Majitele souprav FLASH 5X sem
Majitele souprav FLASH 5X sem
Timto se chci obratit na prazske majitele souprav Hitec Flash 5X jestli by nebyli ochotni pomoci propojeni ucitel-zak se mnou podniknout nejake ucici lety. Zkousel jsem sam letat, ale vzdy to naborim
. HELP. Jako protiucet nabizim poletani s akrobatem na 4.6ccm.
-
Barny
Tak jsem z Prahy 4 Nusle konkretne. Mam za sebou jednoho vetrone, dva hornoplosniky a jednoho akrobata na tri a puli
. Vsechny zkoncily v troskach. Ted mam opet hornoplosnika na 2ccm Juniora a dolnoplosneho akrobata Rapir na 4.6 MVVS. Prvni let s hornoplosnikem jsem mel ted o vikendu a skoncilo to padem na vrtuli. Takze bych se rad zaucil na tomto eru.
-
Barny
Barny: jak to myslis s tou maturitou?? vydavas i glejt??
mozna bych o nakej stal
Xixao:zjistil sem ze je celkem jedno s cim zacinas, jde jen o to vedet do ceho des-uz predem si promyslet ruzne situace do kterych se muze letadlo dostat a co budes delat s rukama na kniplech pokud nastanou a tak, abys potom nezmatkoval-vyhnes se tak svym rozbitym letadlum..
ja si takhle promyslel asi pul roku mezi koncem prazdnin a vanocemi ke kterym sem dostal radio, fakt to bylo znat..
prvni letadlo ma neco za sebou ale furt jeste zije a je cely

Xixao:zjistil sem ze je celkem jedno s cim zacinas, jde jen o to vedet do ceho des-uz predem si promyslet ruzne situace do kterych se muze letadlo dostat a co budes delat s rukama na kniplech pokud nastanou a tak, abys potom nezmatkoval-vyhnes se tak svym rozbitym letadlum..
-
Barny
.
Xixao, nemam sic flashe ale chodim dost casto litat bydlim na kopci v Nuslich. Dej vedet myslim ze se muzem dohodnout kabelneni nezbytne nutny me ucily litat taky bez kabelu kdyz neni clovek vylozene "ignorant" kabel neni potreba staci jen poslouchat co ti popripade "instruktor" rika a kdyz rekne prava tak dat opravdu pravou a ne tu druhou pravou 
Xixao: zkus kabel k PC- FMS je freeware na http://simulator.home.pages.de