Informace pro začátečníka (Traxxas E-revo Brushless 1/10)

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
midiborec

#16 Příspěvek od midiborec »

Dekuju moc všem za odpovedi...Na foru rcauta jsem si precetl neco o E-revu brushless i ruzne sreovnáni atd. Nakonec jsem se rozhnodnul pro E-revo brushless 1/10.
Měřítko 1/16 je na venek male a navic se mi nelibi jak je to přemotorovane.Na doma by to bylo OK.
Jeste se mi libil E-Maxx 1/10 ale hodne lidi se priklaní spiše k revu. Stabilite a E-maxx je nachylnější na převracení v prudšich zatáčkách.. e-Revo se mi libi i vzhledově.
Kupoval bych si ho asi uplne nove z obchodu a chci se zeptát zda je mozné si vybrat zbarvení kastle nebo jeto o náhodě ? nejvice se mi libí tá šedivá ale na barvu to nejezdi a libi se mi i modra tak červená.
Budu jezdit jen rekreačni jizdou, žádnýý hardcore skoky nebo maximalky...
Jaky by jste doporucovali Lipol do auta ? kolik článku a jakou kapacitu aby se to tam bezproblemu vlezlo ? Jak jsem psal nechci nejakej extremni výkon aby mi to trhalo kardany nebo pneu.
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
JM

#17 Příspěvek od JM »

Když už jsi koukal na fórum RCauta.net, tak si to tam pořádně přečti, už jsou tam všechny tvoje otázky zodpovězeny. Jo a barvu si můžeš v obchodě vybrat.
Traxxas Summit 5607 - 2x2S LiPo - iCharger 106B+
Bixler2-Turnigy 9X v2
scarabeus

#18 Příspěvek od scarabeus »

midiborec píše:Měřítko 1/16 je na venek male a navic se mi nelibi jak je to přemotorovane.Na doma by to bylo OK.

To sotva. Na doma je 1/16 E-Revo prilis velka krava. Mel jsem Mini Inferno, ktere bylo mensi a na doma fakt ne-e.

Do 1/10 E-Reva pokud chces normalni tocky a ne silenost, bohate ti staci 2x2S. LiPol s vice C (rekneme 30C a vice).
midiborec

#19 Příspěvek od midiborec »

Chtel bych tam asi po zkusenostech 2x Nanotech 5000mAh ale nevim jestli 2s nebo 3s. Nejde mi moc o nejakou extremní silu ale abych si v klidu zajezdil a vyblbnul. Překonáváni maximalek atd. to se mi nelibí.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Milan Nes »

3s prinasi ze budto to musis min zprevodovat nebo to pomalu odseres

rozjezdy trhaj poloosy,spojku, pastorek i spur dostava cocku

znamej tekhle odpravil dvoje plastovy poloosy nez se zase vratil k 2s
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
chorche

#21 Příspěvek od chorche »

2x3S uz je peklo, jedzil to kamos v E-Maxxovi... no ale vzhledem k tomu co tu zminoval i Milan Nes, se vratil zpet k 2S. Auto trpi, dily odchazeji a je to uz skoro za hranici rozumny riditelnosti. Porid 2x2S, budou bohate stacit.
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
midiborec

#22 Příspěvek od midiborec »

Takže doporucujete 2x 2s 5000mAh ?
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od darth.hokro »

určitě budou stačit na slabou hodinku pohodového poježdění. Jen vem více C, aspoň 40, mám v Esavage Novak 4,5 a 30 jsem krásně nafoukl :) kdežto 5200 40C nevědí o ničem. Hlavně koukej na rozměry packů. kamarád koupil měkké 5000 Zippy a nedovře dvířka na boxech :) Já mám boxy s Fluxe, tak tam narvu i cihlu :)

Nějaké výživné krmení :) http://revo.byps.cz/electric/5605-e-revo.html

http://www.mojemodely.cz/
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
midiborec

#24 Příspěvek od midiborec »

Auto si asi naložim na vánoce ted dám přednost EPP akrobatu :)) ale aspon mam info do předu.
Obrázek
Myslím si že tam toho vleze dost :D
Je lepší koupit baterku s konektorem uprostřed
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oved_.html
nebo radeji klasicky na boku ? jak to řesíte s konektorama.. necháváte tam original a xt60 nebo je předělávate na traxxas ?
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od darth.hokro »

kabely na boku jsou lepší, mám je u malého réva. Já použíám Traxxas konektor, je suprovej, až na tu cenu. Dají se koupitr i čínské kopie TRX konektoru, pasují do origo. Pájel jsem je kámošovi do stejnosměrnýho réva a zatím drží dobře. Origo zvládajé proudy okolo 180 A, XT tuším 60A
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Nakadah »

Ty dve kontaktni plosky ve stylu Dean-T konektoru zvladaji 180A? Aha aha aha aha dobre :lol: Nak
chorche

#27 Příspěvek od chorche »

Asi tak :D . Pouzivam 4mm dutinkovy konektory v domecku, k plne spokojenosti (narozdil treba od Deansu). Z HK jsem se docela slusne zasobil. Original TRX konektory se mi zdaji zbytecne drahy.
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
scarabeus

#28 Příspěvek od scarabeus »

A mel jsi ty Traxxasacky? Co ja vim, kdo je okusil, nejde od nich pryc, pokud nemusi. Odpor maji minimalni a krasne se do sebe zasouvaji. Neorigo uz tak pekne neklouzou a maji horsi parametry.
JM

#29 Příspěvek od JM »

Nakadah píše:Ty dve kontaktni plosky ve stylu Dean-T konektoru zvladaji 180A? Aha aha aha aha dobre :lol: Nak

Věř nebo ne, ale někdo na RCautech je porovnával a měřil přechodovej odpor a dopadly o dost lépe než dutinkový 4mm Goldy. Já tam taky nechal originál Traxxas a nehřejou se ani trochu. S Deansama skušenost nemám, ale už od pohledu mají mnohem kratší styčné plošky než u těch Traxxasů, takže to porovnání je asi trochu mimo...
Traxxas Summit 5607 - 2x2S LiPo - iCharger 106B+
Bixler2-Turnigy 9X v2
FlyBear

#30 Příspěvek od FlyBear »

Originál Traxxas konektor je suprový.
Ale musí to být fakt ten originál!!
Odpovědět

Zpět na „Auta“