tvoje ICQ. Napis na email cislo, nebo jeste lip tady je moje: 102419124
Xixao
jenik

.

#22 Příspěvek od jenik »

panove o veekendu bych si sel zalitat nejlepe okolo Prahy 4. (auticko je v oprave :-( ) dejte vedet
Cracknel
Kontaktovat uživatele:

Tak teda dohoda nutna...

#23 Příspěvek od Cracknel »

Barny, Faust, Jenik, Xixao: Pudem to vazne rozmlatit spolecne. V sobotu dopoledne se nekde sejdeme, ja mezitim dam do kupy tu vobludu se sedmickou motorem. Proste dokud nevyvsosame baterky v autech (az na jedno, to pak vsechny nastartuje po kabelech :) tak budem litat co to da.

Navrhnete bod setkani. Na Praze 4 znam jen vrsovicky namesti, a zabavuju 40Mhz kanal 80 a 55 :). Mozna by neskodilo jit na strudl primo k barnymu kdyz ma louku za barakem tak ma i blizko dilnu/spajs :)

Xixao: S tim kabelem, obcas pucim elektro akrobata nejakymu diteti co de kolem a hrozne se mu chce :). Vytahnu ho hodne vysoko a stoupnu si za nej, ruce pripraveny capnout vysilac. Rikam co ma delat a kdyz vidim ze nestiha tak mu to proste seberu, srovnam to a zase mu vystoupam. Takhle mam nula nehod. A to ten akrobat je z 250 m dole za 6 sekund. Kdyz vezmes v potaz manevry cloveka co to ma prvne v ruce kterej mi spadne i na 30 m a i tak se to da stihnout. Co je prekerka ze ja litam "po americku" - prava ruka vyskovka/kridylka, leva plyn/smerovka. Klasicky mi to moc nesedi ale i to se da. Mjo a smerovku moc nepouzivam, leda na nozovej let a ten mi stejne nejde. Takze kdyz de do tuhyho proste se vykaslu na pravej joystick a letim pravou rukou na levej a je to :)

Obecne coudaky ridim nerad, ale zatim sem zadnej neznicil ani hodem z ruky. Maj vykon a to te dycky zachrani. Taky se nemusi vzdycky pristavat u nohou, dobry je to posadit tak 20m od tela pohledem z boku.

Jestli mas hodne vykonu, muzes ho vytrimovat na vic nez lehky stoupani v neutralni poloze packy pro vyskovku a v pruseru se muzes starat jen o kridylka, on se srovna sam. To stoupani tak nekde na pul cesty pred padovkou.

Jo a nekdo z vas me pekne vytahne nahoru s hazedlem a ne ze ne :)
Barny

#24 Příspěvek od Barny »

No u mě by byl problém s dopravou na tu Prahu 4 . Auto nemam a eště dlouho mít nebudu a mamu bych asi neukecal . :(
A s těma spalovákama by to asi taky nebylo moc valný . Mohlo by to vadit nějakýmu zemědělci a přistávací plocha taky neni nejlepší . :( (jako runway používam cyklo stezku . :lol: :oops: Ale za skoušku to stojí ,né ?:twisted:
Dneska zkusim pořídit nějaký fotky jak to tam vypadá a potom to dam na web . :wink:
Cracknel
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Cracknel »

Jo fotky udelej :)

V nejhorsim se nebude coudit ale jen bzucet, me to neva, ja nemam motor vubec :) i kdyz mozna si prijde zalitat kamarad s malym dvouplosnikem, hezkym, cervenym.... Sop. Camel. Dulezity je zazemi, kde ze to mas ten barak ?
Barny

#26 Příspěvek od Barny »

Praha 9 H. PoÄ
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“