Majitele souprav FLASH 5X sem

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Xixao

Majitele souprav FLASH 5X sem

#1 Příspěvek od Xixao »

Timto se chci obratit na prazske majitele souprav Hitec Flash 5X jestli by nebyli ochotni pomoci propojeni ucitel-zak se mnou podniknout nejake ucici lety. Zkousel jsem sam letat, ale vzdy to naborim :( . HELP. Jako protiucet nabizim poletani s akrobatem na 4.6ccm.
Barny

#2 Příspěvek od Barny »

Já sem šťastnym majitelem Flashe 5X ale nejsem si jistej jestli bych zvládnul nÄ›koho nauÄ
Xixao

#3 Příspěvek od Xixao »

Tak jsem z Prahy 4 Nusle konkretne. Mam za sebou jednoho vetrone, dva hornoplosniky a jednoho akrobata na tri a puli :). Vsechny zkoncily v troskach. Ted mam opet hornoplosnika na 2ccm Juniora a dolnoplosneho akrobata Rapir na 4.6 MVVS. Prvni let s hornoplosnikem jsem mel ted o vikendu a skoncilo to padem na vrtuli. Takze bych se rad zaucil na tomto eru.
Barny

#4 Příspěvek od Barny »

Juj , tak tady bude problém já se totiž s spalovákama moc nekamarádim . :(
Xixao

#5 Příspěvek od Xixao »

:( V jakem smyslu? Ja nemam problem motor nakopnout a seridit, je sice pravda ze trochu spini ale to se da prezit. Jen ten let...
Barny

#6 Příspěvek od Barny »

To já sem odvážnej takže bych to klidnÄ› i zkusil . Ale na první let by možná byl lepší ušák Roz. 1250 mm byl bych ochotnej ti ho puÄ
Xixao

#7 Příspěvek od Xixao »

To by bylo super, s vetronem je to asi lepsi. Ja jsem teprve v zacatcich (uz nekolik let :) ). Zatim nevim o dobrem miste. Kde litas ty?
czernitko

#8 Příspěvek od czernitko »

Barny: jak to myslis s tou maturitou?? vydavas i glejt?? :D mozna bych o nakej stal ;)
Xixao:zjistil sem ze je celkem jedno s cim zacinas, jde jen o to vedet do ceho des-uz predem si promyslet ruzne situace do kterych se muze letadlo dostat a co budes delat s rukama na kniplech pokud nastanou a tak, abys potom nezmatkoval-vyhnes se tak svym rozbitym letadlum.. ;) ja si takhle promyslel asi pul roku mezi koncem prazdnin a vanocemi ke kterym sem dostal radio, fakt to bylo znat.. ;) prvni letadlo ma neco za sebou ale furt jeste zije a je cely 8O :D
Barny

#9 Příspěvek od Barny »

Já lítam na poli za barákem . (tam je na toho ušáka dobrej plac )
Doufam že by ti nevadil můj věk . :?:
Xixao

#10 Příspěvek od Xixao »

Barny: Urcite ne pokud ti neni 100 a nechodis o holi :). Ne vazne kolik? Ja jsem student a je mi 21. A jeste kde je to 'na poli za barakem'?
Barny

#11 Příspěvek od Barny »

No ”Na poli za barákem ” je Praha 9 .
Jo a s tim vÄ›kem sem to u tebe Ä
jenik

.

#12 Příspěvek od jenik »

Xixao, nemam sic flashe ale chodim dost casto litat bydlim na kopci v Nuslich. Dej vedet myslim ze se muzem dohodnout kabelneni nezbytne nutny me ucily litat taky bez kabelu kdyz neni clovek vylozene "ignorant" kabel neni potreba staci jen poslouchat co ti popripade "instruktor" rika a kdyz rekne prava tak dat opravdu pravou a ne tu druhou pravou :-)
Xixao

#13 Příspěvek od Xixao »

Jenik: Ja uz mam strach litat bez kabelu. No snad bych to jeste risknul. S cim litas a kam chodis litat?
czernitko

#14 Příspěvek od czernitko »

Xixao: zkus kabel k PC- FMS je freeware na http://simulator.home.pages.de ;)
jenik

.

#15 Příspěvek od jenik »

Xixao> no nejvic chodim litat s shockakrobatem nahoru na Reichnetku ci jak se to tam jmenuje (vedle prumyslovky ) popripade s elektrovetronem
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“